Eltimle görüşmek istememem normal değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarım saat tahammül edilebilir
Eşimi tek yollamazdım oraya
Bende yanında gider biraz takılır sonra tatilimi yapardım hem eşinizinde gönlü olmuş olur
Havadan sudan parkta karşılaştığınız biri gibi muhabbet edersiniz
Yarım saatten bir şey olmaz ama tabi siz bilirsiniz

Bana normal gelmedi

Ayyy nefret küsmüşsun resmen paçoz yürü ordan dış kapımın önünden asıl kıskanç kim belli kocamla aram kötü olsa tatil tatil gezmem

Ayyy nefret küsmüşsun resmen paçoz yürü ordan dış kapımın önünden asıl kıskanç kim belli kocamla aram kötü olsa tatil tatil gezmem
Ay sen hangi mahallenin gülüsün böyle cennet mahallesi falan mı paçoz falan üsluba bak , asla dengim değilsin, yolda görsem selam vermem o derece bence eltin çok akıllı bir kadın , senle araya mesafe koyması çok iyi olmuş, ayrıca tatile gitmek bir marifet değil, her sene tatil tatil dolanan ben buna çok güldüm

Kenar mahalle gülüyüm ben çingeneyim kurban ol sen onlara madem dengin değilim ne sabahtan beri yazıyorsun git kitap falan oku yetersiz

Kenar mahalle gülüyüm ben çingeneyim kurban ol sen onlara madem dengin değilim ne sabahtan beri yazıyorsun git kitap falan oku yetersiz
Benim işim kitapla kalemle zaten orda sorun yok ama bu üslup ve kalite ile hayat çok zor olmalı senin için, her neyse...

Kim sizi niye kıskansın? Genelde sizin gibi olanlar evlenmeden önce tatil yüzü görmemiş oldukları için sonradan görme oluyorlar.

Mune ayy yeter baydilar artık akşama kadar elti dedikodusu yapan kadınlar burda bana elti savunucusu oldular eltimde eltim modundalar kapatın konumu rahatlasinlar eltime karşı tek bisey söylemedim ne kıskançlıkligim kaldı ne eltimin benden kurtulduğu oysa sadece uzak durmak istemiştim pes konu nerelere gitti

Tamammda nedenini belirttim bu konu nasl eltimi kıskandığıma geldi insan hayatında 1 kez gördüğü ve sonrasında görmek istemdidigi insanı niçin kıskanabilir akıl var mantık var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…