Eltimin patavatsızlığı

Ben o an o günün heyecanını yaşıyorum kimsenin çikolatasını düşünmek zorunda değilim insan o an farklı duygular yaşıyor sonuçta. O kim oluyorda bana gönderme yapacak.

Ben o an o günün heyecanını yaşıyorum kimsenin çikolatasını düşünmek zorunda değilim insan o an farklı duygular yaşıyor sonuçta. O kim oluyorda bana gönderme yapacak.

off off off bu nasıl bir sinir. tabiki siz çikolatayı düşünmek zorundadeğilsiniz.ama eltiniz düşünmüş istemiş. neden bu kadar kızıyorsunuz onu anlamadım.

Son düzenleme:
daha ilk günden böyle eltiyi kendinize rakip almışsınız neci kim diyorsunuz vay halinize bizler ne desek boş,bildiğinizden şaşmayacaksınız.sizin tabirinizle eltiniz patavatsızlık yapmış,siz hala niye sürdürüyorsnuz ki

ben birsey goremedim ya..
abimin sozunde ben yoktum sinavlarindan dolayi ve kendileri gondermislerdi bana bi poset cikolota..
annem aldim diye hain hain gulmustu hatta cok gulmustuk :))

takma kafana canim ya bence cok onemsiz birsey bu.. alt tarafi bi cikolata yani..

Öncelikle tebrik eder, mutluluklar dilerim.
Uluorta istemekle ayıp etmiş ama art niyetle yapmamıştır emin olun bazen insanın boş bir anı olurya belki oda an düşünememiştir. Bu kadar olumsuz düşünmeyin bence. Biz arkadaşlarımız sözlenirken sıkı sıkı tembih ederdik bize de ayır diye belki eltinide tembihliyenler olmuştur.

Son düzenleme:
canım şimdiden böyle ufak detaylara takılma bu kadar kendini sinir etme sonradan yapacagı her hareket seni daha fazla sinir etmeye başlar.:teselli:

ayip etmis istenirmi öle ya hadi küçük çoçuğu vardır canı cekmiştir cocuğuna istersin ama sessizce kulağına kıyıda köşede ne o öle ulu ortaa:umursamaz:

aynen öyle patavatsız insanlara sinir oluyorum bende ayıp yani bende rezil oldum ama nişanım var yakında aynı şeyi yapmasına izin vermeyeceğim bu sefer.

canım o samimiyetinden söyledi diyelimki ben bunu aileme nasıl anlatırım en azından ailemi göz önüne alarak bun yapmamalıydı daha ailemi ilk kez görüyor sonuçta

öncelikle sözünüz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..

yanlız yukardaki cümleleriniz o kadar sert ve gereksiz bi telaşla doluki hiç anlam veremedim..

eğer bu kadarcık ufak olayları kafanızda bu kadar büyütürseniz evlilik sizin için oldukça zorlu bir süreç olacak demektir..

belki çocukları için istemiştir ne varki bunda bakın amcanızın söz çkolatasından getirdim diye..

benim gittiğim yerden bişey istemek adetim değildir hiç yapmadım amnacak böyle bi olay başıma gelse dikkatimi bile çekmezdi..

sözlenelide çok olmuşsun o kadar zamandır bu kinini neden yenemedin yada içinde o kadar büyüttün

çikolatayı biz aldık yiyip bitirmeden gitmeyiz gibi bişey olmuş bu yasırnaşık şey ayıp etmiş.Allah mutlu etsin

alt tarafı bir çikolata sanki söz çikolatası olunca farklımı oluyor...
sanki çikolatının zor ulaşıldığı bir devirde yaşıyoruz da herkesin evinde yokmuş gibi olmuş biraz istemesi ama bence boşver seninle ilgili değil eltinin görgüsüzlüğü ile ilgili bu olay..sallaaaa:)))

Yaa bu nasıl bir düşünce... Tabii ki istenir, ayrca sanki kadın size uluorta küfretmiş gibi bir senaryo çizmişsiniz. Yok ailem laf söyledi, patavatsızlık yaptı falan..
Ne patavatsızlığı....
Çok normal, insani birşey bu.. Söze yada nişana gelemeyenler için çikolata istenir, ne var bunda...
Merak etmeyin 2 parça madlen çikolataya kalmamışlardır ama o özel bir çikolata kaynının söz çikolatası o yüzden istemiştir... Benim nişanımda evde oldu.. Eşimin ailesinden herkes gelemedi o yüzden ben 20-25 tane çikolatayı paketleyip giderlerken vermiştim...
Hoş görümcem öyle bir gümüş şekerlik almış ki eşim 3 kg çikolata doldurtmak zorunda kalmıştı Kilosu 60 liraymış da şişli de polo pastanesinde yetkili kişi acıyıp 50den saymış :)
Yani bol miktarda çikolatamız vardı, kimseden esirgemedik.. Onlara da gönderdim, daha sonra da tebriğe gelenlere annem ikram etti...
Ben düşünemesem ve eltim benden böyle bir ricada bulunsa asla patavatsızlık olarak düşünmezdim.. Aa ben akıl edemedim, o düşündü ne güzel derdim...
Ama insanın fikri neyse zikride odur diye boşa dememiş atalarımız, kötülük düşünürseniz herşeyi kötü algılarsınız ve kötülük görürsünüz.ıyilik düşünürseniz iyilik....

Benım bıldıgım isteme bıttıkten sonra çikolatadan ikram edilir siz ikram etemişssinz anladıgım kadarıyla.eltinizde size bunu hatırlatmk istemiş.ben bi patavatsızlık göremedım kuusra bakmayın hem şimdiden böyle seyelrı bututmeyın sorun olark görmeyın.

siz yeni gelınsızn herkesın gözu sıızn uzerınızde siizn dusunmeniz lazımdı :)

KONU SAHIBESı ARKADAŞ DAHA YOLUN ÇOK BASINDASINZ ŞıMDıDEN BU KADR BASIT SEYLERE KAFA YORARSANIZ BU KADR BASIT BI KONUDA PATAVTSIZLŞıIK TERIMINI KULLANIRSANIZ OOHHOHHHoo HAYTTA DAHA NELERLE KARSILASACAKSINZ ŞıMDıDEN HAZILRIKLI OLUN DERıM.
BıDE ÇıKOLaTA GELEMEYENLER ıÇıN ıSTENMıŞ galiba BUNDA ABES BıŞEY YOKKI CUNKU SÖZDEN SONRA O ÇIKOLATAYI SııZiN ıKRAM ETEMNIZ GEREKIYORDU.BEN MıLLETIN CIKOLaTASINIMI DUUSNCeM YAZMISSINZ EVET EFENDIM DUUSNECEKSINZ SıZ GELINSIZN VE HeRSEYI SıZıN DUSUNMENıZ LAZIM.
NOT: Bı ELTı ÇEKıŞMESı DAHA SEZıYORUM ELTı &ELTı KOKUSU VAR SANKI HAVADA kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar basit şeylere takılmayın bence istemesi hoş olmamaış ama dediğiniz gibi düşüncesizlik etmiş bende olsam isteyemezdim kii alttarafı bir çikolata zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…