Eltimin söylediği söz

Yalnız kv ecel yerleri dökmüş gibi geldi bana:))eltiyede cahil cesareti derler ya nasıl konuşmuş öyle.kesin bişeye alındı oradan aldı hıncını yani hazırlıklarıma ilerledi ne:))

Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi

Makyaji severim yaparim ama bu konuda hakli

doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi,

Kendisine guvense baska bir kadini yermez. İyi niyetli olsaydi farkli konusurdu.

Yani kisaca.. Elti melti unut sen kuzum.
Oyle laylaylom hepimiz iyi olalim diyorsun sevgi pitircigisin anladik. Ama herkes senin gibi degil bu hayatta. Kotu insanlar da var.
O eltiyle arana kocaman bir mesafe koy. Sonradan uzulmeyesin..

Ya evet biraz önyargılı davranmış olabilirim bu konuda çünkü konu sahibinin elti adayıyla bağlantı kurmak için yaptığı rahatsızlık vermeye kadar giden davranışları, ailenin içine girmek için hevesli hallerini okudukça diğer konuda, gözlerimin önüne pazara bile topuklu ayakkabı ve topaklanmış rimelle giden bir kadın geliyor. Ama dediğim gibi yine de eltinin bunları söylenmesi doğru değil. Ben konu sahibi sordu diye yazdım.

Pazara topukluyla gitmek varoşluk mu oluyor? Ya da makyaj yapmak. Bence de başkalarının hayatlarına burnunu sokup varoş demeyi kendinde hak gören insancıklar varoş ama tabi benim düşüncem bu asla üstünüze alınmayın :)

0 makyajlı görünüp aslında makyaj yaparım.kapatıcı cc krem makyaj bazı beyaz pudra hafif alllık kullanırım .rimel eyeliner göz farı ruj olmadığı için hiç makyajsız sanırlar dışarıda .yani tek far sürüp ama masmavi ya da yemyeşil kullanan benden makyajlı görünüyor.görunuş yanıltıcıdır kısaca. makyaj teknıgi renk seçimi çok şeyi değiştırır kaliteyı ya da kalitesız görunumu belirler çok ya da az yapılması hiç sorun değil bana göre

sen olduğun gibi davranmaya devam et. ne derse desin boşver eltin için yaşamıyorsun sen. özellikle onun yanına giderken sakın makyajsız gitme. dediklerimi ciddiye almış hissini yaşatma eltine

Kızlar merhaba, daha önceki konumdan eltimle durumları bilen bilir, işte mesaj atıp cevap vermeme filan.
Neyse daha sonra ben kayınvalidemin mevlüdüne gittim ve eltimi gerçekten çok sevdim. Belki hiç tanışmadığımız için daha öncesinde atmış olduğum mesajlara cevap vermemişti bilemiyorum, o gün mevlütte çok iyi davrandı bana ve benimde gerçekten çok kanım ısındı kendisine. Bu arada ailemle konuştuk tanıştırdık, önümüzdeki hafta sonu evde kendi aramızda söz nişan yapma kararı aldık.
Şimdi asıl konum şu, dün kayınvalidem çarşıya çıkalım dedi bana ve eltime bizde olur demiştik ikimizi de ayrı ayrı aramış çıktık neyse. Bir kafede oturalım dedik, yorulduk, bizim sözle ilgili almak istediği şeyler vardı kayınvalidemin sen beğen filan dedi. Bende eltimde gelince fikir de aldım ondan öyle işte alışveriş sonrası bir yerde oturduk.
Benim eltim günlük hayatta yada özel günde de farketmez eğer çok önemli bişey yoksa sadece eyeliner kullanır başka hiç bişey kullanmaz ve sürmez yüzüne. Bir tek eyeliner. Yakışıyor da kendisine, tamamlıyor onu bence.
Ama ben, fondöten allık rimel ruj filan günlük olarakta bunları kullanırım.
Dün de işte otururken sen neden bu kadar makyaj yapıyosun diye sordu bana bir anda. Gülümsedim, seviyorum makyajı dedim. Allah Allah dedi, noldu ki dedim, çok saçma geliyor bana günlük bu kadar makyaj dedi, bak bana bir tek eyelinerımı sürer çıkarım ama böyle bi ton makyaj boya küpünden çıkmış gibi ne gerek var ki dedi. Kayınvalidem herkesin kendi tercihi, kim nasıl isterse öyle yapar dedi. Bende aynen dedim, zevk dedim. Sonra dedi bence makyaj kendine güvenmeyenlerin yapıcağı şeydir dedi, doğal güzelliğine güvenen böyle olduğu gibi çıkar dışarı benim gibi dedi, kime beğendirmeye o kadar makyaj yapar bu kızlar anlamam dedi. Kayınvalidemde hadi kalkalım filan dedi uzatmak istemedi o şekilde. Bidaha normal vedalaşıp ayrıldık, herkes evine gitti. Kızlar sizce bu ne şimdi? Benim yaptığım makyaj gerçekten fazla mı yada eğer öyleyse burda ona laf düşer mi ? Yarın birlikte bize gelicekler kayınvalidemle annemle davet ettik oturmaya. Bilmiyorum hiç nasıl davranayım?
Eltı ne beklıyorsun kı .

Ne fitne eltiymiş. Ona ne. Ama kayınvalidene bayıldım. Uzak dur o eltiden

Daha evlenmediğin adamın annesine kayınvalide yengesine elti diyecek kadar buldumcuk olursan onlar da senin rujuna makyajına laf edecek kadar rahat olurlar tabi

Tam tahmin ettiğim gibi
Makyaj sevenler vs sevmeyenler

Haa bir de sorulmadığı halde, kuzen düğünü için yapılan makyajı anlatanlar vs cildin bozulurcular

Bağsı üyeler, kimseye destek olmuyor, paso kendini anlatıyor, konu eş ile paylaşım mı
Başlar şöyle yaparız, böyle zıplarız
Konu ev işi mi durduramaz kendini anlatır rutinini
Konu evcil mi eyvah elinde bıçakla dolanır önüne gelen kediden korkarım diyene sallamaya.

Bir soruya cevap vermez, konu Sahibi ben okudum şimdi moduna girer, över över de kendisini ve imrenilesi hayatını.

Ha yardım asla yoktur konu sahibine. Millet sizinki nasıl? anlatın demiyor ki her konuda.

Bazı üyelerin bu tür tatminleri için, burası yetersiz bir platform, video kanalı açmalarını tavsiye ederim.

Sen konu Sahibi, çok mu burda elti konularına maruz kaldın? Büyürken etrafında ne konuşuldu şimdiden kuruldun?

En büyük şansın kv, o seni üzdürmez :)

Ya evet biraz önyargılı davranmış olabilirim bu konuda çünkü konu sahibinin elti adayıyla bağlantı kurmak için yaptığı rahatsızlık vermeye kadar giden davranışları, ailenin içine girmek için hevesli hallerini okudukça diğer konuda, gözlerimin önüne pazara bile topuklu ayakkabı ve topaklanmış rimelle giden bir kadın geliyor. Ama dediğim gibi yine de eltinin bunları söylenmesi doğru değil. Ben konu sahibi sordu diye yazdım.

Alemsiniz :)) her ne kadar uç noktalar da olsalar da betimlemeleriniz inanılmaz :)) hikaye okur gibi okudum adeta :) hayal gücünüzden kaynaklı sanırım, herkes bu kadar ilginç betimleyemez zihnindekileri :KK200:

Daha evlenmediğin adamın annesine kayınvalide yengesine elti diyecek kadar buldumcuk olursan onlar da senin rujuna makyajına laf edecek kadar rahat olurlar tabi

Ama bir şey diyeceğim, konu sahibini savunmak için değil, neticede avukatı değilim ama kızın buldumcuk olduğunu nereden çıkardınız? Üç beş done biliyoruz hepi topu... belki çocukluk aşkı ile evleniyor, belki kvsi el üstünde tutuyor, belki gerçekten ilk kez bu kadar mutlu hayatında... vs vs. Bu arada ben de bu kadar heveslenmemesi yönünde görüş belirttim ama buldumcuk da biraz abartı olmuş sanki...

Ama bir şey diyeceğim, konu sahibini savunmak için değil, neticede avukatı değilim ama kızın buldumcuk olduğunu nereden çıkardınız? Üç beş done biliyoruz hepi topu... belki çocukluk aşkı ile evleniyor, belki kvsi el üstünde tutuyor, belki gerçekten ilk kez bu kadar mutlu hayatında... vs vs. Bu arada ben de bu kadar heveslenmemesi yönünde görüş belirttim ama buldumcuk da biraz abartı olmuş sanki...
Daha aralarında söz bile kesilmeden isterse bebeklik aşkı olsun elti kayınvalide havasına girmesinin mutlulukla ne ilgisi var ki.

Karşıt fikirlerinin olması tartışabilmek yeni fikirler ortaya atabilmek özgürce fikir beyanı yapabilmek çok güzel ve olması gereken şeyler. Ama bu fikir beyanını biraz aşmamış mı sizcede? Alttan alttan karşısındakine çirkin olduğunu özgüvensiz olduğunu yüzünde gizlemek istediği şeyler olduğunu söylemiş. Laf sokma amacı güdüldüğü iyi niyetli olunmadığı çok ortada bence.

Haklısınız ama konu sahibinin bir önceki konusu da eltisi ile ilgili idi ve yine anlatımı karmaşık duygular içeriyordu, o yüzden de bileylenme potansiyeli hissettiğimi belirttim... ama evlenene kadar dengeler çok değişeceği için bu konuda saplantılı ve kendini dolduruşa getirmemesi taraftarıyım... bazen algılarımız ile gerçek olaylar birbirini tutmayabilir çünkü.

Daha aralarında söz bile kesilmeden isterse bebeklik aşkı olsun elti kayınvalide havasına girmesinin mutlulukla ne ilgisi var ki.

Haftaya söz kesilecekmiş, epeyce yaklaşmış diye daha ılımlı olmalı mıyız acaba diye düşünüyorum :) Bu motivasyonun arkasındaki detayları çok bilmeyince buldumcuk biraz hızlı taaruz gibi geldi bana, belki de ben yanlış algılamışımdır :)

Makyajınız abartı olsun ya da olmasın size bu lafları söylemesi çok terbiyesizce. Benim de arkadaşım makyajlı kızlara laf söyler arada, "ay bunları yıkamak lazım gerçek yüzlerini görmek için,erkeklere yazık valla kandırılıyolar" gibisinden üstelik yanında ben -hergün makyaj yapan biriyim- varken... İnsanlar iyi değil,samimi değil. Kimse kimseyi olduğu gibi kabullenmiyor. Herkes kendini üste çıkarmaya çalışıyor ve bazıları bunu güya şaka yollu veya direk laf çarparak yapıyolar.

Mümkün olduğunda konuşmayın bu insanlar. Ruhunuzu kirletir öyle insanlar

İnsanlar iyi değil,samimi değil. Kimse kimseyi olduğu gibi kabullenmiyor. Herkes kendini üste çıkarmaya çalışıyor ve bazıları bunu güya şaka yollu veya direk laf çarparak yapıyolar.

Ayyyh o kadar iyi anlıyorum ki o duyguyu, bende de var bir kaç benzeri... hep olumsuz hep eleştirel hep hakir gören... ama aslında kendi içi huzursuz...

Ayyyh o kadar iyi anlıyorum ki o duyguyu, bende de var bir kaç benzeri... hep olumsuz hep eleştirel hep hakir gören... ama aslında kendi içi huzursuz...

Aynen öyle, ama sorsan çok özgüvenliler o yüzden makyaja ihtiyaçları yok falan filan :ukala:

Sanki daha önce ayni konuyu okudum. Birebir aynisi gibi, siz eltinizle mesafeli olun zira o size olmuş.

Back
X