- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Ya evet o biraz ağır olabilir ama gerçekten sosyo ekonomik seviyesi düşük kesimlere bakın hep ağır ve full makyaj. Kırdıysam kusura bakmayın.Varos biraz agir olmadi mi
Iyi de size ne? Konu sahibi sizce fazla mi diye sormuş ben de bence fazla olduğunu nedenleriyle anlattım. Gaza gelmeyin hemen siz de makyaj seviyorsunuz diye. Kuzeninizle düğün anılarınızı ya da ne kadar güzel makyaj yaptığınızı ayrı bir konu açıp da anlatabilirsiniz isterseniz. Ha makyaj yapmayı bilip bilmeme konusuna gelince evet çok bilmem ama bu birseyi değiştirmez düğünümde makyozume de doğru dürüst makyaj yaptırmadım. Sevmem. Kendi zevkim. Tekrar ediyorum bunlar BENCE nedenler. Ama kimseye de gidip makyaj yapma çünkü şöyle şöyle demem. Beni ilgilendirmez.
Evet günlük olarak her an düğüne gidecekmiş gibi makyaj yapmak... oldukça da varoş
Varos biraz agir olmadi mi
Bence kv biliyor gutunu kıskanç biri ilk gördüğüne güvenme arada açma ama herşeyi sorma öyle böyle kendini övüp sizi yerecekKızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
Neyse daha sonra ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim. Belki hiç tanışmadığımız için daha öncesinde atmış olduğum mesajlara cevap vermemişti bilemiyorum, o gün mevlütte çok iyi davrandı bana ve benimde gerçekten çok kanım ısındı kendisine. Bu arada ailemle konuştuk tanıştırdık, önümüzdeki hafta sonu evde kendi aramızda söz nişan yapma kararı aldık.
Şimdi asıl konum şu, dün kayınvalidem çarşıya çıkalım dedi bana ve eltime bizde olur demiştik ikimizi de ayrı ayrı aramış çıktık neyse. Bir kafede oturalım dedik, yorulduk, bizim sözle ilgili almak istediği şeyler vardı kayınvalidemin sen beğen filan dedi. Bende eltimde gelince fikir de aldım ondan öyle işte alışveriş sonrası bir yerde oturduk.
Benim eltim günlük hayatta yada özel günde de farketmez eğer çok önemli bişey yoksa sadece eyeliner kullanır başka hiç bişey kullanmaz ve sürmez yüzüne. Bir tek eyeliner. Yakışıyor da kendisine, tamamlıyor onu bence.
Ama ben, fondöten allık rimel ruj filan günlük olarakta bunları kullanırım.
Dün de işte otururken sen neden bu kadar makyaj yapıyosun diye sordu bana bir anda. Gülümsedim, seviyorum makyajı dedim. Allah Allah dedi, noldu ki dedim, çok saçma geliyor bana günlük bu kadar makyaj dedi, bak bana bir tek eyelinerımı sürer çıkarım ama böyle bi ton makyaj boya küpünden çıkmış gibi ne gerek var ki dedi. Kayınvalidem herkesin kendi tercihi, kim nasıl isterse öyle yapar dedi. Bende aynen dedim, zevk dedim. Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi, doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi, kime beğendirmeye o kadar makyaj yapar bu kızlar anlamam dedi. Kayınvalidemde hadi kalkalım filan dedi uzatmak istemedi o şekilde. Bidaha normal vedalaşıp ayrıldık, herkes evine gitti. Kızlar sizce bu ne şimdi? Benim yaptığım makyaj gerçekten fazla mı yada eğer öyleyse burda ona laf düşer mi ? Yarın birlikte bize gelicekler kayınvalidemle annemle davet ettik oturmaya. Bilmiyorum hiç nasıl davranayım?
Kıskançlık başka da bir şey değil. Ben de buna benzer şeyler yaşadığım için söylüyorum 4 yıl sonunda anladım kıskançlıktan yaptığınıKızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
Neyse daha sonra ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim. Belki hiç tanışmadığımız için daha öncesinde atmış olduğum mesajlara cevap vermemişti bilemiyorum, o gün mevlütte çok iyi davrandı bana ve benimde gerçekten çok kanım ısındı kendisine. Bu arada ailemle konuştuk tanıştırdık, önümüzdeki hafta sonu evde kendi aramızda söz nişan yapma kararı aldık.
Şimdi asıl konum şu, dün kayınvalidem çarşıya çıkalım dedi bana ve eltime bizde olur demiştik ikimizi de ayrı ayrı aramış çıktık neyse. Bir kafede oturalım dedik, yorulduk, bizim sözle ilgili almak istediği şeyler vardı kayınvalidemin sen beğen filan dedi. Bende eltimde gelince fikir de aldım ondan öyle işte alışveriş sonrası bir yerde oturduk.
Benim eltim günlük hayatta yada özel günde de farketmez eğer çok önemli bişey yoksa sadece eyeliner kullanır başka hiç bişey kullanmaz ve sürmez yüzüne. Bir tek eyeliner. Yakışıyor da kendisine, tamamlıyor onu bence.
Dün de işte otururken sen neden bu kadar makyaj yapıyosun diye sordu bana bir anda. Gülümsedim, seviyorum makyajı dedim. Allah Allah dedi, noldu ki dedim, çok saçma geliyor bana günlük bu kadar makyaj dedi, bak bana bir tek eyelinerımı sürer çıkarım ama böyle bi ton makyaj boya küpünden çıkmış gibi ne gerek var ki dedi. Kayınvalidem herkesin kendi tercihi, kim nasıl isterse öyle yapar dedi. Bende aynen dedim, zevk dedim. Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi, doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi, kime beğendirmeye o kadar makyaj yapar bu kızlar anlamam dedi. Kayınvalidemde hadi kalkalım filan dedi uzatmak istemedi o şekilde. Bidaha normal vedalaşıp ayrıldık, herkes evine gitti. Kızlar sizce bu ne şimdi? Benim yaptığım makyaj gerçekten fazla mı yada eğer öyleyse burda ona laf düşer mi ? Yarın birlikte bize gelicekler kayınvalidemle annemle davet ettik oturmaya. Bilmiyorum hiç nasıl davranayım?
Ahahaha kesin :)kimbilir bb si cc si bilmemnesi vardır sıfatında :)
Ay kıyamam çok dokunmuş. Makyaj bilmiyorum demedim makyaj yapmayı bilmiyorum cunBilmediginiz konularda çok konuşup, bazı yakistirmalar yaptiginiz için açıkladım. Fazla olup olmadigini burada görmüyoruz sonucta, konu sahibi kullandigi urunleri yazmiş sadece. Zararli olup olmamasi konusunu da size sormamis, aciklardim ama ayri konu acmak lazim tabi ona da. :)
Ben seviyorum diye herkes makyaj yapmak zorunda degil veya makyajsiz diye o kisi bence bakimsiz degildir. Ayni sekilde siz yapamiyorsunuz ve sevmiyorsunuz diye butun makyaj yapanlar da varoş, palyaco olmuyor. Kendi zevklerinizi aciklarken hakaret ede ede konusurken iyi, alinti yapinca "binim zivkim."
Ay ben kıyamam. Siz acayip alınmışsınız. Bu arada ben "binim zivkim" yazdığımı hatırlamıyorum. En fazla benim zevkim yazmışımdır. Ha harfleri daralta daralta, ağız burun yanıltarak insanların taklidini yapanlar hakkında ne düşündüğümü hiç yazmayayım.Bilmediginiz konularda çok konuşup, bazı yakistirmalar yaptiginiz için açıkladım. Fazla olup olmadigini burada görmüyoruz sonucta, konu sahibi kullandigi urunleri yazmiş sadece. Zararli olup olmamasi konusunu da size sormamis, aciklardim ama ayri konu acmak lazim tabi ona da. :)
Ben seviyorum diye herkes makyaj yapmak zorunda degil veya makyajsiz diye o kisi bence bakimsiz degildir. Ayni sekilde siz yapamiyorsunuz ve sevmiyorsunuz diye butun makyaj yapanlar da varoş, palyaco olmuyor. Kendi zevklerinizi aciklarken hakaret ede ede konusurken iyi, alinti yapinca "binim zivkim."
Karşıt fikirlerinin olması tartışabilmek yeni fikirler ortaya atabilmek özgürce fikir beyanı yapabilmek çok güzel ve olması gereken şeyler. Ama bu fikir beyanını biraz aşmamış mı sizcede? Alttan alttan karşısındakine çirkin olduğunu özgüvensiz olduğunu yüzünde gizlemek istediği şeyler olduğunu söylemiş. Laf sokma amacı güdüldüğü iyi niyetli olunmadığı çok ortada bence.iyi de fikir beyan etmiş bence... eski konunuzu da hatırlıyorum, bence eltinize farkında olmadan takıksınız gibi geldi bana... bir de hem başta "ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim" demişsiniz hem de sonradan kadın fikir beyan etti diye içten içe bileylenmişsiniz, bence nişandan dolayı ya da başka bir sebepten sizin psikolojinizde bir tuhaflık var gibi geldi bana. İlla herkes birbiri ile aynı fikirde olup aynı cümleleri mi kurmalı birbirini sevmek için? Muhabbet, sohbet biraz da karşıt fikirlerden kaynaklanır. Siz -olur da evlenebilirseniz- kendi yuvanıza bakın, boşverin eltiyi zeltiyi... bir de hatırlatayım daha evlenmediniz, ohooo köprünün altında ne sular akacak daha, durun ve bekleyin diyorum :)))
Ya evet biraz önyargılı davranmış olabilirim bu konuda çünkü konu sahibinin elti adayıyla bağlantı kurmak için yaptığı rahatsızlık vermeye kadar giden davranışları, ailenin içine girmek için hevesli hallerini okudukça diğer konuda, gözlerimin önüne pazara bile topuklu ayakkabı ve topaklanmış rimelle giden bir kadın geliyor. Ama dediğim gibi yine de eltinin bunları söylenmesi doğru değil. Ben konu sahibi sordu diye yazdım.Epeyce ağır olmuş bence...
Bir de KKda şunu çok merak ediyorum; herkes fikrini beyan ederken kendi fikrine karşıt olan bir kesime gönlünce varoş diyebiliyor ama mesela başka bir konu altında, bir üye herhangi bir konu hakkında müspet ve ampirik olmayan bir bilgi paylaşınca (dolayısı ile tartışmaya da açık olmuyor mesela o bilgi, çünkü ampirik değil) diğer üyeler nedensizce (sanırım o konudaki cehaletlerinden dolayı) rahatsız olup bilgi veren üyeyi şikayet edince bilgi veren insan banlanıyor...
İlginç...
Bu arada bu konudaki fikrim ise, makyajın ne kadar yapıldığı değil, nasıl yapıldığı önemli... Nude tonları üst üste kullanarak bir makyaj yaparsınız, bebek gibi olursunuz ama "kalitesiz" gözükmezsiniz... tam tersi, az makyaj yaptım sanırsınız ve sadece bir yeşil far sürersiniz, ama o da teninizin tonuna uygun değildir mesela, olduğunuzdan daha da kötü gözükürsünüz. Burada elinizin mahareti ve cilt tipiniz versus renk skalanız giriyor devreye.
Ah canın nekadar da safsın ya sakın güvenme o kadının samimiyetine elti degıl mi işte hepsi aynı fesat kıskanç oluyorlar sakın ama sakın yüz verme kendinide küçük düşürmeKızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
Kedi uzanamadığı ete mundar dermişKızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?