canım iyi de o da senin ayırıp götüreceğini düşünemeiştir . haklısın en azından seni bi köşeye çekip diyebilirdi ama bence düşünememiş. işte demişsin ya patavatsızlık etmiş :)
istemiş o onun ayıbı yada ona göre normal
siz takmayın kafanıza vede uzatmayın.şimdiden bu kadar küçük şeyleri sorun ederseniz vay halinize
aynen öyle patavatsız insanlara sinir oluyorum bende ayıp yani bende rezil oldum ama nişanım var yakında aynı şeyi yapmasına izin vermeyeceğim bu sefer.
Kızlar durun yaaa niya gaza getiriyosunuz taze nişanlımızı? Sevdem cim canım sen niye bu kadar celallendin ki, bak 3-4 senedir tanıyoruz birbirimizi diyosun, şimdi eğri oturup doğru konuşalım bu çikolata mevzusunda büyütülecek bi durum yok, zannetmiyorum ki altında kötü bi niyet olsun, alt tarafı nişana gelemeyenlere için istenilen bi kaç çikolata var, güleryüzle tabi canım der geçersinn, sen daha şimdiden gelin görümce tribine girmişsin bizdende gaz alıp daha da büyütüceksin olayı. yapmayın etmeyin allah aşkına hiç gerek yok gül gibi geçinip gitmek bu kadar mı zor canımmlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?