Eltimle görüşmek istememem normal değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle ezik sığıntı Gibi hisseder insan aynısı suan esim bana dese ben kalmam yapım budur kadından banane ilerde zaten herkes eltisine düşman başta en iyisi o mesafe korumak iyidir bende sen gibi eltimi tanımam etmem mümkünse yuzyuze olmayım bana zararı yada kötülük yok nedense istemsiz bi aramızdaki soğukluk muhabbet iletişim olmayınca yabancidan farkı yok

Demek ki bir insana laf anlatabilmek için karşındakinde biraz görgü,biraz zeka biraz da okuduğunu anlama olmalıymış. Ben bunlara dikkat etmeden yorum yaptım ne bileyim
Sen okuduğunu anlayabilseydin mantıklı yorumlar yapardın bir dahakine zahmet etme konuma yorum yapma

Maşallah Burdaki herkeste eltisini sever olmuş :)))

Yaa sen önce kendi yazdığına bak sonra bana laf anlat benim kavgacı olduğumu söyle ne demek has yüzüne hasret değil yazdığından haberin yk galiba
Tanımaz etmez karış tarafin kiz kardeşi gibi onu koru gibi yorumlar sanki hepsi eğitimi tanıyorlar hepsi elti tarafında burda kötü kavgacı geçimsiz siz oldunuz tebrikler herkes eya bi insan kendi içinde olan bi sorunu paylaştı siz gelin kavga edin eleştirin diye değil sadece fikir düşüncenizi merak edip sormuş biraz naif sakin şekilde cvp verebilirsinz

:))) evet çok kıskanıyorum 1 kez gördüğüm insanı evet kiiskaaniuorm çatlıyorum geberiyorum istediğin cevap bu al sana cevap eltim hakkında o kadar bilgiye sahibim ki kıskançlıktan çatladım
Eltiniz sizinle hic muhatap olmayip mesafeli durarak kalite göstermiş bu bile kıskanmana neden olmuş herkes seni pohpohlayamaz ki prenses missin gibi

Yeni evlenen eltiyle niye oturup bir şeyler yapıcak niye yemek yiyecek yahu siz işinize baksanıza ne saçmalamışsınız hee düğün bitti mi herkes dağılır ayrıca yaz mevsimi düğün için izin almışlardır hemen tatile gitmişlerdir kafa dinlemeye gitmişlerdir sonuçta düğününüzde yanınızda olmuşlar daha ne

Eltisi o evin insanı olmuş bu oraya gelin gelmiş asıl o kişi daha çok samimiyet kurmalı arkadaş olmaliydi sonuçta bu gelin yeni o eve gelmiş yakınlık gostermesin komsu düğününe gelir gibi gelmiş asıl kıskanan kısım elti olmuş burda yorum yapan hanimefendi gayet samimi şekilde ifade etmiş rahatsız olmuş bu şeyler herkes başına gelen yada olabilecek şeyler
Eltiniz sizinle hic muhatap olmayip mesafeli durarak kalite göstermiş bu bile kıskanmana neden olmuş herkes seni pohpohlayamaz ki prenses missin gibi

E siz değil miydiniz eltiyle mesafe iyidir niye görüşeyim diyen. Konudaki eltide sizinle aynı kafada işte. Neden kadını eleştiriyorsunuz? Yakınlık göstermek istememiş demek ki. Siz yaparken mesafe, elti yaparken kıskançlık mı oluyor? Kendinizle ne kadar çeliştiniz iki mesaj arasında.

Kocanıza söz geçirin de millete yük olmayın. Kimse sizin gibi önlargılı kötü niyetli birini evinde ağırlamak zorunda değil.
Tatlım sen iyi misin kocam zaten otel ayarladı kardeşi ısrar ederse 1 gün belki kalırız diyor telefonda kalin demiş zaten... Ben 1 gece bile kalmak istemiyorum diyorum sen ne kendi kendine tribe giriyorsn eltime gitmek için can atıyormusm gibi yorumlar yapıyorsun yorumların çok gerizekalica

Tamm ben mesafeli iyidir dedim arkasındayım lafimin en başta orda diyorlar ya kıskanıyorsun elti kalite insanı ee eltisi ondan önce o eve girmiş en başta yakınlık göstersin muhabbet etsin düğünü komşunun değil madem uzak durmuş mesafesini koymus başta kendini konu sahibide mesafe koymak iyidir en başta ne şekilde karsilasirsak o şekilde ilerler bana yakınlık kurana yakınlık uzaklık kurana mesafe bukadar eltide kıskanır içten içe illaki kıskanır yeni gelini ertesi gün yuzyuze gelmemek için tatile gitmişler zaten daha evine ne diye gidip kalalım

İşine geldiği gibi yorum yap ok

Hadi uza boş beleş insan git her yere maydonoz olmaya devam et @Mune yeter artık yaa bıktım bu asalaklardan yeter artık konuma yorum yapsınlar istemiyorum yeterrrrrrrrrrrrrrr
Bence de görüşmeyin, kadına büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

Yeni evlenmiş çiftle plan yapıldığı nerde görülmüş yahu? Cidden bunu mu savunuyorsunuz? Elti de aynı sizin gibi mesafe seviyor ki ekstra yakınlık göstermemiş, düğüne katilip gitmiş. Yakınlık gösterse elti bana yapıştı diyecek insanlar bunu bahane ediyor. Komik cidden. İşinize nasıl geliyorsa öyle yorumluyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…