eltimin davranışları

FSancak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
40
48
3
37
Merhaba hanımlar. Ben yeni evliyim. Eltimin davranışları çok garip. Kıskançlık mı fesatlık mı bilmiyorum. benimle ilgili herşye laf sokuyo. Bende yeniyim diye pk birşey demiyorum ama diplomadan mesleğimden aldığım paradan evimdeki eşyaya herşeye laf eder olmuş. bütün eltiler mi garip yoksa benimki mi?

ne soyluyorda laf sokuyor mesela, bu yazdiklarindan yola cikip ben bir yorum yapamiycam ne yazikki.

neffffretttttttt ediyorum eltimden kıskançlığından kurum kurum kurumuş zaten hiç tahammülüm yok kendisine

ne soyluyorda laf sokuyor mesela, bu yazdiklarindan yola cikip ben bir yorum yapamiycam ne yazikki.
mesela benim düğünüm olmuş o kaçtığı için olmamış. Ben gelinlik giymişim kayınvalidem ona giydirmemiş güya. ben hemşireymişim çok para alırmışım. benim tuzum kuruymuş. yani çok ayıp geliyo bu konular bana. ben hala borç ödüyorum eşim şu anda bir kaza geçirdi çalışamıyo. bende atanamadım. ytiştiremiyorum hiçbirşeyi. bi ker arayıp sormuyolar bi ihtiyacın var mı diye. ama eşim çalışırken oğlunun sütü olmasa arıyodu abi çocuğun sütü yok diye. Eşim gece kalkıp gidiyodu araçla yarım saatlik yolu

Bütün eltiler garip mi derken? Siz de birilerinin eltisisiniz nihayetinde:KK53:.
ama ben insanların yaşantısına karışmam ki. Kim ne giymiş ne yemiş nereye gitmiş

mesela benim düğünüm olmuş o kaçtığı için olmamış. Ben gelinlik giymişim kayınvalidem ona giydirmemiş güya. ben hemşireymişim çok para alırmışım. benim tuzum kuruymuş. yani çok ayıp geliyo bu konular bana. ben hala borç ödüyorum eşim şu anda bir kaza geçirdi çalışamıyo. bende atanamadım. ytiştiremiyorum hiçbirşeyi. bi ker arayıp sormuyolar bi ihtiyacın var mı diye. ama eşim çalışırken oğlunun sütü olmasa arıyodu abi çocuğun sütü yok diye. Eşim gece kalkıp gidiyodu araçla yarım saatlik yolu

bos konusan birisi galiba,
bunlari dolayli yoldan soyluyosa duymazdan gel, direk soyluyosa, beni ilgilendirmez senin gelinligin dugunun benden once olmus olaylar den, isini maasini soruyosa da direk sanae diyebilirsin.
aramamasi aramasindan iyi gibi su durumda snaki.

Back
X