Eltimin patavatsızlığı

yahu ben çikolatayı açtım zaten kim dedi açmadım diye öyle şey olurmu açıp herkeze ikram ettim.

Konu 40 küsür sayfaya gelmiş hala çözüm yok mu?
Arkadaşım sen daha nişanlıyken böylesin..gir bakalım evlenince eşinin tarafıyla aynı ortama..
O zaman elti, görümce, kaynana daha kim varsa ha bire davranışlardan mana çıkartacaksın..
Allah muhafaza bu durumlar insanı paranoyak yapar..herşeyden şüphe duymak ta pek iyi değil..

Senin yaptığının tek adı var..ÖKÜZÜN ALTINDA BUZAĞI ARAMAK...

kızlar lütfen bana akıl verin daha sözlü bile değilim ama çoooooooookkkk kötü durumdayım ve kimse ben gibi çekmemiştir....
konu açmak istiyorum fikir almak için ama nasıl açılır bulamadım
3 senedir sevgilimle birlikteyiz okulu 6 senelik olduğundan ve askerlikten sebep beklemek zorundayız
2.senemizde ailesi ile tanıştım ve beni kendi ailemden bile daha çok ilgiye boğdular ama bende kimseye ii olmadığm kadar onlara iyiyim.. Yanlız bende bi elti var düşman başına. Farklı face adresleri alıp sevgilimle beni ayırmaya çalışmalar.. arkamdan konuşmlar, iftira atmalar. Sevglimin abisinin koluna girmeme laf etmeler.. Evinde içtiğim kahvenin lafını yapmalar.. Kayın validemle aramı açmalar.. kadın beni öyle severki ama onun korkusundan bana sevgisini belli edemio..
ki ben herkese nasılam onada öyleydim.
ben üni mezunuyum o lise ama beni beğenmemeler hafif göstermeler kaynımla kardeş gibiydim şuan kaynım yüzüme bakmaz..
sevgilim hep arkamda çok şükür.. kardeşini aldı konuştu.. ama zehirlemelere dewam edio..
rüyalarıma giriyo bigün face şifresini çözdüm bi baktım benle ilgili yazılar neler neler.. ben herkesle canımlı cicimli konuşuomuşum.. sinir bozucu insanmışım daha aileye girmemişim ama maşallah ondan daha ii tanıomuşum..
eşinede beni diğer eltim ile ayırd edio dio.. o kdar sinir olmağa başladım ki... neler çektim anlatmakla bitmezz evinde tencere çizilmiş hep ben yapmışmışım ki ben elimi sürmedim bişeye.. salçası bitmişmiş ki ben asla kullanmadım hep böle kçük seylerin lafı ne yapcam bilmiom...

sözlü bile değilim demişin nasıl o kadar aileyle samimi oldun ki? Bence ne olursa olsun mesafeli olmalıydın hiç bir şey yokken o kadar samimiyete gerek yoktu

en yakın arkadaşımda böyle söylüo, hiç içlerine girmeyecektin diyo.. kendi aileme nasılsam onlarada öyle oldum.. ağzım bitek eltimde birazda kayınwaldemde yandı.. dierleri ile çok şükür iyiyiz, yazarken sözlüm diyorum aileler biririniz tanıo kendi aramızda yüzük taktık Allah kısmet ederse şubatta nışan düşünüyoruz .. durumlar böyle..
canım birde şöyle bi sorun var sözlümle benim babamız yok herşeyi kendimiz yapacağız
kayınvalidem herşeyi eltim ve kaynıma yapıyo biz bu yaz evlilik düşünüyoruz hiç bi maddi manevi desteği yok..
eltimin korkusundan bana sopuk durması beni çok üzüo sözlümde üzülüo annesinin kullanılmasına..
ama benim daha büyük sorunum var eltim sert kawgacı old. için sözlümün teyzeleri annesi evlenince benim kayınwalidemle yasayacağımı söylüo ben çok yumuşak başlıymışım herkesle uyum sağlıomuşum.. ama ben 17 yasıma kadar babane ile kadım çok zor günler gecirdik, anne babam ayrıldı ananeme yerleştik 24 yasımdayım bu yasa kadarda anane ile yasadım o kadar zorki insanın anne babasından oluşan dış etkilerden bağımsız yuwası olmaması ağzım o kdr yandıki ewlenincede kayınwalide ben biterim artık.. sözlüm ilkin annesi ile yasama taraftarı idi o elti fena die.. ama ben bunları uzun uzun anlattım yoksa hiç günahıma girme dedim tamam diyo ama korkuom hak mı bu her türlü maddi yardımı eltimlere yapıo aama ilerde benle yasayacğını söylüo herkese ben ne yapacağım şaşrıdım.. sözlüm otur dio oturuo kalk die kalkıo onun korkusundan yanımda bile duramıo birde benle yasayacağını kafasına yerleştirmiş... ki aynı yöre insanı olsak .. değiliz ben çok gittim onlara onlar sözlüm okurken çok geldiler çok farklıyız siyasi acıdan dini açıdan sözlümün annesi ile inanılmaz farklıyız nerde nasıl dawrancanı bilmio.. ben anlatsam inanmazsınız özünde iyi bi insan beni sewer ama oğlunun büyüdüğünü we ayrı bi yuwa kuracağı bilinci gelişmemiş.. her ortamda ben baktım ben okuttum ben büyüttüm e dünyaya getirdiysen bakmak zorundasın karşılık beklio .. ben istemiom birlikte yasamak eltim aslında amacına ulşatı kimse onun ewine gitmio kayınwaldem kaynıma çok acıo çok yardım edio ama ilerde bizim yanımıza yerleşceni sölüo ben ne yapacağımmmmmmmmmmm sözlümüde çok sewiyorum

ev ev üstüne olmaz ben bunu bilir bunu söylerim... eltinin neden edepsizlik yaptığı şimdi anlaşıldı kaynana üstüme kalmasın diye altından girdi üstünden çıktı milletin:44: zaten iyilik yap kötülük bul adaletsiz dünya. Yine söyleyeceğim ama baştan çok yüz vermişin kendini biraz ağırdan alman lazımdı onların kafasında zaten bu kız gönüllü ne yapsak kabul eder gibi bir düşünce oluşturmuş olabilirsin kii anlattıklarına bakılırsa öyle. Sen iyi niyetinle gidip gelmişin sevip değer vermişin ama keşke ortada bir şey yokken bu kadar samimiyet kurmasaydın

canım peki şu an ne yapmalıyım ? birde konu yani topic nasıl açılıyor biliiyor musun ?? konu acıp orda görüş almak istiyorum çünkü anneme yakınlarıma biraz anlattım sorunları olan sözlümle bana oldu.. sözlüme sıcak bakmamaya başaldı annem inan anlatıp rahatlamaya fikir almaya çok ihtiyacım var topic nasıl açılır bi türlü bulamadım sitede ???

topic açma çok kolay canım.eşim ve eşimin ailesi başlığında yeni konu aç butonu var sol üst köşede ordan açabilirsin
ben de naçizane görüşümü yazayım kaynannlarla bu kadar samimiyetin sonucunu yaşıyorsun ben de 20yaşında nişanlandım nişanlıyken eşimin eilesine bayram ziyaretine gidip evlerinde kalmıştım neee büyük hata yapmışım düşündükce kafamı yerelre vurasım geliyor baştan ciddi seviyeli bi ilişki kurmak lazım sonunda cırkı çıkıyor sen çook iyi oldukca onlar tepene çıkıyor beklemediğinsözler işitiyorsun hareketler görüyorsun kalbin kırılıyor
ben şimdi geççmişe bakınca eşimin ailesiyle yaşadığım en küçük problemde atsaymışım yüzüğü diyorum çünkü biz çözemedik içinden çıkılmaz bi hal aldı eşim de çook üzüldü ben de tabi şimdi çok imreniyorum güzel bağları olan gelin kaynanalaraanlayış kafa ypısı değişmiyor ne yazıkki hep üzülen taraf sen oluyorsun şu an günah keçisi oldum ben herşey benim yüzümden olmuş...
içten söylüyorum şimdiki aklım olsaydı asla asla evlenmezdim şehir dışından biriyle örfleri adetleri kafa aile yapıları çook farklı sadece eşimle evlenmedim sonuçta ailesi de yıpratıyor bizi

canım topic actım sonunda.. eltim tam bir yılan ne olur yardım edin diye..
Allah razı olsun arkadaşlar önerilerde bulunuyo.. ama senin yazını okurken kendi derdimi unuttum.. çok üzüldüm sana .. eşinle aranı iyi tutmaya çalışsan işe yaramaz mı ?? sözlümde bi ara yukarda Allah ım şahit hiç bi hatam olmadı eltime ve kayın walideme bi ara sözlümün üzerine o kadar gittim ki bana benim suclu olduğumu söyledi yıkıldım bu lafa .. hatta sen sütten cıkma ak kaşıkmısın dedi.. o lafının üzerinden 1 yıl gecti ama hala içimde yara.. ki Allah ahit benim hatam ne biliyomusun eltime amacının ne olduğunu sormamak, kayıwalidemede bak ...teyze ben ewlenince kendime ait düzenim olsun istiom dememek.. hep sözlüme yüklendim olan o dönem bize oldu birbirmize girdik... anladım ki yanlış yapoyırum.. şuan bana söz werdi ikimize ait yuwamız olcak die.. ben 1 artı 1 ew tutmayı düşnüom sırf kaynanam yerleşmesn die

canım keşke tek dert çikolata olsa benim eltim beni ayırmağa calışıo iftira atıo namusuma laf sölü neler neler.. eltim tam bir yılan başlığı altında topic actım bak okuda şükret.. çikolata istese onu pastaneye bile götürürdüm yeterki evinde eksilen şeyleri benden bilmsese... farklı face alıp sözlüme ....den ayrıl ailene zarar wercek gibi sıfır 6 yas gurubu zekaya sahip bi eltim war düşün neler cekmedi k,i.. belki ii niyetle istemişti

Eltimin sini getirmeye geldikleri günkü hali beni delirtti.işte nişanlımın kadın akrabalarıyla geldiler.okadar ikram falan yaptık tabağına dokunmadı çay koydum bu çok demli diye burun kıvırdı açtırdı.sürekli evi inceledi durdu.görende sanki çok zengin soylu bir aileden gelir sanır.aksinee abisi sapığın teki annesi büyüyle kafayı bozmuş öyle diyolar.maddiyatlarıda iyi değil.neyse sadede geliyim nişanlım ikram edilmesi için bir tepsi tahinli pide yaptırmıştı(burda adettir tahinli pide gider)ana bi baktım tepsiye jeletinini tülünü hayvani bi şelikde yırtmışlar pideyi koparmışlar.neymiş efendim eltim yeni doğum yapmış kokusunu duyunca yemek istemiş,sütü olmazmış yoksa!!!yaw zaten gelincede ikram ettik burda yani senin çikolata olayı gibi başkasına götürcekte değildi.üstelik tabağına dokunmadı.yanlış anlamayın bi dilim pidenin muhabbeti yapılmaz.ama sonuçta bu bana geliyor özel bişey en azından kabını aç al istediğin kadar sonra kapa demi???artık gibi getirdiler.birde o beğenmiş tavırları çıldırttı beni.birde benden kaç yaş büyük 2 tane çocuğu var yaa ben ne diyim ki böyle insanlara???

benim eltimde aynısını yapmıştı hala da yapar bunun gibi patavatsızlarla seviyeli muhabbet kurcan ben alttan aldıkça yakamı paçamı alamaz oldum gıcık oluyorum bunun gibilere sen sen ol seviyeli yakın ol en azından bunu tavsiye edebilirim.

Nişanlının, eltinin ,nişanlının ailesinin ve hatta kendi ailenin bir arada olduğu bir ortamda kolundaki bileziklere bak ve nişanlına dönerek bunları ne güzel şeçmişsin canım çok beğeniyorum. Geçen gün arkadaşım da gördü nişanlın çok zevkliymiş dedi demeni öneririm. Bunu herkes duyunca eltin herkesin bileziği onun takmadığını bildiğini düşünecektir. Eğer sadece hava atmak için bileziği taktıysa bu şekilde hevesi kursağında kalır ve bir daha böyle bir şey yapmadan düşünür. Benim aklıma gelen öneri bu :)

eltim eski nişanlılık zamanımda olmuştu; biz 2miz de üni mezunu birimiz yüksek lisans yapan bir çifttik ama onlardan erkek olan liseyi bitirip bırakmış kızsa liseyi dışardan bitiriyuodu; oğlanda iş yok kız zarzor bulmuş; parayı pulu geçtim asla kınayamam ne haddime ama cahillik o biçim; gezdiğimize karışırlar giydiğimize karışırlar biz alışveriş merkezine gideriz kız kıskanır biz niyegidemiyoruz diye; nişanlıma küsmüştü resmen kardeşi kız yüzünden; abin seni eziyor yengen para verdirmiyo falan diye; biz size bakmaya mecbur muyuz kardeşim her ay faturalarınızı abin veriyor zaten di mi ama? neyse velhasıl nişanlım dengeyi koruyamadı kardeşine araba falan aldı; kardeşi iş arkadaşına ev hediyesi alacak parası yokmuş benim kredikartımla süpürge falan aldılar ödemediler acayip bi aileydi; kurtuldum çok şükür rahatım şimdi eltim yok iyi ki de yok görümceye razıyım eltidense; görümcem de zaten görümce gibi değil abla diyorum tanıdığımdan beri dünya tatlısı; Allah yüzüme baktı çok şükür

arkadaşım böyle şeyleri kafana çok takma çok gereksiz ikibuçuk yıllık evliyim neler duyuyor ve görüyorsun buna hiç takılma gelmeyenler için hep isterler çikolata herkes alabilir ama bu söz çikolatası ondan istemiştir

canım bunların hepsi ayrı bir cins zaten benimde sinir oldugum çok şey var ama takmıyorum ilk zamanlar daha yakındım şimdi mesafe koydum en güzeli mesafe koymak hiç olmazsa kafan rahat oluyor

Tabiki canım buda ayrı bir çirkinlik işte dediğin gibi ayıp yani yeni doğum yapmışsa ne olmuş az bekleyememiş mi hamile bile değil üstelik sırf iş olsun işte seni çekemediği için böyle saçma yollara başvurmuş.

evet mesafe koy kesinlikle ben ilk gelinim 1 yıldır eltim var kaçarak evlendi arkadaş gibi yaklaştım hep 4 kere kırdı beni 4ünde de bişey demedim yeni geldi alışmaya çalışıyor dedim hep ama en son bayramda ağlattı artık kestim ve kendisi rezil oldu ben konuşmadım kayınvalidem konuşmuş savunmuş beni şimdi muhattap olmuyorum aşşağılık kompleksi var çünkü onda. ne demişler iyilikten maraz doğar mesafe koymak en iyisi eltiden dost olmuyor kesinlikle sen iyi olsanda karşındaki mutlaka bi pürüz çıkarıyor ne var arkadaş gibi olunsa halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…