Eltimle aramızda olanlar

Adam akıllı bir yorum yapmışsınız. Evet etkisinde kalmasaydım kaynanamin böyle davranışlar yapmazdım. Ama artık anladım neyin ne olduğunu.

Adam akıllı bir yorum yapmışsınız. Evet etkisinde kalmasaydım kaynanamin böyle davranışlar yapmazdım. Ama artık anladım neyin ne olduğunu.

YANLIŞ anladınız . Kimse yokken yanlizken sordum. Evet hatalı olduğum taraflar var ama bende nasıl yaptım anlayamıyorum..kendimi..

Başardım okudum.
Kaynana elti görümce tehlikeli üçgenden uzak dur kafan rahatlar :))
Suanda rahatım zaten cok
Elti ile ilgili konularda hele ki cümle içinde 'eltim beni kıskanıyor' kullanılmışsa komu sahibinin esas sorunlu ve kıskanç olduğunu düşünüyorum :)
Ben cümle içinde beni kiskaniyor mu demişim. Göstere bilirmisiniz?

Arkadaşlar ben zaten sonra hatamı anlamıştım. Keske yapmasaydım diyede ozaman lar çok düşünüp pişman oldum. Buraya yazmamın sebebi hatamı başkaları tarafından dinleyip ileride tekrarlamamak. Gülüyorum diye face mi diyen biri oldu. Ağlayayım mi arkadaşım. Yaptığım hareket çocukça geliyor şimdi bana . Saçmaladığımin farkındayım. Bende kaynanamin etkisinde kaldım kotuledikce. Soyle böyle diyor dedikçe. Ama bir olup onun arkasından asla atmadım diyorum. Tamam anlatmasinada izin vermemeliydim. Ama ikimize gelipte anlatıp dolduran kaynanam. Koskoca kadın. Demezmi bunlar küçük iyi olun demesi yerine. Fitne fesat katıyor. İnsan ister istemez etkileniyor. Eltimin bana karşı öncesinde hataları oldu. Onları yazmadım çünkü roman diye okumadı kimse. Hatalar tek taraflimi oluyor sizin hayatınızda. Ben ekran görüntüsü almakta hatalı buluyorum kendimi. Digerlerinde haklı olduğumu düşünüyorum. Yapmamaliydim ergen gibi davrandım. Ama pişman oldum. Ne yapayım zamanı geri alamayız. Ki . Eltim den nefret etmiyorum. Kıskanmıyorum da kıskanacak birşey yok ortada çünkü. Fesat biride değilim inanın. Sadece o dönem çok etkilendim bazı laflardan ve hiç yapmadığım tavır sergiledim. Bunlar tek taraflı değil kendisininde hataları var. Kişisel bir problemim olmadığı halde sürekli laf sokan, bozan beni kendisiydi önceleri. Benim cevremdekilerde eltimin beni kıskandığı söylüyorlar. Buraya anlatayım. Bir daha saçmalamayım dedim. Okadar hakaretlere rağmen saygımı bozmadım. Ne istiyorsunuz fake diyenler küfür hakaretmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…