Eltimin patavatsızlığı

Valla bayanlar tek tavsiyem diğer hanımların da dediği gibi.mesafa mesafa mesafe!!!bırakın sizi havalı,burnu havda,soğuk bilsin.insansa zaten sizinde iyi biri olduğunuzu görür.ama yok değilse onu muhattap almadığınız için iyice kudurur.bişeyde yapamaz.eğer size laf sokuyor sizi küçük görmeye çalışıyorsa,sadece kahkaha atın seni bitarafıma dinletiyorum sana anca okadar değer veriyorum umrumda değilsin der gibi.ozaman sizle uğraşamayacağını anlar.hemde bir kötü sözünüz kavganız olmadığından eşiniz ve aileside size bişey diyemez.

bence garip bi durum değil... mesele çikolata yemek değil de, senin söz çikolatandan götürmüş olmak orda...
bence büyütmüşsünüz...

eltimi istemeye gittiğimizde görümcemde istedi ,inan ben yerin dibine girdim...üstelik birde yolda gelirken ayy en kalitelisinden yaptırmış kardeşim çikolatayı,keşke daha fazla alsaydım diyerek yedi..kesinlikle sinir bozucu bir durum.ama yapı meselesi bazı insanlar maalesef böyle ufak şeylere bile tamah ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…