Eltimin söylediği söz

Desene sen kendi b... ye diye sana mi kaldı milletin makyajı.

Konun senin makyajınla onun doğallığıyla ilgisi yok. Konu müstakbel eltinin seninle yarış içinde olması ve genel olarak kıskanç bir yapısı olması. Tehlikeli...

ya siz bu kadından ne istiyorsunuz
kadın sizinle mesafeli olmak istiyor sizi takmıyor
siz illa ki iyi olallım çabasındasınız
iyi olmayın !!!
böyle yüzsüzce konuşamaz kimse siz ile ilgili siz beyin özürlü değilsiniz fikrini de sormadınız

tamam nişanlılık evlilik arefesinde güleryüzlü olun ama rica ediyorum onunla iyi olmak için uğraşmayın
sizin mesajlarınıza cevap vermemiş devet etmemiş birini niye alışverişe çağırdınız?

kimseyle yüzgöz olmayın ama bu kadını da hayatınıza burnunu sokturmayın

Kız seni sevmemiş muhatap olmak da istemiyor seninle belli ki. Senin kendisini sevdiğini anlayınca arayı soğutmak için demiştir onları. Mesafe koy sevmeye konuşmaya çalışma

ya sen hala eltimi çok sevdim, sıcak davrandı bilmem ne diyosun
kız bildiğin planlı programlı ilerliyor
mevlütte herkesin içinde sana samimi iyi davrandı millete karşı hoş görünsün diye
yalnızken belli etti kendini işte
zaten kadın mesajlara cevap vermemek filan önceden belli etmiş ne yani altı üstü bi cevap vermek çok mu zor
sen istersen her gün badana yaparsın yüzüne kime ne?
kendini övüyor bide ben doğal güzelim diye, daha anlamadın mı sen bu kadını?
sen iyi niyetle samimi ilişki kurmak istiyorsun ama yapma mesafeni koru kadın daha elti olmadan laf sokmalar filan başlamış, kayınvaliden anlamış yaptığı ayıbı sen böyle devam et o bişey dese dahi cevap verme ve kafana takma böyle insanlar insanı aşağıya çeker başka bişey değil.

Sizin anneniz babanız yok mu da kulağınızı çeksin?
Benim kızım evlenmeden eltiyle şunla bunla samimi olamaz arkadaşım. Nedir bu samimiyet isteği?
Of bi yerinizde durun, ağırlığınız olsun. Al bak kadın ayak üstü bi ton laf sokmuş sana. Değer miydi?

Bence mesafe koyun anlasin oda koyduğunuz mesafeyi yine sizi sinir edecek bişey söyleyecek olursa sizde gulerek ağzının payını verin ama gülerek yapın baya koyar. Hatsiz ya sinir oldum.

Fazla samimi olmaya gerek yok bence,bugün makyajına karışır, yarın başka bişeye karışır,neden huzurun kaçsınki ,mesafe iyidir.

günlük makyajımda fondöten, bronzer, allık, kapatıcı kullanırım. ama asla cildimde aşırı durmaz hatta insanlar makyajım yok sanıyolar gün içinde (evet bencede biraz abartıyolar) demem o ki makyaj var makyaj var. belki siz saydığınız o bi kaç malzemeyi fazlaca kullanıyosunuz ama bu tabiki o kişinin böyle haddini aşarcasına konuşmaya hakkı olduğu anlamına gelmez.

keşke ağzının payını verseydiniz :)

Aynı elti bende de var Tek Kelime ile KISKANIYOR. bosver kiskansin catlasin.hatta ilerde eşinle arani bile acmaya calisir. Bende cok saf gibi sevmistim iyi niyetle karsilik verirdim. Her lafini sineye cekerdim. Baktim esimi kotuluyo yanimda seninki annesine duslun nenesine duskun . icerde boyle dedi soyle dedi. Kac kez tartstk onun yuzunden. Artik muhatap olmuyorum araya resmiyet koydum. Kafam rahat. Ben gec anladim. Sen simdiden fazla samimi olma bence. Sakın kaynana yada baskasi hakkinda onun yaninda konusma elime verme. Ben cok yasadim sıkıntısını canım uyanik davran sen . gelirdi yanimda kaynanama atardi tutardi ki e konusayim neyseki ben fazla bisi konusmuyordum cunku konuscak mesele yoktu. Sonra ogrendim ki kaynanama benim hakkimda konusuyor. Benim özel hastalik veya hastane işlerimi neyi konusmussam gidip orda burda anlatiyormus. Ufak bi smear testi ya dedim doktor smear testi yapti. Gitmis kaynanama eşimin halalarina hepsine demis ki parça almişlar rahminden o parca ankara ya gitcek iyi huylu mu diyeymis. Nasil güldüm boyle buyutmesine dedim masallah beni hastalikli gostermeye ne merakliymis fazla cahil dedim. Benden parca alinmadiki dedim ufak bi sivi testi her evliye yapilan Dedim. Daha cok anlatabilirim laflari iş cevirmeleri. Hep KISKANCLIK bosver. Sen resmi ol derim. Agzina laf verme uyanik olmaya calis. Iyi niyetliler uyanik olamiyor ama mecburuz artik ...

Bende eltin gibi sadece eyeliner kullaniyorum ama kesinlikle eyeliner insani rujdan,fondotenden,alliktan daha cok degistiriyor.Yani eyelinerla dogalim ayagi yapmak tuhaf geldi.Konu makyajda degil istersen boya kupune dus ama sanki onun amaci seni yerip kendini uste cikarmak gibi.Uzak dur,mesafeli ol.

Sizin yaninizda sönük kaldigi icin kıskanmış.sen aslında cirkinsin makyajla guzellesmeye calisiyorsun demeye getirmis.

Sen yerinde olsam surat asarim ki anlasin bir daha sana laf soyleyemeyecegini susma bence ben sustum ama su dakika eltimi gorsem agzima geleni sayardim nisanimi dugunumu mahvetti soz gecemde kocamla aramizi actti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…