Eltimle görüşmek istememem normal değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ana okulu ilkokul lise ve üniversite okudunuz mu yoksa okuyamayıp direkt koca için evlendiniz mi ? Çünkü bu komik cevaplar ne bileyim ahshhdhdjfjckf ortaokula hasret gibi
He hee ilkokul 3 e kadar okudum ben kocam bakıyor bna ona sığındım şayet öyle olsa bu size böyle Bi kadını küçümseme hakkını verecek mii

:))) ben eltime değil tatile gidiyorum ayrıca başka neyime gelecek ben yeni evliyim evinde neden kalayım fakir miyim evsiz miyim gitmek istemiyorum desem eşim zorla mı götürecek iyi kudurmuşsun
Kız banane senin tatilinden dmlcöfşcölcçcşf neden kudurup buraya konu açtın seni tanımıyorum ki evladım benim solcödşcşfşöcpfşcşf

Yanii

Ashahjsjdjdsn tek yazabildiği kelime asjjajajdj
Ya valla eğlendim senle ama güzel cevap veremiyorsun ki
Eltimin yüzünü hatırlamıyorm o dereceee hatta eşim sordu geçen görsen tanır mısın diye
hahajhshjjajajhahahajhajHAHAHHAHAHA eee düğününe geldiği aklında ama kavganızı bildiği aklında ama ne gülmüştür he bence o yüzden sizle irtibat kurmadı kaçtı sizden seviyeyi korudu

Yazık sana demekki bu anlattıklarım senin aklında kalmayacak yada aklında tutamayacağın türden şeyler ki o kadar abarttın :))) şuan bnde sana gülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…