Evet canım aynen öyle onun görgüsüzlüğü boşboğazlığı ne dersen de. Ben sanki düşünemiyorumda aklı sıra hatırlatıyor densiz.
Bekle sen bekle kocam 192 gün sonra geliyor gelsin te vakitte bir bebek doğurup çikolatalarının resimlerini çarşaf çarşaf ekliycem burayainanamıyorum..bu ne hadsizlik:mymeka:
görgüsüzlük..çok ayıp çokk..
hiç mi çikolata görmedin yemedin ayol..bu kadar insanın içinde istiyisin.:1shok:
sanki ben bilmiyim çikolata vermeyi..bugün yeme yarın ye..ne var yani..
hem ailemde garipsedi çikolata istemeni.Allahın çikolatası işte..lmaz:
tirbiyesiz...kötükedihüso
Bekle sen bekle kocam 192 gün sonra geliyor gelsin te vakitte bir bebek doğurup çikolatalarının resimlerini çarşaf çarşaf ekliycem buraya
bak sürüm sürüm süründümüyormuyum seni..:umursamaz:
nato mermer nato kafa:bbo:
öfffff gülsümüm suldaanım ben ne dedim sen ne dion:mymeka:
gelsinki güzel konular açsın:lepi:
[/COLOR]
Evet alışveriş sırasında bu gibi şeyler hiç hoş değil sinek küçük mide bulandırır onun karışmak gibi bir hakkı yok nasıl bunu normal görüpte iyi niyetlidir diyebiliyosunuz anlamıyorum bu kime yapılsa kimsenin hoşuna gitmez ben ister 3 liralık kıyafet alırım ister 5 liralık alırım kime ne bana kendi annem bile bişey demezken ona ne oluyor ben bunu doğru bulmuyorum .
ben burda herkezin fikrine saygı duydugumu söylüyorum tabiki herkez aynı fikirde olamaz bu mümkün değil benim gibi düşünenlerde var düşünmeyenlerde var ben konumun arkasındayım bana göre abes ve ayıp ama ayıp kavramı herkeze göre değişir yani burda çatışmaya hiç gerek yok. Herkezin yaşam şekli görgüsü çok farklıdır.
valla nato kafa nato mermer haricinde bir itham goremedim bastan sona okudum. bence sen herseyi buyutuyorsun biraz hem eltini gorgusuzlukle sucladin hem arkadaslarimla yazisiyorum ben farkli dusuncesi olan yazmasin dedin hemde baska topicte gorusmek uzere deyip kovaladin herkesi :roflol: alkis istiyorum
arkadas bu yorumuma yanlissiniz diye rep vermis demekki emek harcamamamiz lazimmis ben bunu cikariyorum burdan
bence o kendini rezil etmiş canım takma.........eltinide seçemiyonki eşin gibi şans sadece...
:1shok::1shok::1shok:
192 gün çok mu yani? :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:192 günmü:1shok:
Allah kavuştursun kardeş:sinifsinif:
ozamana kim öle kim kala...:bbo:
ossunnn bu seni görgüsüz görmemi engeleyyemez emmelmaz:
Bekle sen bekle kocam 192 gün sonra geliyor gelsin te vakitte bir bebek doğurup çikolatalarının resimlerini çarşaf çarşaf ekliycem buraya
bak sürüm sürüm süründümüyormuyum seni..:umursamaz:
ya inanamiyorum bu sekilde dusunenlere nekadar cok varmis..olay cikolata olayi degil insanin kendi egosu tamamen..resmen ego yapilmis.. yinede saygi duyarim ama foruma yazilacak birsey olarak gormuyorum cok basit bir mevzu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?