- Konu Sahibi sternoklavikular
-
İnsanları tanımadan yerli yersiz yorum yapmayın yok sonradan görme falan csnım senin tatil diye gittiğin yerlere biz 5 çayına gidiyorduk sen yurt dışına gitmeyi bisey sanırsın ben kaç ülke gezdim iş bunları anlatmaya gelirse altta kalırsin o yüzden boş hava yapmaLütfen bir kursa yazılıp, en azından ana dilinizi öğrenin. Kıskanılacak son kişi bile olamazsınız bu halinizle.
O açidan bakarsan En azından eşim var :))) sende o da yk ağlama duvarıDedikodunuzu yapan eşinizle görüşmeye devam ettiğinize göre 3. ağızdan dedikodu dinleyen elitinizle de görüşebilirsiniz bence.
O açidan bakarsan En azından eşim var :))) sende o da yk ağlama duvarı
Yok ben kıskandığınızı düşünmedim belli ki hiç görüşmek istemiyorsunuz.Ama buraya yazıp insanlardan fikir almak istediniz, haksız mıyım diye sordunuz.Neredeyse herkes sizi haksız buldu.Bence bunun üstüne biraz özeleştiri yapabilirsiniz.Israrla gitmemenizi mantıklı bi zemine oturtmak için herkesle tartışıcaktıysanız buraya neden konu açtınız anlamadım.Tamammda nedenini belirttim bu konu nasl eltimi kıskandığıma geldi insan hayatında 1 kez gördüğü ve sonrasında görmek istemdidigi insanı niçin kıskanabilir akıl var mantık var
Hee hee seni unuttum sanma :)Ben evliyim de benim kocam konuyla ne alaka?
Orada burada dedikodumu yapan bir insan değil eşim. Eltim de yok zaten. Nereden bağlantı kurdun belli değil.
Geçmiş olsun.
Beni anlayan birileri çıkar diyeYok ben kıskandığınızı düşünmedim belli ki hiç görüşmek istemiyorsunuz.Ama buraya yazıp insanlardan fikir almak istediniz, haksız mıyım diye sordunuz.Neredeyse herkes sizi haksız buldu.Bence bunun üstüne biraz özeleştiri yapabilirsiniz.Israrla gitmemenizi mantıklı bi zemine oturtmak için herkesle tartışıcaktıysanız buraya neden konu açtınız anlamadım.
Gezmek sadece görmek değil; kendine bir şey katabilmektir. Yeterli vizyona sahip olamadıktan sonra, kaç tane ülke gördüğünüzün pek bir önemi kalmıyor.İnsanları tanımadan yerli yersiz yorum yapmayın yok sonradan görme falan csnım senin tatil diye gittiğin yerlere biz 5 çayına gidiyorduk sen yurt dışına gitmeyi bisey sanırsın ben kaç ülke gezdim iş bunları anlatmaya gelirse altta kalırsin o yüzden boş hava yapma
Hee hee seni unuttum sanma :)
Tamm vizyonluGezmek sadece görmek değil; kendine bir şey katabilmektir. Yeterli vizyona sahip olamadıktan sonra, kaç tane ülke gördüğünüzün pek bir önemi kalmıyor.
Senin kadar acınası bir halde değilim işte ne güzel içler acınası durumunu gizleyecek kadar da yalancısin düne kadar ağlama duvarıydi profilin ne ara evlendin mutluluktan uçar hale geldin ben evlligimle övünmuyorum senin gibilere andadiklari dilden konuşuyormE unutmuşsun işte. Geçen gün de alakasızca bekarlıktan vurmaya çalıştın. O kadar derdin arasında unutman normal tabii.
Bekar da olabilirdim ayrıca, gayet normal. Dedikodumu yapan bir adamla ailem yüzünden boşanamayıp sıkıntıdan çocuk yapmaya çalışmaktansa boşanarak ya da hiç evlenmeden bekar olmayı tercih ederim.
Medeni durumu övünülecek bir şey sanman çok acınası ama bunun farkında olmaman daha da acınası.
Aynen kocan var negzel
Senin kadar acınası bir halde değilim işte ne güzel içler acınası durumunu gizleyecek kadar da yalancısin düne kadar ağlama duvarıydi profilin ne ara evlendin mutluluktan uçar hale geldin ben evlligimle övünmuyorum senin gibilere andadiklari dilden konuşuyorm
Sen osun eminimSen beni feci şekilde başkasıyla karıştırıyorsun
esiniz bahsetse bile ben kadının bu durumu çok umursadıgini aklinda tuttugunu vs sanmiyorum.Eşim bahsetmese görüşürdüm belki
Orasini bilemeyiz o yüzden mesafe iyidiresiniz bahsetse bile ben kadının bu durumu çok umursadıgini aklinda tuttugunu vs sanmiyorum.
İyi de bu sizin ve eşinizin sorunu. Neden eltinizin bileceği kadar büyük kavgalar ediyorsunuz, anlaşamıyor musunuz? Ya da neden eşiniz gidip anlatiyor ? Oturmayan şeyler var demek ki evliliğinizde.Eşimin yüzünden çekiniyorum kavgalarımızi bildiğini düşünüyorm
sizin olayiniz mesafe degilki, kadın zaten belliki çok mıç mıç bir tip değil.Orasini bilemeyiz o yüzden mesafe iyidir
Yinede bilmesine gerek yoktu sonuç olarak niyetini bilemem yeni evliyiz sonuçta kendide yeni evli sayılırdı hiç hoş olmadı eşimin yaptıgi o yüzden yan yana gelmek istemiyorumHaklı ya da haksız olacağınız bir şey yok.
Çünkü ortada bir mesele yok, sizin varsayımlarınız var sadece.
Biz de eltimin nişanında eşimin görmek istediği kişileri görmeye gitmiş ve hatta maalesef geç kalmıştık.
Olabilir böyle şeyler, başka şehirlerde olunca.
Eşiniz abisini aradı mı haberleri var mı geleceğinizden?
Buyur etmişlerse iki saat oturup kalkılır ne var ki bunda?
Eşinizle aranızdakileri bilmesi konusunda utanıyorsanız bile bu eltinizin suçu değil.
Ben de çok şahit oldum gerek k. biraderim direkt anlattı gerek eltim gerek yanımızda yaşandı ,ki biz uzak olduğumuz halde, içimden hiçbir şey geçirmedim.
Her evde olur bunlar, insanlar boşanma arifesinden dönüyorlar.
Belki zannettiğiniz gibi biri değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?