- 29 Temmuz 2023
- 705
- 1.196
- 33
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Yarım saat tahammül edilebilirİyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
Bana normal gelmediİyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
Ayyy nefret küsmüşsun resmen paçoz yürü ordan dış kapımın önünden asıl kıskanç kim belli kocamla aram kötü olsa tatil tatil gezmemKız niye abartayım sanki söz konusu benim eltim, basbayağı kıskanmışsın işte eşin olumsuz yanlarını anlatmış diye de deliye dönmüşsün, eltin de belli ki oturaklı mesafeli bir bayan en baştan mesafesini koymuş, emin ol eltinin umrunda bile değildir, durduk yere aşağılık sendromuna girmişsin, boş yere bilenmişsin, eltinin sorunlarınızı bilmesinden bayağı rahatsız olmuşsun çünkü sen de biliyorsun ki evliliğiniz çokta iyi değil, eltinin de bunu bilmesi zoruna gitmiş...
Ay sen hangi mahallenin gülüsün böyle cennet mahallesi falan mıAyyy nefret küsmüşsun resmen paçoz yürü ordan dış kapımın önünden asıl kıskanç kim belli kocamla aram kötü olsa tatil tatil gezmem
Kenar mahalle gülüyüm ben çingeneyim kurban ol sen onlara madem dengin değilim ne sabahtan beri yazıyorsun git kitap falan oku yetersizAy sen hangi mahallenin gülüsün böyle cennet mahallesi falan mıpaçoz falan üsluba bak , asla dengim değilsin, yolda görsem selam vermem o derece bence eltin çok akıllı bir kadın , senle araya mesafe koyması çok iyi olmuş, ayrıca tatile gitmek bir marifet değil, her sene tatil tatil dolanan ben buna çok güldüm
Benim işim kitapla kalemle zaten orda sorun yok ama bu üslup ve kalite ile hayat çok zor olmalı senin için, her neyse...Kenar mahalle gülüyüm ben çingeneyim kurban ol sen onlara madem dengin değilim ne sabahtan beri yazıyorsun git kitap falan oku yetersiz
He valla çok zorr snaa başarılar bay cok bilmişBenim işim kitapla kalemle zaten orda sorun yok ama bu üslup ve kalite ile hayat çok zor olmalı senin için, her neyse...
Eşinin kardeşi ile görüşmesine engel olamazsin öyle bir hakkın yok sen git evine esin kardeşinde kalsın istediği kadarNe alaka yaa hiç işim gücüm yoktu eşimin yüzünden diyorum
Hahahahahaha engel olan kim ablacım yeni uyandın geldin konuma yorum yaptın herhaldeEşinin kardeşi ile görüşmesine engel olamazsin öyle bir hakkın yok sen git evine esin kardeşinde kalsın istediği kadar
Yok günlerimi senin konun için harciyordumHahahahahaha engel olan kim ablacım yeni uyandın geldin konuma yorum yaptın herhalde
Kim sizi niye kıskansın? Genelde sizin gibi olanlar evlenmeden önce tatil yüzü görmemiş oldukları için sonradan görme oluyorlar.Ayyy nefret küsmüşsun resmen paçoz yürü ordan dış kapımın önünden asıl kıskanç kim belli kocamla aram kötü olsa tatil tatil gezmem
Sende onlardan birisisin galiba :)Kim sizi niye kıskansın? Genelde sizin gibi olanlar evlenmeden önce tatil yüzü görmemiş oldukları için sonradan görme oluyorlar.
Tamammda nedenini belirttim bu konu nasl eltimi kıskandığıma geldi insan hayatında 1 kez gördüğü ve sonrasında görmek istemdidigi insanı niçin kıskanabilir akıl var mantık varMis gibi eltiniz var ya, kadın hem mesafeli ama gerektiği yerde de sizi evinde ağırlamaya hazır.Eşlerinizin de belli ki birbirleriyle araları iyi.Bu 4 kişi içinde sizce sorunu kim çıkartıyor? Bir yemeğe, çay içmeye gitmek bu kadar zor olmamalı.
Lütfen bir kursa yazılıp, en azından ana dilinizi öğrenin. Kıskanılacak son kişi bile olamazsınız bu halinizle.Sende onlardan birisisin galiba :)
Ana dilimin bu olduğunu nerden biliyorsun insanları tanımadan yaftalamk çok basit geliyor değil miiiLütfen bir kursa yazılıp, en azından ana dilinizi öğrenin. Kıskanılacak son kişi bile olamazsınız bu halinizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?