Eltimin patavatsızlığı

Büyütülecek bi durum değil..Ayrıca patavatsızlıkta değil..

O çikolata market çikolatasından farklı çünkü sizin söz çikolatanız..Benden isteseler hoşuma bile giderdi .Bence deger verdiklerini gösterir..

Ama bende çekinir istemesdim ..Sanırım istemek aklıma bile gelmesdi..

alkisalkisalkis:lepi::lepi:

işte budur.bende sonunu düşünemiyorum.bu arkadaş daha çok topik açar

Gereksiz yere Abartıp Üzülmüşsünüz Bence.
Sizden sadece Çikolata istemiş.Okadar kişinim içinde ne olcakki.
Taktığı takıyı geri istememiş yani:)
Bence siz abartıyorsunuz
Düşünmeye bile değecek bir konu değil.
Şimdiden Bunları düşünürseniz
İlerle Tahmin edemiyorum..

belkide gelmeyenler özellikle istedi çikolatadan

yenıde sozlenmıssın..
bırak eltının patavatsızlıgna ver gtsın ama senı yakın gormus kı
bu sekılde ıstemıs..sakın eltın yuzunden guzel gunlerını surat yaparak sınırlenerek gecırme canım hayırlı olsun tebrık ederım..

sizi bir kenara çekip deseydi daha iyi olurdu...........ama yapmamış.......
bu kadarda büyütülecekte bir durumda yok zaten..belki o anın heyecanıyla yaptı..........
sizi samimi buldu ......yada kendi samimi........
o yüzdende böyle davranmıştır..........
şimdiden bu tarz şeyleri takar sıkıntı ederseniz...........daha dügün var .......dügün sonrası bir ömür onla birlikte olucaksınız bir akrabalık olucak sonuçta..........
üzülecek bir durum yok........bence..........

Bence takıntılısın..Rezillik bir durum yok ortada, neden bu kadar sinir oldun ki??
Küçücük birşey için, bu kadar büyük stres yapmana gerek yok..

Bence sen ailenin gazina geliyorsun arkadasim...

Ne var bunda allah askina...cikolata istemis diye bir insani bu denli patavatsiz görgüsüz bilmem ne diye ilan etmek cidden hos degil.

Sana kalsaydi hicte bu kadar dellenmezdin bana göre, ailen fisekliyor seni...

Yapmamalari lazim, neticede koskoca büyük insanlar, sen eltinin bur davranisina kizsaydin bile ilerinizi düsünerek, bos ver kizim neticede bir cikolata istemis, büyütme bu kadar demeleri gerekirdi...

Burbuk canima katiliyorum, bu aranizda sorun olduysa yarinlara allah kerim.

Arkadaşlar tamam sinir oldum ama şuan zaten yapacak birşey yok sizleri dinleyip sakin olmaya çalışıcam görüşlerinize saygım var teşekkürler

alkisalkisalkisalkisalkisalkis bencede arkadaşım ne dertler üzüntüler varya böyle şeylerden kendinizi sıkıntıya sokmayın

canım olabilir belkide ailemden etkileniyorum ben

bır cıkolata ıstemekle senı nıye mancup etsın canım
gereksız yere buyutme konuyu ıstersen kı ortada da buyutukcek konu yok zaten
sana mutluluklar dılıyorum....

Öncelikle tebrik ediyorum ve mutluluklar dliyorum.
Söz çikolatasının anlamı olduğu için kardeşleri biz de isteriz demiş olabilir o da bir sakınca görmeden normal karşılayıp istemiştir.
Ben asla isteyemezdim ama bunları da hoş görmek lazım.
herkesin yetiştiriliş tarzı veya yapısı farklıdır.
Siz artık onlarla bir aile olacaksınız şimdiden böyle ufak tefek şeyleri sorun yaparsanız araya soğukluk girer.

canım şimdiden bir çikolata için bu kadar üzülürsen ilerde ciddi bir durumda ne yapacaksın ??

isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara diye boşuna dememişler. ne var canım istesin ne olacak ondan. boşver lafını etmeye bile değmez

Bence hiç büyütülecek bir durum degil bu, sonucta bizim toplumumuzda bu tarz seyler hep önemlidir, nikaha gidince hiçkimse 1 tane almaz nikah sekerinden, yada yeni bebege gidincede avuclanır götürülür hani bizim konu komsuyada veriyim hesabı:)))) Bence mantıklımı derseniz degil elbette ama toplumumuzun çogu bunu gayet olağan buluyor ve birde hak kı olarak görüyor bütün bunları...

kadın istemiş işte ne var bunda bu kadar abartacak büyütecek..lmaz:.kadın böyle düşündüğünüzü bilse o da pişman olurdu istediğine...seni yakın gördüğü için istemiştir...

Bence eltin çok düşünceli...
Bak gelmeyenler için unutmamış çikolata istiyor..
Bir de sanki,Sana açık bi gönderme yapmış ...
Sende benim gibi düşünceli ol,onları unutma dercesine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…