Eltimin patavatsızlığı

Evet canım aynen öyle onun görgüsüzlüğü boşboğazlığı ne dersen de. Ben sanki düşünemiyorumda aklı sıra hatırlatıyor densiz.

cok alemsınız valla altı üstü bir çikolata istedı dıye nekadar günahına gırdınız eltınızın.ne densizliği kaldı ne görgüsüzlüğü .....
ne var bunda ısteyebılır gayet dogal bısey bu cevrenıze bır bakın istersenız eltıyı bırak kırk kat yabancılar bıle istiyor.bence sızın gıbı bır eltısı olacagı için çok şanssız eltinize acıdım cidden...

Bekle sen bekle kocam 192 gün sonra geliyor gelsin te vakitte bir bebek doğurup çikolatalarının resimlerini çarşaf çarşaf ekliycem buraya
bak sürüm sürüm süründümüyormuyum seni..:umursamaz:

Bekle sen bekle kocam 192 gün sonra geliyor gelsin te vakitte bir bebek doğurup çikolatalarının resimlerini çarşaf çarşaf ekliycem buraya

192 günmü:1shok:
Allah kavuştursun kardeş:sinifsinif:
ozamana kim öle kim kala...:bbo:
ossunnn bu seni görgüsüz görmemi engeleyyemez emmelmaz:

aynısını bende yaşadım. bende tuttum çikolatanın çoğunu poşete boşalttım verdim. gıcıklık olsun diye çoğunu verdimki çikolatayı görünce desinlerki ayıp etmişiz.
sanki ben bilmiyodum gelmeyenlere çikolata götürmesini.
neysem ama ben çikolata isteyeni sevmiyom oyüzden gıcıklık yaptım yopksa çikolata istemiş istememiş orasına çok takılmam:)))

Son düzenleme:
nato mermer nato kafa:bbo:

kendımçalrım kendım oynarım diyor anacım bu sen ne dersen de....
konu sahıbı fıkrını değiştrimez 40 sayfa ilerlemiş acaba bu insanlar dogru söyluyor olabilrmi dıye dusunmeyı aklının uucundne bıle geçirmiyokı

ayy gulum yalvarırım eltının telı ver bana o kadıncagızda yormasın kendını boşuna....ona sadecebıkaçkelıme söylucem okadr

ya gulum yapma bee
azcık bi dusun buncainsan sana karsıt yorum yapmış acaba bunlar haklı olabilrmi dee.tamam uygulama bızım dedıklerımızı yıne yapcagını yap ama en azından bi düşün beee:1shok:kafamçokkarıştı

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:

192 günmü:1shok:
Allah kavuştursun kardeş:sinifsinif:
ozamana kim öle kim kala...:bbo:
ossunnn bu seni görgüsüz görmemi engeleyyemez emmelmaz:
192 gün çok mu yani? :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
sağol be acayip moral oldu kaydirigubbakcemile

Cıkolatayı getırenler onlar degılmı zaten?Gelemeyenlere kendılerı ayrıyetten alıp bıraksalarmıs ya

Huhhhh :1shok: 192 sonra geliyor, buna ekle 9 ay 10 günlük gebelik süresini (280 gün) eder 472 gün, bekle babam bekle. Can mı dayanır buna yahuuu. Gitti güzelim çikolatalar gene.

ya inanamiyorum bu sekilde dusunenlere nekadar cok varmis..olay cikolata olayi degil insanin kendi egosu tamamen..resmen ego yapilmis.. yinede saygi duyarim ama foruma yazilacak birsey olarak gormuyorum cok basit bir mevzu..

Bu foruma insanlar hertürlü sıkıntısını yazabilir size göre basit gelebilir burda insanlar ufak veya büyük canını sıkan hertürlü olayı paylaşıyorlar. Adı üstünde forum burası

arkadaşım hayatta herşeyi kafana takarsan ,herşeyin altından bişi ararsan işin var demektir..dert kişiden kişiye göre değişir ama bazı şeyleride amannnnnnnn boşverrrrrrrr diyip geçmek lazım..yoksa ne hayat geçer nede sağlığın kalır..valla ben öyle yapıyorum ve herşeyin altında bişi aramıyorum ayrıca sinirlendimmi 1-2 söyleniyorum unutuyorum çünkü artık bedenimin ve ruhumun bırak büyük oalyları küçük olaylara bile tahammülü kalmadı..
neden?
banada pek çok şey ters geliyor..mesela eltilerime giderim 3 kişi isek herkes bir tabaktan pilav yer..bende böyle görmedim ..ee şimdi napayım ? ya kendi hastalığını pilavla bana bulaştıracak diyemi düşüneyim:) bende istiyorum ayrı tabak..oluyor bitiyor..
ha bu arada sen eltini eleştiriyorsun da belkide o da seni eleştiriyor..adettir çikolata vermek lazım... kıza baksana bir çikolata vermedi diye düşündü belkide..bunu düşündünmü? gelen çiçekler vazoya konur,sen koymadın diyelim..buna laf etti belkide...herşey karşılşıklı..sen onu eleştirirken belki o da seni eleştiriyordur.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…