- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
-
bunu sıze yetıstıren kayınvalıdeden de uzak durun
orda onu susturmus madem sıze yansıtmasaymıs yeterı kadar savunmus eltının agzının payını vermıs olsa gelıp sıze yetıstırmezdı cunku
sıze gelıp kayınvalıde haber verdıgı ıcın ben olsam o eltıyı arar bırdaha bır sorunun varsa benımle cozmenı tercıh ederım kımseyle yarıs ıcınde degılım benım oncelıklerım durustluk ve hos sohbettır ıkımızde bu aıleye gelınız hıcbırımızın dıgerınden ustunlugu yok bırbırımız hakkında konusmak kotu nıyetlılerı sevındırır derdım yanı ben olsam boyle yapardım
Ne kirilican bak ben bu hatayı yaptım sen yapma eltin sana bisey yapıyosa evliliğini kendine zehir etme bende 7 aylık evliyim hep eltim yüzünden eşimle tartıştım ailemle eşimi yüz göz ettim görüşmüyorlar elti ve kv ye karşı mesafeni al bizimkiler de kendilerince dunya iyisiler sorsan ama gel bide benim gözümden gör kv nin yanında yaşıyorum odama kadar dinlenir eşimle tartışınca odaya dalınır kendi de katılır iğrenç bi durum bu yüzden eşimle birbirimizden nefret eder olduk ne saygımız var ne sevgimiz birbirimize karşı ipin üstünde dengede durmaya çalışan cambaz konumundayiz bir rüzgar herşeyi yıkıp gidecek onu bekliyoruz resmenEşimin 2 abisi,4 ablası var.Ben yeni evli sayılırım daha 5 buçuk ay falan oldu.İlk evlendiğim zaman herkesi toplu olarak çağırdım akşam oturmasına.Eşimin büyük abisi ve eşi gelemedi müsait değillermiş.Çağırdıgım zaman da pasta börek tarzı şeyler yaptım.Neyse büyük eltim çaya gelmek istediğini söylemişti geçen cuma günü için.Eşimin ailesinde çaya gidilince genelde yemekten sonra gidilir ve tatlı çay verilir.Hatta beni tembihlerler uğraşma bir tatlı yeter diye.Ben de çaya gelecekler diye pasta yaptım,kurabiye yaptım,kuruyemiş ve meyve koydum.Kayınvalideme demiş ki,azıcık şey yapmışım ben çok şaşırmışlar,hiç olur muymuş böyle demiş.Eşimde mi bişey dememiş.Kayınvalidem de çok sinirlenmiş bizi savunmuş tabi.Hadi insan böyle düşündü diyelim bu şekilde söyler mi.Belki yapamadım daha fazla elimde imkan buydu.Çok kırıldım gerçekten ki ben tüm iyi niyetimle davranırdım kendisine.
kaynanan da sana soyleyemecekti..kusura bakma iyi niyetli degilGerçekten öyleymiş hani derler ya ele karışan yere karışır diye,o durumu yaşıyorum şuan.Evet bide kayınvalidemide üzmüş ona daha çok üzüldüm.
Çanım ben gereksiz konuşanlara pek cevap vermemsonra ne oldu.. agzini paynı verseydin keşke.. kayinvalidem melek..:) bi sen beğenmedin deseydin
Kaynanan üzülmez merak etmeGerçekten öyleymiş hani derler ya ele karışan yere karışır diye,o durumu yaşıyorum şuan.Evet bide kayınvalidemide üzmüş ona daha çok üzüldüm.
Film daha yeni başlıyor alış benceEşimin 2 abisi,4 ablası var.Ben yeni evli sayılırım daha 5 buçuk ay falan oldu.İlk evlendiğim zaman herkesi toplu olarak çağırdım akşam oturmasına.Eşimin büyük abisi ve eşi gelemedi müsait değillermiş.Çağırdıgım zaman da pasta börek tarzı şeyler yaptım.Neyse büyük eltim çaya gelmek istediğini söylemişti geçen cuma günü için.Eşimin ailesinde çaya gidilince genelde yemekten sonra gidilir ve tatlı çay verilir.Hatta beni tembihlerler uğraşma bir tatlı yeter diye.Ben de çaya gelecekler diye pasta yaptım,kurabiye yaptım,kuruyemiş ve meyve koydum.Kayınvalideme demiş ki,azıcık şey yapmışım ben çok şaşırmışlar,hiç olur muymuş böyle demiş.Eşimde mi bişey dememiş.Kayınvalidem de çok sinirlenmiş bizi savunmuş tabi.Hadi insan böyle düşündü diyelim bu şekilde söyler mi.Belki yapamadım daha fazla elimde imkan buydu.Çok kırıldım gerçekten ki ben tüm iyi niyetimle davranırdım kendisine.
sen böyle o ellerde sürekli muhattp olursan cok üzülürsün o kadar insan eve vagrılırmı hic bu son olsunda akılllan bak neler dediler arkandan bidaha cagarma ve mesafe koyGerçekten öyleymiş hani derler ya ele karışan yere karışır diye,o durumu yaşıyorum şuan.Evet bide kayınvalidemide üzmüş ona daha çok üzüldüm.
Elitinin böyle soylediğini sana kayinvaldenmi yetiştirdiEşimin 2 abisi,4 ablası var.Ben yeni evli sayılırım daha 5 buçuk ay falan oldu.İlk evlendiğim zaman herkesi toplu olarak çağırdım akşam oturmasına.Eşimin büyük abisi ve eşi gelemedi müsait değillermiş.Çağırdıgım zaman da pasta börek tarzı şeyler yaptım.Neyse büyük eltim çaya gelmek istediğini söylemişti geçen cuma günü için.Eşimin ailesinde çaya gidilince genelde yemekten sonra gidilir ve tatlı çay verilir.Hatta beni tembihlerler uğraşma bir tatlı yeter diye.Ben de çaya gelecekler diye pasta yaptım,kurabiye yaptım,kuruyemiş ve meyve koydum.Kayınvalideme demiş ki,azıcık şey yapmışım ben çok şaşırmışlar,hiç olur muymuş böyle demiş.Eşimde mi bişey dememiş.Kayınvalidem de çok sinirlenmiş bizi savunmuş tabi.Hadi insan böyle düşündü diyelim bu şekilde söyler mi.Belki yapamadım daha fazla elimde imkan buydu.Çok kırıldım gerçekten ki ben tüm iyi niyetimle davranırdım kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?