- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
:))) En basit anlamıyla başkasının eylemlerini kandırmak, yanlış yönlendirmek için yorumlamak, demektir.Bakacak olsam zaten size sormam. Neymiş sizden duymak istiyorum.
Ben hatamı anladım. Ama bende de öfke birikti. Ailem kıskandığı, kaynanagil kıskandığını ima edip durdu. Bide sürekli benimle ugrasti ailesi. Sizin tek gelininiz o faln hiç laflar tükenmedi. Birde buraya gelip en masum cumlelerimde bile beni bozacak birşey buluyordu. Misafirlerim içinde tatlının şerbeti sert olmuş bile dedi. Yani ben birşey olunca yüzüne yanlizken söylüyordu.m.bazi şeyleri çok birikti. İnanın durduk yere kafama takma değil. Yoksa başkalarını niye yazmıyorum. Şimdi tatilde anneme demiski kaynim sürekli kardeşimi oluyorlar sende öyle ol diyorlarmış. Eltimin annesigil kayinima. Anneme anlatiyormus kaynim. Annemde ben karışmam oğlum o sizin sorununuz demiş. Yani kocamı bile örnek gösteriyor eşine . Kayinim bile ben onun gibi olamam herkesin karakteri farklı demiş. Diyorlarmiski onun kocası lafından çıkmıyor sende onun gibi ol faln tatilde bile bizimle uğraşıyorlar.eltiniz yeni gelmiş
belli ki biraz cahil
aynı evde kalmış kv leyle birde (kaynana ara bozucu kim bilir neler söylüyordu)
bu yüzden psikolojisi gel gitli olması ne yapacağını konuşacağını bilmemesi normal
kimse 4x4 lük değildir
kaynananın dolduruşuna gelmeyin
gurbette birbirinizi kollayın
hakaret etmediği, yüzüne karşı saygısızlık etmediğiğ sürece cahilliğine ver
Zaten ilgilenmiyorum kimseyle canım. Bir kez olan birseydi ben zaten hatamı anladımHerkesle mesafeli olun. Kimseye güvenmeyin. Başkalarının hayatıyla ilgilenmeyin
Sevgili konu sahibi nolur her şeyi de ama "ilgilenmiyorum" deme ya. Yüzde yüz ilgi alanında işte elticiğin. Daha ne kadar ilgilenecektin tatildeki muhabbetinden bile haberin var. İlgilenmeyen insan onlar hakkına malumat veren kişiyi susturur.Zaten ilgilenmiyorum kimseyle canım. Bir kez olan birseydi ben zaten hatamı anladım
Nasil yaniEltiyle aranizda hiçbirşey gecmemiş ki.
Tamam da ben sormuyorumki annem e anlatmış abim annemde bana anlattı. Sizin annenizde size anlatmiyormu birşey olunca. Bu olanlar kaç ay önce olanlar zaten . Şimdi aramiz normal. Bir sorun yokki. Ilk günden bu güne olanları anlattım. 2 yıldaki. Bunların hepsi 1gunde olmuş gibi yorum yapıyorsunuz. Oktada var, yayda da. Tak taraflı değil. Bana gıcık hareketler yapmasaydı sürekli başkalarının yanında bozmasaydi bende gıcık olmazdım.Sevgili konu sahibi nolur her şeyi de ama "ilgilenmiyorum" deme ya. Yüzde yüz ilgi alanında işte elticiğin. Daha ne kadar ilgilenecektin tatildeki muhabbetinden bile haberin var. İlgilenmeyen insan onlar hakkına malumat veren kişiyi susturur.
Haklisiniz, ama kendini hiç yalan konuşmayan biri olarak anlatıyordu. Bende bu yuzden gözümün içine bakarak acindirarak anlatınca, dedim nasıl yalan soyleye bilir bir insan bukadar ustaca. Bu kadar basit konuda yalan söyleyen her zaman soylemez mi. Beni ilgilendiren, bir durum yoktur ama o an işte sürekli cukiyorlardi ve inkar ediyordu görmediğimi sanıp. Arkadaşının paylastigindan haberi yoktu. Ama zaten o günden sonra birdaha ilgilenmedim hatamı anladım.Okuyamadım ana bi elti var anladığım kadarıyla. Bacım sen milletin hakimi misin avukatı mısın kim yalan söylerse söylesin, kim nereye giderse gitsin, sana ne ki? Ne gel ne git ne görüş, mecbur kalmadan aynı ortama girme, tavır da yapma ama. Kendi hayatına bak gitsin. Herkes aynı şekilde olmak zorunda değil ki? Baktın uymuyor kafalarınız, görmezden gel.
Anladım, şu andan sonra yapılcak en iyi şey diğer arkadaşların da dediği gibi yok saymak.Tamam da ben sormuyorumki annem e anlatmış abim annemde bana anlattı. Sizin annenizde size anlatmiyormu birşey olunca. Bu olanlar kaç ay önce olanlar zaten . Şimdi aramiz normal. Bir sorun yokki. Ilk günden bu güne olanları anlattım. 2 yıldaki. Bunların hepsi 1gunde olmuş gibi yorum yapıyorsunuz. Oktada var, yayda da. Tak taraflı değil. Bana gıcık hareketler yapmasaydı sürekli başkalarının yanında bozmasaydi bende gıcık olmazdım.
Sen neden karışmasına izin veriyorsun ki? Evlendin sadece aklını yitirmedin. Kiminle görüşüp görüşmeyeceğini bilebilecek durumdasın sonuçta. Biraz ağırlığını koy, yaşın genç diye ezmelerine izin verme seni. Kvlerin çoğu eltileri birbirine düşürmeyi seviyor. Ona gider bir şey anlatır sana gelir bir şey anlatır, siz kavga edersiniz. Oyuna gelmeyin. Eltinin sana zararı yoksa niye kötü olasın. Varsa kaynananın sorunu kendi halletsin. Sen hiç ona onay verme, dinleme bile. Sonra kardeşler de kötü olur suç size kalır.Evet ben zaten hatamı anladım o konuda. Bin defada yazdım buraya. Ama benimde canımı sıkan olaylar oldu. Kaynanagil benimde görüştüğüm insanlara karışıyordu. Şimdi hiç arkadaşım yok. Eltide gizli saklı gorusuyordu. Bu yüzden bana karışıyorlar ona ses eden yok çünkü gizli görüyor işini diye kıskanmış olabilirim.ama başka türlü bir kıskançlık fesatlık yok ortada. Konu değiştiriyorum onunla bir olup arkalarından asla atmadım. Benim hatam kaynana anlatırken kestirip atamamakti.
Aynen çok haklısınız yasımız genç diye bize herşeye karışma gereği duyuyor. Onlara göre herkes kusurlu. Sadece onlarla görüşüp iç içe olmalıyız. Bunların yüzünden kimseyle görüşemiyorum. Eltim görüşüyor. İyide yapıyor. Birde arkadaşları eltimin pazarda gördüklerini bile arayıp soyluyorlarmis. Öyle bir çevresi var kadının. Hic birseyime karistirmiyorum. Ama laf olmasin diyede kimseyle gezip tozamiyorum. Yanliz başıma heryeri geziyorum ama. Anlatmiyorumda ne yaptığımı eskisi gibi. Ama bizim birbirimizle gorusmemizi aramizin iyi olmasını neden istemiyor olabilir sizce? Benim annem hiç böyle şeyler yapmaz mesala hiç birbiri hakkında birşey söylemez yengelerime. Amacı neki sizce?Sen neden karışmasına izin veriyorsun ki? Evlendin sadece aklını yitirmedin. Kiminle görüşüp görüşmeyeceğini bilebilecek durumdasın sonuçta. Biraz ağırlığını koy, yaşın genç diye ezmelerine izin verme seni. Kvlerin çoğu eltileri birbirine düşürmeyi seviyor. Ona gider bir şey anlatır sana gelir bir şey anlatır, siz kavga edersiniz. Oyuna gelmeyin. Eltinin sana zararı yoksa niye kötü olasın. Varsa kaynananın sorunu kendi halletsin. Sen hiç ona onay verme, dinleme bile. Sonra kardeşler de kötü olur suç size kalır.
Amacı sizin eltinle aranız kötü olursa kaynanayi gorumceyi çekistiremezsiniz onların dedikodusunu yapamazsınız ve ikiniz bir olup onları rakip göremezsiniz amaç bu bence bende gelinim böyle tahmin ediyorumAynen çok haklısınız yasımız genç diye bize herşeye karışma gereği duyuyor. Onlara göre herkes kusurlu. Sadece onlarla görüşüp iç içe olmalıyız. Bunların yüzünden kimseyle görüşemiyorum. Eltim görüşüyor. İyide yapıyor. Birde arkadaşları eltimin pazarda gördüklerini bile arayıp soyluyorlarmis. Öyle bir çevresi var kadının. Hic birseyime karistirmiyorum. Ama laf olmasin diyede kimseyle gezip tozamiyorum. Yanliz başıma heryeri geziyorum ama. Anlatmiyorumda ne yaptığımı eskisi gibi. Ama bizim birbirimizle gorusmemizi aramizin iyi olmasını neden istemiyor olabilir sizce? Benim annem hiç böyle şeyler yapmaz mesala hiç birbiri hakkında birşey söylemez yengelerime. Amacı neki sizce?
Önemli bir olay yok küçük şeyler.dedikodular var.kaynana ortalığı karistirmisNasil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?