Eltimle aramızda olanlar

Konu sahibi, kusura bakmayın ama çok rahatsız edici tavırlarınız var.
Kadını resmen takibe alıp nereye gittin geldin diye hesap soruyorsunuz. Snapchat'ten gittiği yerlerin ekran görüntüsünü alıp eşinize göstermenizin sebebi ne? Eşinize ne ki eltinin nereye gittiğinden geldiğinden? Ayrıca sizi de ilgilendirmez. Yalan söylediği için yüzüne vurmak için ekran görüntüsü aldım, diyorsunuz ama bu kadın size nereye gittiğinin hesabını vermek zorunda değil ki zaten. Hoşlanmadığım, samimi olmadığım biri bana bugün ne yaptın, nereye gittin diye sorsa " Hiç, her zamanki işler işte" diye geçiştiririm. Sabah şunu yaptım, öğlen buraya gittim, akşam şuraya gidip geldim diye uzun uzun anlatmam yani.

Eltiniz de belli ki sizden çok hoşlanmıyor, sorularınızı öylesine geçiştirerek cevaplıyor. Ayrıca eminim ki Snapchat'ten gittiği yerlerin ekran görüntüsünü aldığınız için açık aradığınızı düşünüyordur kesin, bundan dolayı da sizinle çok da samimi olmak istemez.

Kör oldum okurken.
Evlisiniz çocuğunuz var sosyal medyadan uzak durun demiyorum, karışmıyorum da tabii ki kullanmayın demeye de hakkım yok ama snapchat'de kontrol etmek ss kaydı almak falan çok saçma değil mi ?
Görüntüleri gösterdiginiz de eltinizden farkınız kalmış oluyor ?

Ne kayınvalidenizle ne de eltinizle çok samimi olmayın .
Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş öyle derler ..
Ağırlığınızı koyup eşinizin dediği gibi "boşver".
Eşinizle birlikte iyi olmaya bakın bence . Bunun ötesi eşlere yansırsa o zaman daha kötü olur sizin için .
Bir güler yüz, bir iyi niyet , bir de hoş görü eksik olmasın gerisi halolur.

Amaan ikiniz de aynısınız. Al birini vur ötekine misali. Niye 2 elti olarak birbirinize bu kadar takıksınız anlamadın, kendi hayatınıza baksanıza yani.
Ayrıca yine bir kk klasiği olarak kıskançlığı da araya sokmasak olmaz. Kıskançlık arayacaksak, siz de kadının gezmelerini kıskanmışsınız ki, bildiğiniz halde sormuşsunuz, takip etmişsiniz, kocanıza kadar taşımışsınız falan. Amma takmışsınız kadına. Sizde de var kıskançlık demek ki.

Kaynanagili görüşmesini istemedigi bir kız oda çünkü.

Gelinlerin görüşeceği insanlara kaynanalar mı karar veriyor? Gelinin görüştüğü kişiye kaynana karışamaz, aynı şekilde sen de yalanını kovalayamazsın. Kimsenin yalanı seni ilgilendirmez. Bin kere beni ilgilendirmez yazıp hiç bişeyin peşini bırakmamışsınız. Bu nasıl bi beni ilgilendirmez yahu. Bi de ilgilendirseydi kızın totosuna çip takıp nereye gittiğini kontrol edecektiniz herhalde.

Aman ne iyi gelin, kızın yalanını ortaya çıkardı deyip size madalya mı takacaklar? Onun sizinle değil de sizin onunla probleminiz var belli ki.

eltiniz yeni gelmiş
belli ki biraz cahil
aynı evde kalmış kv leyle birde (kaynana ara bozucu kim bilir neler söylüyordu)
bu yüzden psikolojisi gel gitli olması ne yapacağını konuşacağını bilmemesi normal

kimse 4x4 lük değildir
kaynananın dolduruşuna gelmeyin
gurbette birbirinizi kollayın

hakaret etmediği, yüzüne karşı saygısızlık etmediğiğ sürece cahilliğine ver

Seni ilgilendirmeyen sana vazife olmayan konuların peşine düşme. Sana gezmiyorum diyebilir kimse sana hesap vermek zorunda değil. Ekran görüntüsü alıp eşine gösterecek kadar mı dert oldu bu sana? Az dedikodu yap ortalığı karıştırmaya yer arıyorsun resmen. Başkası hakkında sana laf söylendiğinde benimle bu konuları konuşmayın de ve gıybet yapmaya son ver o an.

Evet ben zaten hatamı anladım o konuda. Bin defada yazdım buraya. Ama benimde canımı sıkan olaylar oldu. Kaynanagil benimde görüştüğüm insanlara karışıyordu. Şimdi hiç arkadaşım yok. Eltide gizli saklı gorusuyordu. Bu yüzden bana karışıyorlar ona ses eden yok çünkü gizli görüyor işini diye kıskanmış olabilirim.ama başka türlü bir kıskançlık fesatlık yok ortada. Konu değiştiriyorum onunla bir olup arkalarından asla atmadım. Benim hatam kaynana anlatırken kestirip atamamakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…