Ben o an o günün heyecanını yaşıyorum kimsenin çikolatasını düşünmek zorunda değilim insan o an farklı duygular yaşıyor sonuçta. O kim oluyorda bana gönderme yapacak.
aynen öyle patavatsız insanlara sinir oluyorum bende ayıp yani bende rezil oldum ama nişanım var yakında aynı şeyi yapmasına izin vermeyeceğim bu sefer.
canım o samimiyetinden söyledi diyelimki ben bunu aileme nasıl anlatırım en azından ailemi göz önüne alarak bun yapmamalıydı daha ailemi ilk kez görüyor sonuçta
Ben o an o günün heyecanını yaşıyorum kimsenin çikolatasını düşünmek zorunda değilim insan o an farklı duygular yaşıyor sonuçta. O kim oluyorda bana gönderme yapacak.
canım hepsini isteyemez zaten o kadar değilde hani gelemeyenler için istedi ama bunu annemlerin yanında falan söyledi hiç hoş olmadı sonuçta o akşam insan çok farklı bi piskolojide oluyor çikolatayımı düşünücem. Ben birgün sonra zaten ayırıp götürürdüm. Bunu hemen o akşam istemesi çok ayıp hani sinek küçüktür mide bulandırır derler ya aynen öyle sinir oldum. Madem isteyeceksin bari beni bi kenara çek sadece bana söyle ne insanların içinde söylüyosun. Bende napıyım şok oldum bi parça koydum verdim eline. Ama hala aklıma geldikçe sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?