Kızlar durun yaaa niya gaza getiriyosunuz taze nişanlımızı? Sevdem cim canım sen niye bu kadar celallendin ki, bak 3-4 senedir tanıyoruz birbirimizi diyosun, şimdi eğri oturup doğru konuşalım bu çikolata mevzusunda büyütülecek bi durum yok, zannetmiyorum ki altında kötü bi niyet olsun, alt tarafı nişana gelemeyenlere için istenilen bi kaç çikolata var, güleryüzle tabi canım der geçersinn, sen daha şimdiden gelin görümce tribine girmişsin bizdende gaz alıp daha da büyütüceksin olayı. yapmayın etmeyin allah aşkına hiç gerek yok gül gibi geçinip gitmek bu kadar mı zor canımmlmaz:
çok abartılıp rezalet diye nitelendirilecek bir konu değil bence,
O sizin daha sonra götüreceğinizi tahmin etmemiş olabilir bu gayet normal , ulu orta dediğiniz yer aile ortamı değil mi?
ne olur yani sizin ailenizin yanında " söz çikolatanadan ali'ye , veli'ye veririmisin demişse
yok kaba bir dille ve amiyane bir tavırla istediyse bilemem ama bence çok ayıp bir şey yok ortada.
Kardeşimin sözünde gelin çikolata dağıtırken eniştesi herkese dağıtıldıktan sonra koy tabağı biz burdan yeriz demişti.
Bende "hayır herkes aldıysa kaldır, aha sonra tebrik için gelen misafirlere ikram edersin" demiştim
onunda aynı şeyi düşündüğünü tahmin ediyorum, Şimdi ben ayıp ve patavatsızlık mı etmiş oldum ?
Yapmayın daha şimdiden böyle önemsiz şeyleri sorun edip çatışmaya başlarsanız sonu gelmez.
Anlayamadığım patavatsızlık ve rezillik bunun neresinde. Anlayan varsa açıklasın. Belki gelemeyenler söz çikolatasından istemiştir, eltinizde sizden rica etmiştir. Ailenizin yanında dese ne olur demese ne olur.
Hırsızlık yapmamış, iftira atmamış, namusunuza laf etmemiş, ailenize kötü söz söylememiş, alt tarafı çikolata istemiş ve siz burada bunu dert ediyorsunuz.
Sonrasını düşünemiyorum, çikolatadan sorun çıktıysa artık gerisi Allah kerim.
Anlayamadığım patavatsızlık ve rezillik bunun neresinde. Anlayan varsa açıklasın. Belki gelemeyenler söz çikolatasından istemiştir, eltinizde sizden rica etmiştir. Ailenizin yanında dese ne olur demese ne olur.
Hırsızlık yapmamış, iftira atmamış, namusunuza laf etmemiş, ailenize kötü söz söylememiş, alt tarafı çikolata istemiş ve siz burada bunu dert ediyorsunuz.
Sonrasını düşünemiyorum, çikolatadan sorun çıktıysa artık gerisi Allah kerim.
Bence sen ailenin gazina geliyorsun arkadasim...
Ne var bunda allah askina...cikolata istemis diye bir insani bu denli patavatsiz görgüsüz bilmem ne diye ilan etmek cidden hos degil.
Sana kalsaydi hicte bu kadar dellenmezdin bana göre, ailen fisekliyor seni...
Yapmamalari lazim, neticede koskoca büyük insanlar, sen eltinin bur davranisina kizsaydin bile ilerinizi düsünerek, bos ver kizim neticede bir cikolata istemis, büyütme bu kadar demeleri gerekirdi...
Burbuk canima katiliyorum, bu aranizda sorun olduysa yarinlara allah kerim.
canım olabilir belkide ailemden etkileniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?