Eltimin söylediği söz

Ne düşünürse düşünsün çok mu sorun yani seni seven beğenmiş almış hiç dert bile etmem yani sizde eltinizden dert edecek şey arıyorsunuz. Belki doğal daha iyisin demek istedi. Belki ona çok geliyordur gereksiz geliyordur hakaret olarak algılamayın istemese zaten sıcak davranmadı, alışverişe gelmezdi herşeye takılmayın yani her sözü takarsanız daha çok dert sahibi olursunuz. Kafayı çok takmışsınız yok mesaja cevap vermedi yok böyle dedi bu kadar hayatınızın merkezine almayın

Kızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
Neyse daha sonra ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim. Belki hiç tanışmadığımız için daha öncesinde atmış olduğum mesajlara cevap vermemişti bilemiyorum, o gün mevlütte çok iyi davrandı bana ve benimde gerçekten çok kanım ısındı kendisine. Bu arada ailemle konuştuk tanıştırdık, önümüzdeki hafta sonu evde kendi aramızda söz nişan yapma kararı aldık.
Şimdi asıl konum şu, dün kayınvalidem çarşıya çıkalım dedi bana ve eltime bizde olur demiştik ikimizi de ayrı ayrı aramış çıktık neyse. Bir kafede oturalım dedik, yorulduk, bizim sözle ilgili almak istediği şeyler vardı kayınvalidemin sen beğen filan dedi. Bende eltimde gelince fikir de aldım ondan öyle işte alışveriş sonrası bir yerde oturduk.
Benim eltim günlük hayatta yada özel günde de farketmez eğer çok önemli bişey yoksa sadece eyeliner kullanır başka hiç bişey kullanmaz ve sürmez yüzüne. Bir tek eyeliner. Yakışıyor da kendisine, tamamlıyor onu bence.
Ama ben, fondöten allık rimel ruj filan günlük olarakta bunları kullanırım.
Dün de işte otururken sen neden bu kadar makyaj yapıyosun diye sordu bana bir anda. Gülümsedim, seviyorum makyajı dedim. Allah Allah dedi, noldu ki dedim, çok saçma geliyor bana günlük bu kadar makyaj dedi, bak bana bir tek eyelinerımı sürer çıkarım ama böyle bi ton makyaj boya küpünden çıkmış gibi ne gerek var ki dedi. Kayınvalidem herkesin kendi tercihi, kim nasıl isterse öyle yapar dedi. Bende aynen dedim, zevk dedim. Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi, doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi, kime beğendirmeye o kadar makyaj yapar bu kızlar anlamam dedi. Kayınvalidemde hadi kalkalım filan dedi uzatmak istemedi o şekilde. Bidaha normal vedalaşıp ayrıldık, herkes evine gitti. Kızlar sizce bu ne şimdi? Benim yaptığım makyaj gerçekten fazla mı yada eğer öyleyse burda ona laf düşer mi ? Yarın birlikte bize gelicekler kayınvalidemle annemle davet ettik oturmaya. Bilmiyorum hiç nasıl davranayım?
Eltinde kiskanma sinyalleri aliyorum hafif hafif

Kıskanmış net. Ayrıca millete ne kimin ne makyajı yaptığından. Ben de makyaj yapmayo severim mesela samimi olmadığım biri çok makyaj yapıyorsun dese ağzının payını veririm. Bir de düzgünce uyarmak vardır bir de senin elti gibi "ayhh ben çok güzelim makyaja ihtiyacım yok makyaj yapan kadınlar özgüvensizlikten yapıoo .s " tarzı demek vardır. Madem doğallıktan yana o eyelineri de çekmeyecek. Burdaki bazı yorumlar da değişik yok boya küpüne düşmüş, yok tahammül edemiyorum çok makyaj yapana vs. Size ne yahu herkesin kendi cildi, kendi kararı. Siz yapmayın. Yapana da saygı duyuverin bir zahmet doğallıktan ölmek üzere olan kk hatunları :)

bırak o hala onu seviyorsun sansın, elti gibi görüyorsun sansın.
şimdilik hiçbir şey deme.
Birdaha ki görüşmenizde lafı buraya getir ve şak diye yapıştır lafı.

Kızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
Neyse daha sonra ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim. Belki hiç tanışmadığımız için daha öncesinde atmış olduğum mesajlara cevap vermemişti bilemiyorum, o gün mevlütte çok iyi davrandı bana ve benimde gerçekten çok kanım ısındı kendisine. Bu arada ailemle konuştuk tanıştırdık, önümüzdeki hafta sonu evde kendi aramızda söz nişan yapma kararı aldık.
Şimdi asıl konum şu, dün kayınvalidem çarşıya çıkalım dedi bana ve eltime bizde olur demiştik ikimizi de ayrı ayrı aramış çıktık neyse. Bir kafede oturalım dedik, yorulduk, bizim sözle ilgili almak istediği şeyler vardı kayınvalidemin sen beğen filan dedi. Bende eltimde gelince fikir de aldım ondan öyle işte alışveriş sonrası bir yerde oturduk.
Benim eltim günlük hayatta yada özel günde de farketmez eğer çok önemli bişey yoksa sadece eyeliner kullanır başka hiç bişey kullanmaz ve sürmez yüzüne. Bir tek eyeliner. Yakışıyor da kendisine, tamamlıyor onu bence.
Dün de işte otururken sen neden bu kadar makyaj yapıyosun diye sordu bana bir anda. Gülümsedim, seviyorum makyajı dedim. Allah Allah dedi, noldu ki dedim, çok saçma geliyor bana günlük bu kadar makyaj dedi, bak bana bir tek eyelinerımı sürer çıkarım ama böyle bi ton makyaj boya küpünden çıkmış gibi ne gerek var ki dedi. Kayınvalidem herkesin kendi tercihi, kim nasıl isterse öyle yapar dedi. Bende aynen dedim, zevk dedim. Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi, doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi, kime beğendirmeye o kadar makyaj yapar bu kızlar anlamam dedi. Kayınvalidemde hadi kalkalım filan dedi uzatmak istemedi o şekilde. Bidaha normal vedalaşıp ayrıldık, herkes evine gitti. Kızlar sizce bu ne şimdi? Benim yaptığım makyaj gerçekten fazla mı yada eğer öyleyse burda ona laf düşer mi ? Yarın birlikte bize gelicekler kayınvalidemle annemle davet ettik oturmaya. Bilmiyorum hiç nasıl davranayım?

Azıcık kıskançlık etmiş,gül geç.
Umursamayın bile ,kendinizi sevdiğiniz şekilde çıkın karşısına
Asla sizi yıldırmasın.
Hoş ben de sevmem makyaj ama bu benim herhangi birini eleştirme hakkı vermiyor bana.

Belirtmeden geçemeyeceğim, bu konunuza inanasım gelmedi, fake hissi aldım artık bilemiycim, gerçek alıp yorumluyorum yine de:

Kim neyi nasıl istiyor, kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapsın. Tavsiye olarak denir hani "Bu kadar makyaja gerek yok aslında" gibisinden ama insanı överek dersin ki, faydasına bir konuşma olsun. "Bu kadar makyaj yapmasan da güzel görünürsün bence, cildini gereksiz yoruyorsun" dersin kibarcası budur.
Elti patavatsız değil, gayet planlı ve fesat :))
Öyle konuştuğunda:
"Hıımm, yaa, aferin o zaman sanaa" diyerek gülseniz, çok şık bir "Dediklerin çok da tın çok da fifi" mesajı yerine ulaşırdı.
Neyse, gerilmeyin, sallamayın, çok güzel tiye alınır bu elti, boş bulunmayın karşı karşıya gelince, yeter.

Evet günlük olarak her an düğüne gidecekmiş gibi makyaj yapmak hem sağlıksız, hem abartı, hem saçma ve oldukça da varoş ama bu kimseyi ilgilendirmez. Senin kendi tercihin. Yüzünden memnun değilsindir, abartı hoşuna gidiyordur, ozeniyorsundur... nedeni önemli değil. Dediğim gibi senin tercihin. Bu arada bence elti diye bahsettigin sevgilinin yengesi senden pek hoşlanmıyor. Henüz denk olmadığınızı düşünüyor olabilir (O gerçekten o ailenin gelini) ya da yeni evlendiyse ve sizin de evlilik planlarınız, söz isteme merasimleriniz yakınsa henüz yeni gelinlik saltanatını suremeden geliyor olmana bozulmuş olabilir. Ya da dış görünüşünü veya mesajlar atan ısrarcı tavrını begenmemistir ama net senden hoşlanmıyor.

Evet günlük olarak her an düğüne gidecekmiş gibi makyaj yapmak hem sağlıksız, hem abartı, hem saçma ve oldukça da varoş ama bu kimseyi ilgilendirmez. Senin kendi tercihin. Yüzünden memnun değilsindir, abartı hoşuna gidiyordur, ozeniyorsundur... nedeni önemli değil. Dediğim gibi senin tercihin. Bu arada bence elti diye bahsettigin sevgilinin yengesi senden pek hoşlanmıyor. Henüz denk olmadığınızı düşünüyor olabilir (O gerçekten o ailenin gelini) ya da yeni evlendiyse ve sizin de evlilik planlarınız, söz isteme merasimleriniz yakınsa henüz yeni gelinlik saltanatını suremeden geliyor olmana bozulmuş olabilir. Ya da dış görünüşünü veya mesajlar atan ısrarcı tavrını begenmemistir ama net senden hoşlanmıyor.

Varos biraz agir olmadi mi :KK64:

Ben eyelinerde surmuyorum o zmn eltine laf atabilirim cunku daha dogalim:)

Kim napiosa bi herkes rahat biraksada kendi isine baksa keske. Banane kim ne kadar makyaj yapmis yapmamis. Valka milletin isi gucu yok.. bence seni kuma gibi goruo ve kiskanio

Dogalligi hos buluyor olabilir ama "kime beğendirmek için" vs haddini aşmış.. Bence mesafeli ol, cok da onemsememeye calis, kayinvalide adayi iyi birine benziyor anlattigin kadariyla, eltinin ekseninde de dönmüyor belli ki, o nedenle cok takılacak bi durum yok, samimi olma derdine düşme..

Evet, bence de günlük olarak fondöten abartı ama bu kişinin tercihi.. Kullanana neden kullanıyorsun demem.

Daha soz nişan olmadan bu kadar samimi olman hata.
Önceki konunu biliyorum hatirladim.
Boşver ben olsam samimi olmazdim hiçbiri ile. Benim kayınvalidem eltim gorumcem sevgiliyken esimle onlarla samimi değilim diye bana soğuk demişlerdi. İyi ki zamanında samimi olmamisim . Yoksa mesafeyi koruyamazdim. Ne kadar yakın o kadar sıkıntı mesafeli ol sana nasıl davranması gerektiğini bilsinler.
İlerde pişman olursun, daha evlenmeden böyle dertler yaşıyorsun , ben sana soylim düğün arifesinde hazırlıklarda yandın sen bu samimiyetle

Back
X