- 13 Ocak 2016
- 1.479
- 1.967
- 133
- 36
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Amerikada yaşıyorum ben de ama ilk defa böyle bir vaka duyuyorumTeksas kentinde yaşıyor olabilir:))bukadar film bukadar olay:))))
EvetEltinizi yalanlamak için ekran fotosu mu aldınız?
Konu başlığını hic değiştirmeyi düşünür musunuz. Eltimle nasil kafayi bozdum? Gibi
EvetEltinizi yalanlamak için ekran fotosu mu aldınız?
Eltiyi, kocayı, kv'yi alayını trolluyor manasında söyledim.Ciddi misiniz?
Adam akıllı bir yorum yapmışsınız. Evet etkisinde kalmasaydım kaynanamin böyle davranışlar yapmazdım. Ama artık anladım neyin ne olduğunu.Coook uzun ve karisik olmus onu belirteyim. Ama anladigim kadariyla iki elti ve kayinvalideniz ucunuzde de problem var malesef. Kayinvalide fitne tohumlarini ekiyor sizde gereksiz yere cekişme icindesiniz zaten.. Eltinizi takibe almanizda cok sacma geldi. Tavsiyem o ne dedi bu ne dedi birakin esiniz ve cocugunuza yinelin arkadas cevrenizle vakit gecirin birakin bu gereksiz cekismeyi
Adam akıllı bir yorum yapmışsınız. Evet etkisinde kalmasaydım kaynanamin böyle davranışlar yapmazdım. Ama artık anladım neyin ne olduğunu.Coook uzun ve karisik olmus onu belirteyim. Ama anladigim kadariyla iki elti ve kayinvalideniz ucunuzde de problem var malesef. Kayinvalide fitne tohumlarini ekiyor sizde gereksiz yere cekişme icindesiniz zaten.. Eltinizi takibe almanizda cok sacma geldi. Tavsiyem o ne dedi bu ne dedi birakin esiniz ve cocugunuza yinelin arkadas cevrenizle vakit gecirin birakin bu gereksiz cekismeyi
Ne demek istediniz açıklarmisınız?Eltiyi, kocayı, kv'yi alayını trolluyor manasında söyledim.
Ne yapayım ağlayayım mi geçti gitti çok zaman oldu olay olalı. Ama şimdi yaptığım şeyler çocukça geliyor.Aha... Suphelenmistim ne yalan söyleyeyim.
Böyle bir konuda bukadar ağır yorumlara sadece gülmesi çok şaşırtıcı
YANLIŞ anladınız . Kimse yokken yanlizken sordum. Evet hatalı olduğum taraflar var ama bende nasıl yaptım anlayamıyorum..kendimi..Tamamını okuyamadım ama eltinizle iyi olmuşken neden başkalarının yanında gezmelere mi çıkıyorsun diye sordunuz? Siz de az değilsiniz.
Arı kovanına çomak sokup, neden üstüm başım yara diye sorguluyorsunuz, tuhaf.
Benim konumadami damladı fakecilerAnlamadım
Konu fake mi?
Suanda rahatım zaten cokBaşardım okudum.
Kaynana elti görümce tehlikeli üçgenden uzak dur kafan rahatlar :))
Ben cümle içinde beni kiskaniyor mu demişim. Göstere bilirmisiniz?Elti ile ilgili konularda hele ki cümle içinde 'eltim beni kıskanıyor' kullanılmışsa komu sahibinin esas sorunlu ve kıskanç olduğunu düşünüyorum :)
Ben cümle içinde beni kiskaniyor mu demişim. Göstere bilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?