- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi
doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi,
Ya evet biraz önyargılı davranmış olabilirim bu konuda çünkü konu sahibinin elti adayıyla bağlantı kurmak için yaptığı rahatsızlık vermeye kadar giden davranışları, ailenin içine girmek için hevesli hallerini okudukça diğer konuda, gözlerimin önüne pazara bile topuklu ayakkabı ve topaklanmış rimelle giden bir kadın geliyor. Ama dediğim gibi yine de eltinin bunları söylenmesi doğru değil. Ben konu sahibi sordu diye yazdım.
Eltı ne beklıyorsun kı .Kızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
Neyse daha sonra ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim. Belki hiç tanışmadığımız için daha öncesinde atmış olduğum mesajlara cevap vermemişti bilemiyorum, o gün mevlütte çok iyi davrandı bana ve benimde gerçekten çok kanım ısındı kendisine. Bu arada ailemle konuştuk tanıştırdık, önümüzdeki hafta sonu evde kendi aramızda söz nişan yapma kararı aldık.
Şimdi asıl konum şu, dün kayınvalidem çarşıya çıkalım dedi bana ve eltime bizde olur demiştik ikimizi de ayrı ayrı aramış çıktık neyse. Bir kafede oturalım dedik, yorulduk, bizim sözle ilgili almak istediği şeyler vardı kayınvalidemin sen beğen filan dedi. Bende eltimde gelince fikir de aldım ondan öyle işte alışveriş sonrası bir yerde oturduk.
Benim eltim günlük hayatta yada özel günde de farketmez eğer çok önemli bişey yoksa sadece eyeliner kullanır başka hiç bişey kullanmaz ve sürmez yüzüne. Bir tek eyeliner. Yakışıyor da kendisine, tamamlıyor onu bence.
Ama ben, fondöten allık rimel ruj filan günlük olarakta bunları kullanırım.
Dün de işte otururken sen neden bu kadar makyaj yapıyosun diye sordu bana bir anda. Gülümsedim, seviyorum makyajı dedim. Allah Allah dedi, noldu ki dedim, çok saçma geliyor bana günlük bu kadar makyaj dedi, bak bana bir tek eyelinerımı sürer çıkarım ama böyle bi ton makyaj boya küpünden çıkmış gibi ne gerek var ki dedi. Kayınvalidem herkesin kendi tercihi, kim nasıl isterse öyle yapar dedi. Bende aynen dedim, zevk dedim. Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi, doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi, kime beğendirmeye o kadar makyaj yapar bu kızlar anlamam dedi. Kayınvalidemde hadi kalkalım filan dedi uzatmak istemedi o şekilde. Bidaha normal vedalaşıp ayrıldık, herkes evine gitti. Kızlar sizce bu ne şimdi? Benim yaptığım makyaj gerçekten fazla mı yada eğer öyleyse burda ona laf düşer mi ? Yarın birlikte bize gelicekler kayınvalidemle annemle davet ettik oturmaya. Bilmiyorum hiç nasıl davranayım?
Ya evet biraz önyargılı davranmış olabilirim bu konuda çünkü konu sahibinin elti adayıyla bağlantı kurmak için yaptığı rahatsızlık vermeye kadar giden davranışları, ailenin içine girmek için hevesli hallerini okudukça diğer konuda, gözlerimin önüne pazara bile topuklu ayakkabı ve topaklanmış rimelle giden bir kadın geliyor. Ama dediğim gibi yine de eltinin bunları söylenmesi doğru değil. Ben konu sahibi sordu diye yazdım.
Daha evlenmediğin adamın annesine kayınvalide yengesine elti diyecek kadar buldumcuk olursan onlar da senin rujuna makyajına laf edecek kadar rahat olurlar tabi
Daha aralarında söz bile kesilmeden isterse bebeklik aşkı olsun elti kayınvalide havasına girmesinin mutlulukla ne ilgisi var ki.Ama bir şey diyeceğim, konu sahibini savunmak için değil, neticede avukatı değilim ama kızın buldumcuk olduğunu nereden çıkardınız? Üç beş done biliyoruz hepi topu... belki çocukluk aşkı ile evleniyor, belki kvsi el üstünde tutuyor, belki gerçekten ilk kez bu kadar mutlu hayatında... vs vs. Bu arada ben de bu kadar heveslenmemesi yönünde görüş belirttim ama buldumcuk da biraz abartı olmuş sanki...
Karşıt fikirlerinin olması tartışabilmek yeni fikirler ortaya atabilmek özgürce fikir beyanı yapabilmek çok güzel ve olması gereken şeyler. Ama bu fikir beyanını biraz aşmamış mı sizcede? Alttan alttan karşısındakine çirkin olduğunu özgüvensiz olduğunu yüzünde gizlemek istediği şeyler olduğunu söylemiş. Laf sokma amacı güdüldüğü iyi niyetli olunmadığı çok ortada bence.
Daha aralarında söz bile kesilmeden isterse bebeklik aşkı olsun elti kayınvalide havasına girmesinin mutlulukla ne ilgisi var ki.
İnsanlar iyi değil,samimi değil. Kimse kimseyi olduğu gibi kabullenmiyor. Herkes kendini üste çıkarmaya çalışıyor ve bazıları bunu güya şaka yollu veya direk laf çarparak yapıyolar.
Ayyyh o kadar iyi anlıyorum ki o duyguyu, bende de var bir kaç benzeri... hep olumsuz hep eleştirel hep hakir gören... ama aslında kendi içi huzursuz...
Aynen öyle, ama sorsan çok özgüvenliler o yüzden makyaja ihtiyaçları yok falan filan![]()