Eltimin söylediği söz

Seni sevmediğini anlaman için daha ne yapmalı ?
Ne şekilde ikna olursun başka?

eyelıner ( bakarak yazdım bu arada onu bile bilmıyorum :KK70:)

bence yaşı buyuk gösteriyor benım fikrim , ama bu elti çok ta sevilecek bir elti değil haberin olsun

Eltinizin karakteri her konuda kendini söz sahibi sananlardan. Makyaj kendine güvenmemekle güvenmekle alakası yok. Ben mesela evde 2 gün oturayım . 3.günde evdeysem illa bü makyaj yaparım süslerim kendimi sonra film izler ders çalışırım . Makyaj yapmayı seviyorum. Makyaj malzemesi biriktirmeyi seviyorum. İnsanların tercihlerinde söz sahibi olmaya çalışanlar, her konuda bıgbıgbıg ötenler bence özgüvensiz insamlar.

Eski konunuzu hatırlıyorum; neden müstakbel eltiyi bu kadar takıp, çok önemli hale getiriyorsunuz anlamadım...

Elti adayı densizlik etmiş yüze direk söylenecek bi cümle değil kim nasıl giyinirse makyaj yaparsa yapsın kimseyi ilgilendirmez
Kendine makyajı yakıştıran kadınları bende beğenirim bazıları gerçekten çok itici makyaj yapıyorlar

Evet günlük olarak her an düğüne gidecekmiş gibi makyaj yapmak hem sağlıksız, hem abartı, hem saçma ve oldukça da varoş ama bu kimseyi ilgilendirmez. Senin kendi tercihin. Yüzünden memnun değilsindir, abartı hoşuna gidiyordur, ozeniyorsundur... nedeni önemli değil. Dediğim gibi senin tercihin. Bu arada bence elti diye bahsettigin sevgilinin yengesi senden pek hoşlanmıyor. Henüz denk olmadığınızı düşünüyor olabilir (O gerçekten o ailenin gelini) ya da yeni evlendiyse ve sizin de evlilik planlarınız, söz isteme merasimleriniz yakınsa henüz yeni gelinlik saltanatını suremeden geliyor olmana bozulmuş olabilir. Ya da dış görünüşünü veya mesajlar atan ısrarcı tavrını begenmemistir ama net senden hoşlanmıyor.

Fondoten, allik, rimel, ruj kullaninca, makyaj otomatik olarak dugune gitme makyaji mi oluyor? Kuzenimin nikahina giderken herkes kuafor salonunda makyajini yaptiriyordu. Ben kendi makyajimi kendim yaptim orada, kendi urunlerimle.

Fondoten, allık, rimel, kalem, ruj, far hepsini kullandim. Asla dugun makyaji olmadi. Herkes "Çok belli belirsiz olmuş biraz ruju carpici sür" vs dedi. :) Kendi cildimde duzgundur zaten, doğal tonlar kullanarak çok çok hafif yaptim ve o makyaj gunlukte kullanilabilecek bir makyajdi gayet.

Birebir ayni malzemeleri kullanarak çok daha gosterisli bir makyajda ortaya cikarabilirdim. Malzeme sayisi degil, neyi ne kadar, nereye kullandigin onemli. Sen makyaj yapmayi bilmiyorsan, yaptiginda da sadece dugun makyaji yapabiliyorsan o dedigin gibi durursun evet.
Alttan butun laflari sayarak saygi duydugunu belirtme olayiniz cok başarılı.

Kızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
Neyse daha sonra ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim. Belki hiç tanışmadığımız için daha öncesinde atmış olduğum mesajlara cevap vermemişti bilemiyorum, o gün mevlütte çok iyi davrandı bana ve benimde gerçekten çok kanım ısındı kendisine. Bu arada ailemle konuştuk tanıştırdık, önümüzdeki hafta sonu evde kendi aramızda söz nişan yapma kararı aldık.
Şimdi asıl konum şu, dün kayınvalidem çarşıya çıkalım dedi bana ve eltime bizde olur demiştik ikimizi de ayrı ayrı aramış çıktık neyse. Bir kafede oturalım dedik, yorulduk, bizim sözle ilgili almak istediği şeyler vardı kayınvalidemin sen beğen filan dedi. Bende eltimde gelince fikir de aldım ondan öyle işte alışveriş sonrası bir yerde oturduk.
Benim eltim günlük hayatta yada özel günde de farketmez eğer çok önemli bişey yoksa sadeeline eyeliner kullanır başka hiç bişey kullanmaz ve sürmez yüzüne. Bir tek eyeliner. Yakışıyor da kendisine, tamamlıyor onu bence.
Ama ben, fondöten allık rimel ruj filan günlük olarakta bunları kullanırım.
Dün de işte otururken sen neden bu kadar makyaj yapıyosun diye sordu bana bir anda. Gülümsedim, seviyorum makyajı dedim. Allah Allah dedi, noldu ki dedim, çok saçma geliyor bana günlük bu kadar makyaj dedi, bak bana bir tek eyelinerımı sürer çıkarım ama böyle bi ton makyaj boya küpünden çıkmış gibi ne gerek var ki dedi. Kayınvalidem herkesin kendi tercihi, kim nasıl isterse öyle yapar dedi. Bende aynen dedim, zevk dedim. Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi, doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi, kime beğendirmeye o kadar makyaj yapar bu kızlar anlamam dedi. Kayınvalidemde hadi kalkalım filan dedi uzatmak istemedi o şekilde. Bidaha normal vedalaşıp ayrıldık, herkes evine gitti. Kızlar sizce bu ne şimdi? Benim yaptığım makyaj gerçekten fazla mı yada eğer öyleyse burda ona laf düşer mi ? Yarın birlikte bize gelicekler kayınvalidemle annemle davet ettik oturmaya. Bilmiyorum hiç nasıl davranayım?

elin gavuru uzaya çıkıyor biz nelerle uğraşıyoruz. :D boşver sen onu ama bidaha densizlik ederse yapıştır lafı onun karnı agrısın

Diyelim kş gerçekten boya küpüsünüz bunu bu şekilde söylemek onun haddine değil

Yani daha resmiyette eltin bile değil çok çabuk benimsemişsin.
Bir önceki konunda da burda da fazla önemsemişsin bence bosver takıl sen kafana göre kaynanan anlayışlı gibi
Eltinin git gelleri var sanki bi iyi bi kötü en tehlkeli insan grubu
Durduk yere eleştiren de kıskanç insandır, elti eltiyi çekememe durumu malum
Sen tatlı hazırlıklarına kafa yor bosver bunu

iyi de fikir beyan etmiş bence... eski konunuzu da hatırlıyorum, bence eltinize farkında olmadan takıksınız gibi geldi bana... bir de hem başta "ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim" demişsiniz hem de sonradan kadın fikir beyan etti diye içten içe bileylenmişsiniz, bence nişandan dolayı ya da başka bir sebepten sizin psikolojinizde bir tuhaflık var gibi geldi bana. İlla herkes birbiri ile aynı fikirde olup aynı cümleleri mi kurmalı birbirini sevmek için? Muhabbet, sohbet biraz da karşıt fikirlerden kaynaklanır. Siz -olur da evlenebilirseniz- kendi yuvanıza bakın, boşverin eltiyi zeltiyi... bir de hatırlatayım daha evlenmediniz, ohooo köprünün altında ne sular akacak daha, durun ve bekleyin diyorum :)))

Kızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
Neyse daha sonra ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim. Belki hiç tanışmadığımız için daha öncesinde atmış olduğum mesajlara cevap vermemişti bilemiyorum, o gün mevlütte çok iyi davrandı bana ve benimde gerçekten çok kanım ısındı kendisine. Bu arada ailemle konuştuk tanıştırdık, önümüzdeki hafta sonu evde kendi aramızda söz nişan yapma kararı aldık.
Şimdi asıl konum şu, dün kayınvalidem çarşıya çıkalım dedi bana ve eltime bizde olur demiştik ikimizi de ayrı ayrı aramış çıktık neyse. Bir kafede oturalım dedik, yorulduk, bizim sözle ilgili almak istediği şeyler vardı kayınvalidemin sen beğen filan dedi. Bende eltimde gelince fikir de aldım ondan öyle işte alışveriş sonrası bir yerde oturduk.
Benim eltim günlük hayatta yada özel günde de farketmez eğer çok önemli bişey yoksa sadece eyeliner kullanır başka hiç bişey kullanmaz ve sürmez yüzüne. Bir tek eyeliner. Yakışıyor da kendisine, tamamlıyor onu bence.
Dün de işte otururken sen neden bu kadar makyaj yapıyosun diye sordu bana bir anda. Gülümsedim, seviyorum makyajı dedim. Allah Allah dedi, noldu ki dedim, çok saçma geliyor bana günlük bu kadar makyaj dedi, bak bana bir tek eyelinerımı sürer çıkarım ama böyle bi ton makyaj boya küpünden çıkmış gibi ne gerek var ki dedi. Kayınvalidem herkesin kendi tercihi, kim nasıl isterse öyle yapar dedi. Bende aynen dedim, zevk dedim. Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi, doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi, kime beğendirmeye o kadar makyaj yapar bu kızlar anlamam dedi. Kayınvalidemde hadi kalkalım filan dedi uzatmak istemedi o şekilde. Bidaha normal vedalaşıp ayrıldık, herkes evine gitti. Kızlar sizce bu ne şimdi? Benim yaptığım makyaj gerçekten fazla mı yada eğer öyleyse burda ona laf düşer mi ? Yarın birlikte bize gelicekler kayınvalidemle annemle davet ettik oturmaya. Bilmiyorum hiç nasıl davranayım?
bana öyle söyleyenlere ...makyaj güzeliyim ..diyorum...sende söyle..

Bence de fazla o kadar makyaj. Ben özel güne bile o kadar yapmıyorum ama bu ne beni ne eltiyi ilgilendirir ne de laf söylemek düşer

Benim eltim günlük hayatta yada özel günde de farketmez eğer çok önemli bişey yoksa sadece eyeliner kullanır başka hiç bişey kullanmaz ve sürmez yüzüne. Bir tek eyeliner. Yakışıyor da kendisine, tamamlıyor onu bence.
Bnm densiz bi arkadaşım gibi aynı çok fazla egolu havalıydı iletişimi kesmiştm

Bugün makyaja laf söyleyen yarın başka birşeyinize laf soyler belliki çok rahat bir insan kirarmiyim uzermiyim diye çekinmesi yok az öz görüşün mecbur kalmadıkça böyle insanlarla bir arada olmamak lazım yoksa çok basınız agrir

Fondoten, allik, rimel, ruj kullaninca, makyaj otomatik olarak dugune gitme makyaji mi oluyor? Kuzenimin nikahina giderken herkes kuafor salonunda makyajini yaptiriyordu. Ben kendi makyajimi kendim yaptim orada, kendi urunlerimle.

Fondoten, allık, rimel, kalem, ruj, far hepsini kullandim. Asla dugun makyaji olmadi. Herkes "Çok belli belirsiz olmuş biraz ruju carpici sür" vs dedi. :) Kendi cildimde duzgundur zaten, doğal tonlar kullanarak çok çok hafif yaptim ve o makyaj gunlukte kullanilabilecek bir makyajdi gayet.

Birebir ayni malzemeleri kullanarak çok daha gosterisli bir makyajda ortaya cikarabilirdim. Malzeme sayisi degil, neyi ne kadar, nereye kullandigin onemli. Sen makyaj yapmayi bilmiyorsan, yaptiginda da sadece dugun makyaji yapabiliyorsan o dedigin gibi durursun evet.
Alttan butun laflari sayarak saygi duydugunu belirtme olayiniz cok başarılı.
Iyi de size ne? Konu sahibi sizce fazla mi diye sormuş ben de bence fazla olduğunu nedenleriyle anlattım. Gaza gelmeyin hemen siz de makyaj seviyorsunuz diye. Kuzeninizle düğün anılarınızı ya da ne kadar güzel makyaj yaptığınızı ayrı bir konu açıp da anlatabilirsiniz isterseniz. Ha makyaj yapmayı bilip bilmeme konusuna gelince evet çok bilmem ama bu birseyi değiştirmez düğünümde makyozume de doğru dürüst makyaj yaptırmadım. Sevmem. Kendi zevkim. Tekrar ediyorum bunlar BENCE nedenler. Ama kimseye de gidip makyaj yapma çünkü şöyle şöyle demem. Beni ilgilendirmez.

Back
X