Eltimin söylediği söz

demet_234

Çok şükür, bin şükür, seni bana verene...
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
51
53
3
30
Artvin
Kızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
Neyse daha sonra ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim. Belki hiç tanışmadığımız için daha öncesinde atmış olduğum mesajlara cevap vermemişti bilemiyorum, o gün mevlütte çok iyi davrandı bana ve benimde gerçekten çok kanım ısındı kendisine. Bu arada ailemle konuştuk tanıştırdık, önümüzdeki hafta sonu evde kendi aramızda söz nişan yapma kararı aldık.
Şimdi asıl konum şu, dün kayınvalidem çarşıya çıkalım dedi bana ve eltime bizde olur demiştik ikimizi de ayrı ayrı aramış çıktık neyse. Bir kafede oturalım dedik, yorulduk, bizim sözle ilgili almak istediği şeyler vardı kayınvalidemin sen beğen filan dedi. Bende eltimde gelince fikir de aldım ondan öyle işte alışveriş sonrası bir yerde oturduk.
Benim eltim günlük hayatta yada özel günde de farketmez eğer çok önemli bişey yoksa sadece eyeliner kullanır başka hiç bişey kullanmaz ve sürmez yüzüne. Bir tek eyeliner. Yakışıyor da kendisine, tamamlıyor onu bence.
Ama ben, fondöten allık rimel ruj filan günlük olarakta bunları kullanırım.
Dün de işte otururken sen neden bu kadar makyaj yapıyosun diye sordu bana bir anda. Gülümsedim, seviyorum makyajı dedim. Allah Allah dedi, noldu ki dedim, çok saçma geliyor bana günlük bu kadar makyaj dedi, bak bana bir tek eyelinerımı sürer çıkarım ama böyle bi ton makyaj boya küpünden çıkmış gibi ne gerek var ki dedi. Kayınvalidem herkesin kendi tercihi, kim nasıl isterse öyle yapar dedi. Bende aynen dedim, zevk dedim. Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi, doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi, kime beğendirmeye o kadar makyaj yapar bu kızlar anlamam dedi. Kayınvalidemde hadi kalkalım filan dedi uzatmak istemedi o şekilde. Bidaha normal vedalaşıp ayrıldık, herkes evine gitti. Kızlar sizce bu ne şimdi? Benim yaptığım makyaj gerçekten fazla mı yada eğer öyleyse burda ona laf düşer mi ? Yarın birlikte bize gelicekler kayınvalidemle annemle davet ettik oturmaya. Bilmiyorum hiç nasıl davranayım?

eski konunuzu okudum da yani bana çok saçma geliyor. mesaj atmışsınız, cevap atmamış.bi daha atmışsınız, yine atmamış, takip isteği atmışsınız vs. yani tek gündeminiz elti mi? sizin makyajınız ona düşmez tabi de konuşsun dursun yani hayatınızdaki etkisi ne ki ?

Bence eltinin kendisiyle problemi var. Ona ne ki istediğin gibi makyaj yaparsın. Kendisi çok mu güzelmiş" benim gibi doğal güzel "örnekleri vermiş. Güvenme cnm sen eltine. Her zaman hoşgeldin beş gittin güle güle fazla samimi olma derim. Başını ağrıtıcak biri belliki.

fazla veya değil onun haddine mi ? Sen orada deseydin ya işte mesele bu sen birine beğendirme olarak görüyorsun ama benim umrumda bile değil beğendirmek için değil mutlu olduğum için yapıyorum diyeceksin onu ilgilendiren bir durum değil bir daha konusu açılınca söyle insanlar her şeyi beğendirmek için mi yapıyor? Benim öyle bir çabam yok senin yolun açık olsun de geç git ya da bir daha güzelliğine güvenen şu bu derse güvenme çünkü güzel değilsin de böyle insanları kırmadan ayağını kesemezsin hadsizlerin hepsi aynıdır

Abartılı makyaj yapıyor Olanilir misin ?
Belki dikkatini çekmiştir kötü niyetinden söylememiştir .
Ama sen neden bu kadar çok ilgileniyorsun ki bu kızla
Bilmiyorum ki, dün mesela o bunu söylediğinde fondöten, rimel, allık ve ruj vardı. Kafama takıldı bilmiyorum ki bir anda böyle bir şey söyleyince.

Bilmiyorum ki, dün mesela o bunu söylediğinde fondöten, rimel, allık ve ruj vardı. Kafama takıldı bilmiyorum ki bir anda böyle bir şey söyleyince.

her gördüğünde bü 4 malzemeyi kullanıyor muyduuz? günlük makyaj mı yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…