- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
Desene sen kendi b... ye diye sana mi kaldı milletin makyajı.Makyajınız abartı olsun ya da olmasın size bu lafları söylemesi çok terbiyesizce. Benim de arkadaşım makyajlı kızlara laf söyler arada, "ay bunları yıkamak lazım gerçek yüzlerini görmek için,erkeklere yazık valla kandırılıyolar" gibisinden üstelik yanında ben -hergün makyaj yapan biriyim- varken... İnsanlar iyi değil,samimi değil. Kimse kimseyi olduğu gibi kabullenmiyor. Herkes kendini üste çıkarmaya çalışıyor ve bazıları bunu güya şaka yollu veya direk laf çarparak yapıyolar.
Mümkün olduğunda konuşmayın bu insanlar. Ruhunuzu kirletir öyle insanlar
ya sen hala eltimi çok sevdim, sıcak davrandı bilmem ne diyosunKızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
Neyse daha sonra ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim. Belki hiç tanışmadığımız için daha öncesinde atmış olduğum mesajlara cevap vermemişti bilemiyorum, o gün mevlütte çok iyi davrandı bana ve benimde gerçekten çok kanım ısındı kendisine. Bu arada ailemle konuştuk tanıştırdık, önümüzdeki hafta sonu evde kendi aramızda söz nişan yapma kararı aldık.
Şimdi asıl konum şu, dün kayınvalidem çarşıya çıkalım dedi bana ve eltime bizde olur demiştik ikimizi de ayrı ayrı aramış çıktık neyse. Bir kafede oturalım dedik, yorulduk, bizim sözle ilgili almak istediği şeyler vardı kayınvalidemin sen beğen filan dedi. Bende eltimde gelince fikir de aldım ondan öyle işte alışveriş sonrası bir yerde oturduk.
Benim eltim günlük hayatta yada özel günde de farketmez eğer çok önemli bişey yoksa sadece eyeliner kullanır başka hiç bişey kullanmaz ve sürmez yüzüne. Bir tek eyeliner. Yakışıyor da kendisine, tamamlıyor onu bence.
Ama ben, fondöten allık rimel ruj filan günlük olarakta bunları kullanırım.
Dün de işte otururken sen neden bu kadar makyaj yapıyosun diye sordu bana bir anda. Gülümsedim, seviyorum makyajı dedim. Allah Allah dedi, noldu ki dedim, çok saçma geliyor bana günlük bu kadar makyaj dedi, bak bana bir tek eyelinerımı sürer çıkarım ama böyle bi ton makyaj boya küpünden çıkmış gibi ne gerek var ki dedi. Kayınvalidem herkesin kendi tercihi, kim nasıl isterse öyle yapar dedi. Bende aynen dedim, zevk dedim. Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi, doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi, kime beğendirmeye o kadar makyaj yapar bu kızlar anlamam dedi. Kayınvalidemde hadi kalkalım filan dedi uzatmak istemedi o şekilde. Bidaha normal vedalaşıp ayrıldık, herkes evine gitti. Kızlar sizce bu ne şimdi? Benim yaptığım makyaj gerçekten fazla mı yada eğer öyleyse burda ona laf düşer mi ? Yarın birlikte bize gelicekler kayınvalidemle annemle davet ettik oturmaya. Bilmiyorum hiç nasıl davranayım?
Aynen öyle, ama sorsan çok özgüvenliler o yüzden makyaja ihtiyaçları yok falan filan
Kayın valideniz güzel söylemiş...Kayınvalidem herkesin kendi tercihi, kim nasıl isterse öyle yapar dedi.
Bence mesafe koyun anlasin oda koyduğunuz mesafeyi yine sizi sinir edecek bişey söyleyecek olursa sizde gulerek ağzının payını verin ama gülerek yapın baya koyar. Hatsiz ya sinir oldum.Kızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
Neyse daha sonra ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim. Belki hiç tanışmadığımız için daha öncesinde atmış olduğum mesajlara cevap vermemişti bilemiyorum, o gün mevlütte çok iyi davrandı bana ve benimde gerçekten çok kanım ısındı kendisine. Bu arada ailemle konuştuk tanıştırdık, önümüzdeki hafta sonu evde kendi aramızda söz nişan yapma kararı aldık.
Şimdi asıl konum şu, dün kayınvalidem çarşıya çıkalım dedi bana ve eltime bizde olur demiştik ikimizi de ayrı ayrı aramış çıktık neyse. Bir kafede oturalım dedik, yorulduk, bizim sözle ilgili almak istediği şeyler vardı kayınvalidemin sen beğen filan dedi. Bende eltimde gelince fikir de aldım ondan öyle işte alışveriş sonrası bir yerde oturduk.
Benim eltim günlük hayatta yada özel günde de farketmez eğer çok önemli bişey yoksa sadece eyeliner kullanır başka hiç bişey kullanmaz ve sürmez yüzüne. Bir tek eyeliner. Yakışıyor da kendisine, tamamlıyor onu bence.
Dün de işte otururken sen neden bu kadar makyaj yapıyosun diye sordu bana bir anda. Gülümsedim, seviyorum makyajı dedim. Allah Allah dedi, noldu ki dedim, çok saçma geliyor bana günlük bu kadar makyaj dedi, bak bana bir tek eyelinerımı sürer çıkarım ama böyle bi ton makyaj boya küpünden çıkmış gibi ne gerek var ki dedi. Kayınvalidem herkesin kendi tercihi, kim nasıl isterse öyle yapar dedi. Bende aynen dedim, zevk dedim. Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi, doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi, kime beğendirmeye o kadar makyaj yapar bu kızlar anlamam dedi. Kayınvalidemde hadi kalkalım filan dedi uzatmak istemedi o şekilde. Bidaha normal vedalaşıp ayrıldık, herkes evine gitti. Kızlar sizce bu ne şimdi? Benim yaptığım makyaj gerçekten fazla mı yada eğer öyleyse burda ona laf düşer mi ? Yarın birlikte bize gelicekler kayınvalidemle annemle davet ettik oturmaya. Bilmiyorum hiç nasıl davranayım?
Aynı elti bende de var Tek Kelime ile KISKANIYOR. bosver kiskansin catlasin.hatta ilerde eşinle arani bile acmaya calisir. Bende cok saf gibi sevmistim iyi niyetle karsilik verirdim. Her lafini sineye cekerdim. Baktim esimi kotuluyo yanimda seninki annesine duslun nenesine duskun . icerde boyle dedi soyle dedi. Kac kez tartstk onun yuzunden. Artik muhatap olmuyorum araya resmiyet koydum. Kafam rahat. Ben gec anladim. Sen simdiden fazla samimi olma bence. Sakın kaynana yada baskasi hakkinda onun yaninda konusma elime verme. Ben cok yasadim sıkıntısını canım uyanik davran sen . gelirdi yanimda kaynanama atardi tutardi ki e konusayim neyseki ben fazla bisi konusmuyordum cunku konuscak mesele yoktu. Sonra ogrendim ki kaynanama benim hakkimda konusuyor. Benim özel hastalik veya hastane işlerimi neyi konusmussam gidip orda burda anlatiyormus. Ufak bi smear testi ya dedim doktor smear testi yapti. Gitmis kaynanama eşimin halalarina hepsine demis ki parça almişlar rahminden o parca ankara ya gitcek iyi huylu mu diyeymis. Nasil güldüm boyle buyutmesine dedim masallah beni hastalikli gostermeye ne merakliymis fazla cahil dedim. Benden parca alinmadiki dedim ufak bi sivi testi her evliye yapilan Dedim. Daha cok anlatabilirim laflari iş cevirmeleri. Hep KISKANCLIK bosver. Sen resmi ol derim. Agzina laf verme uyanik olmaya calis. Iyi niyetliler uyanik olamiyor ama mecburuz artik ...Kızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?