Eltimin söylediği söz

Önceki konunda da çok güvenme sana had ve yerini bildiren hareketleri var demiştim.
Yine diyorum hemen kanım ısındı falan diyerek saflık ediyorsun. Kalabalık ortamda olması gerektiği gibi davranmış, ama yalnız yakalayınca içindeki fesat çıkmış..
Ona sorsan "aa ben senin iyiliğin için söyledim büyüğün olarak uyardım" falan der..
Mesafeli ol. Yeri geldiğinde kibarca lafını söyle ki devamı gelmesin..

Kızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
Neyse daha sonra ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim. Belki hiç tanışmadığımız için daha öncesinde atmış olduğum mesajlara cevap vermemişti bilemiyorum, o gün mevlütte çok iyi davrandı bana ve benimde gerçekten çok kanım ısındı kendisine. Bu arada ailemle konuştuk tanıştırdık, önümüzdeki hafta sonu evde kendi aramızda söz nişan yapma kararı aldık.
Şimdi asıl konum şu, dün kayınvalidem çarşıya çıkalım dedi bana ve eltime bizde olur demiştik ikimizi de ayrı ayrı aramış çıktık neyse. Bir kafede oturalım dedik, yorulduk, bizim sözle ilgili almak istediği şeyler vardı kayınvalidemin sen beğen filan dedi. Bende eltimde gelince fikir de aldım ondan öyle işte alışveriş sonrası bir yerde oturduk.
Benim eltim günlük hayatta yada özel günde de farketmez eğer çok önemli bişey yoksa sadece eyeliner kullanır başka hiç bişey kullanmaz ve sürmez yüzüne. Bir tek eyeliner. Yakışıyor da kendisine, tamamlıyor onu bence.
Ama ben, fondöten allık rimel ruj filan günlük olarakta bunları kullanırım.
Dün de işte otururken sen neden bu kadar makyaj yapıyosun diye sordu bana bir anda. Gülümsedim, seviyorum makyajı dedim. Allah Allah dedi, noldu ki dedim, çok saçma geliyor bana günlük bu kadar makyaj dedi, bak bana bir tek eyelinerımı sürer çıkarım ama böyle bi ton makyaj boya küpünden çıkmış gibi ne gerek var ki dedi. Kayınvalidem herkesin kendi tercihi, kim nasıl isterse öyle yapar dedi. Bende aynen dedim, zevk dedim. Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi, doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi, kime beğendirmeye o kadar makyaj yapar bu kızlar anlamam dedi. Kayınvalidemde hadi kalkalım filan dedi uzatmak istemedi o şekilde. Bidaha normal vedalaşıp ayrıldık, herkes evine gitti. Kızlar sizce bu ne şimdi? Benim yaptığım makyaj gerçekten fazla mı yada eğer öyleyse burda ona laf düşer mi ? Yarın birlikte bize gelicekler kayınvalidemle annemle davet ettik oturmaya. Bilmiyorum hiç nasıl davranayım?

Ya hayat o kadar boş ki, kendinize dert ettiğiniz şeye bakın...
Ona '' Makyaj yapmamak ,güven sembolü olsaydı '' Hayvanların egoları tavan yapardı'' deyin :kahve:[/QUOTE]

kıskanmış bir şey bulamamış ve saçmalamış.
ben sıfır makyajla gezerim. güzel olduğum ya da kendimi güzel hissettiğim için değil, üşendiğim ve örtüme yakıştırmadığım için.
ama makyaj yapanlar hakkında hiç böyle bir şey düşünmemiştim. güvensiz falan gibi.
bence evinde gayet yerinde ağırla. hiçbir şey olmamış gibi. hatta sana laf soksa bile susmayı tercih et.
ama dışarda yakalayınca affetme. direkt pat pat ne geliyorsa içinden de.

elti konularını görünce cinler tepeme çıkıyor ya.. ah ah
boşver ya kv gerekeni çok güzel söylemiş vallahi helal olsun kadına
bu elti çok tehlikeli çok kıskanç bir insan yarın gör bak söz nişan ortaya gelsin ne oyunlar çevirir ne fesatlıklar yapar..
kv ve nişanlınla aranı bile bozar.. bana birisi böyle diyecek çok pis bozardım haddini bildirirdim densiz.
uzak dur. mesafeli ol görüşme hatta lütfen elti dediğin kim dış kapının dış mandalı sendede var..
iyi olma ya.. eşinle iyi olda gerisini salla bu kadın senn başına çorap örer.

Öğretmenim, evet çok zarar veriyor biliyorum. Ama alışınca da yapmayınca bir tuhaf hissettiriyor.

mesleğimden ötürü demişsiniz, ben de dış görünüşle alakalı bi mesleğiniz var sandım. öğretmenlikle makyaj ne alaka? ayrıca daha 23 yaşındasınız yani ne ara yapmaya başladınız da bu kadar alıştınız? hadi rimel eyeliner bunlar tamam da her gün cilt makyajı yapıyorsanız o cildi ilerde hiç toparlayamazsınız.

elti konularını görünce cinler tepeme çıkıyor ya.. ah ah
boşver ya kv gerekeni çok güzel söylemiş vallahi helal olsun kadına
bu elti çok tehlikeli çok kıskanç bir insan yarın gör bak söz nişan ortaya gelsin ne oyunlar çevirir ne fesatlıklar yapar..
kv ve nişanlınla aranı bile bozar.. bana birisi böyle diyecek çok pis bozardım haddini bildirirdim densiz.
uzak dur. mesafeli ol görüşme hatta lütfen elti dediğin kim dış kapının dış mandalı sendede var..
iyi olma ya.. eşinle iyi olda gerisini salla bu kadın senn başına çorap örer.

:KK70: Nedir eltilerin sizden çektiği be

Bilmiyorum ki, dün mesela o bunu söylediğinde fondöten, rimel, allık ve ruj vardı. Kafama takıldı bilmiyorum ki bir anda böyle bir şey söyleyince.

Elti pek iyi niyetli değil ama bence de günlük ise çok makyaj yapıyorsun.
Maskara, ruj neyse de fondoten tavsiye etmem. Cildine yazık..

Ya bazi kadinlara gercekten bende tahammul edemiyorum dugune gider gibi makyaj yapiyorlar hele o allik kipkirmizi konduruyorlar vallahi komik duruyor. Elti adayinin sozleri olmamis yalniz sizi ezmeye calismis resmen kvalidenin yaninda. Hani bi samimiyet olusur da bi zaman sonra kibarca fikrini soylersin bu kadinin iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum yakinlik kurmaya calisan siz olmayin bence

bu arada herkes istediği gibi makyaj yapar yani ister abartı olsun ister olmasın.. bu kişinin bileceği iş eleştirmek kimseye düşmez.. kimisi haz eder kimisi etmez. bunu söylemek bence karşındaki insanı rencide etmektir.
evet bende görüyorum bazılarını yolda sokakta resmen boya küpü gibi oluyorlar.. ama demek ki kendilerine öyle yakıştırıyorlar.
ben günlük hayatta : bb krem üzerine hafif bir pudra, sürme rimel ruj.. ve şeftali tonllarında belli belirsiz bir allık sürerim.
herkes ne kadar doğal oldugunu söyler cildimin.. ışıl ışıl durduğunu.. fondöten yerine bb krem kesinlikle cildi çok canlı ve doğal durduruyor konu sahibi.. fondöten kalıp gibi duruyor bu arada..
önemli olan malzeminin çokluğu değil, o malzemeler ile abartısız sade bir makyaj yapmaktır bence..
bir insan pudra+ sürme+ rimel+ allık ruj+ eyeliner vs ile boya küpüne de dönebilir
sade bir makyaja da cevirebilir.. bu kişinin elinde

Ya bazi kadinlara gercekten bende tahammul edemiyorum dugune gider gibi makyaj yapiyorlar hele o allik kipkirmizi konduruyorlar vallahi komik duruyor. Elti adayinin sozleri olmamis yalniz sizi ezmeye calismis resmen kvalidenin yaninda. Hani bi samimiyet olusur da bi zaman sonra kibarca fikrini soylersin bu kadinin iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum yakinlik kurmaya calisan siz olmayin bence
bazı allıklar gerçekten cok kötü duruyor haklısınz
benimde şeftali tonlarında bir allığım var belli belirsiz durur renk katar cildime..
ama bir görüyorum yolda sokakta pembe yanaklar.. ben burdayım diye bağırıyor
ama ben ne olrsa olsun bunu karşımdaki insana söylemem laf sokarak :110:

Tam bir patavatsızmış bu nedir şimdi.
Sen çizginden şaşma kayınvaliden de güzel tutmuş seni :)

Back
X