- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
+1Dedi naber?
Dedim iyidir, dedi e dedi ne dedi iyidir. Boyle bir sarki vardi
Konuyu okuyamadim yarisinda beynim yandi.
Eltinizle gorusmeyin icten pazarlikli biri gibi, ayrica kimin ne dedigini umursarsaniz mutsuz olursunuz.
Herkes kendi hayatina baksin.
eğer snapchat'te birinin ekran görüntüsünü alırsanız karşı tarafa bildirim gidiyor "x ekran görüntüsü aldı" diye.yemek olayinda tamamen swni kiskandiginj belli etmis ..bide cok cok merak ettim ekran goruntusu alindigini nasil anliyorlar lutfen yazarmisin
Evet bende bu yuzden beni kıskandığını düşündüm. Ama demediğini bırakmadılar yoruma yazanlar.yemek olayinda tamamen swni kiskandiginj belli etmis ..bide cok cok merak ettim ekran goruntusu alindigini nasil anliyorlar lutfen yazarmisin
Kaynanagili görüşmesini istemedigi bir kız oda çünkü.
Suanda rahatım zaten cok
Ben cümle içinde beni kiskaniyor mu demişim. Göstere bilirmisiniz?
snapcat hic kyllanmadim ama instagrMda da gidiyormu msj cnmeğer snapchat'te birinin ekran görüntüsünü alırsanız karşı tarafa bildirim gidiyor "x ekran görüntüsü aldı" diye.
gitmiyor diye biliyorum canım ama emin değilim.snapcat hic kyllanmadim ama instagrMda da gidiyormu msj cnm
snapcat hic kyllanmadim ama instagrMda da gidiyormu msj cnm
gitmiyor diye biliyorum canım ama emin değilim.
Troll ne demek, bakın anlarsiniz. Anlamazsanız tabii aciklarim.Ne demek istediniz açıklarmisınız?
Bakacak olsam zaten size sormam. Neymiş sizden duymak istiyorum.Troll ne demek, bakın anlarsiniz. Anlamazsanız tabii aciklarim.
Evet ben zaten hatamı anladım o konuda. Bin defada yazdım buraya. Ama benimde canımı sıkan olaylar oldu. Kaynanagil benimde görüştüğüm insanlara karışıyordu. Şimdi hiç arkadaşım yok. Eltide gizli saklı gorusuyordu. Bu yüzden bana karışıyorlar ona ses eden yok çünkü gizli görüyor işini diye kıskanmış olabilirim.ama başka türlü bir kıskançlık fesatlık yok ortada. Konu değiştiriyorum onunla bir olup arkalarından asla atmadım. Benim hatam kaynana anlatırken kestirip atamamakti.Seni ilgilendirmeyen sana vazife olmayan konuların peşine düşme. Sana gezmiyorum diyebilir kimse sana hesap vermek zorunda değil. Ekran görüntüsü alıp eşine gösterecek kadar mı dert oldu bu sana? Az dedikodu yap ortalığı karıştırmaya yer arıyorsun resmen. Başkası hakkında sana laf söylendiğinde benimle bu konuları konuşmayın de ve gıybet yapmaya son ver o an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?