- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
He hee ilkokul 3 e kadar okudum ben kocam bakıyor bna ona sığındım şayet öyle olsa bu size böyle Bi kadını küçümseme hakkını verecek miiAna okulu ilkokul lise ve üniversite okudunuz mu yoksa okuyamayıp direkt koca için evlendiniz mi ? Çünkü bu komik cevaplar ne bileyim ahshhdhdjfjckf ortaokula hasret gibi
Hayallerden IQ ortada be canım :))Düşünsene oy atanlara sen geç çiğ tavuk sen kullandınmı pişmiş tavuk diyor biri şapkaları koyuyor akşam haberlerde hahdhfjjxjdjf
Kız banane senin tatilinden dmlcöfşcölcçcşf neden kudurup buraya konu açtın seni tanımıyorum ki evladım benim solcödşcşfşöcpfşcşf:))) ben eltime değil tatile gidiyorum ayrıca başka neyime gelecek ben yeni evliyim evinde neden kalayım fakir miyim evsiz miyim gitmek istemiyorum desem eşim zorla mı götürecek iyi kudurmuşsun
YaniiBence kurulmadan önce ilk adımı bir atın. Gidin bakalım vucut dili ve davranışları nasıl? Ona göre aksiyon alırsınız günlerce kalacak değilsiniz ya idare edin boşverin. Eltiler arası pek iyi olan nadirdir ne ilksiniz ne de son hahah politik olun. Onun yaşamına uymak zorunda değilsiniz ama saygı duymalısınız ee oda size duyar sonuç olarak olgun kadınlarsınız.
Hakaretlerinizin sebebini öğrenmeye çalıştımHe hee ilkokul 3 e kadar okudum ben kocam bakıyor bna ona sığındım şayet öyle olsa bu size böyle Bi kadını küçümseme hakkını verecek mii
Ashahjsjdjdsn tek yazabildiği kelime asjjajajdjKız banane senin tatilinden dmlcöfşcölcçcşf neden kudurup buraya konu açtın seni tanımıyorum ki evladım benim solcödşcşfşöcpfşcşf
Kız uyu yoksa burda eltine ve doğru konuşanlara sinir oldukça rüyanda eltini görcenHayallerden IQ ortada be canım :))
Kmseye hakaret eden yok bak işine isteyen istedigini yazsın istemdidigi cevap gelince amaaaa bana hakaret etti diye ağlasın yok öyle bir şeyHakaretlerinizin sebebini öğrenmeye çalıştım
Düşünsene oy atanlara sen geç çiğ tavuk sen kullandınmı pişmiş tavuk diyor biri şapkaları koyuyor akşam haberlerde hahdhfjjxjdjf
Eltimin yüzünü hatırlamıyorm o dereceee hatta eşim sordu geçen görsen tanır mısın diyeKız uyu yoksa burda eltine ve doğru konuşanlara sinir oldukça rüyanda eltini görcen
Ah hahahhahahahaa bence sen oy kullanmaya gitme ben mecbur gitcem gitmesemde gitcemLafa tutalım bence uykusuz kalsın göreve gidemesin bizler için küçük demokrasi için büyük bir adım
Ya valla eğlendim senle ama güzel cevap veremiyorsun kiAshahjsjdjdsn tek yazabildiği kelime asjjajajdj
hahajhshjjajajhahahajhajHAHAHHAHAHA eee düğününe geldiği aklında ama kavganızı bildiği aklında ama ne gülmüştür he bence o yüzden sizle irtibat kurmadı kaçtı sizden seviyeyi koruduEltimin yüzünü hatırlamıyorm o dereceee hatta eşim sordu geçen görsen tanır mısın diye
Gitmesemde gitcem ne demekAh hahahhahahahaa bence sen oy kullanmaya gitme ben mecbur gitcem gitmesemde gitcem
Yazık sana demekki bu anlattıklarım senin aklında kalmayacak yada aklında tutamayacağın türden şeyler ki o kadar abarttın :))) şuan bnde sana gülüyorumYa valla eğlendim senle ama güzel cevap veremiyorsun ki
hahajhshjjajajhahahajhajHAHAHHAHAHA eee düğününe geldiği aklında ama kavganızı bildiği aklında ama ne gülmüştür he bence o yüzden sizle irtibat kurmadı kaçtı sizden seviyeyi korudu
Bencede ama kaliteli cevap vermiyor çok haz alamıyorum o yüzden bende uğraşmadan yazıyorum biraz etkili olsaLafa tutalım bence uykusuz kalsın göreve gidemesin bizler için küçük demokrasi için büyük bir adım
Kız banane derdi olan sensin Allahım senin gibi eltilerden korusun biziYazık sana demekki bu anlattıklarım senin aklında kalmayacak yada aklında tutamayacağın türden şeyler ki o kadar abarttın :))) şuan bnde sana gülüyorum
Ay mecburum diyorum ne ne demekGitmesemde gitcem ne demek
Su durumda eşinizi oldurmeniz gerekirdi ama bilemedimYok evinde hiç kalmayacagz zaten sadece eşimin yüzünden dolayı kadını görmek istemiyorum
Kaliteli cevap arıyorsan kaliteli şeylerle ilgilen burda kalite araman ne kadar kaliteli bir hareket... Kaliten belli gecenin 3 ünde burda olmandanBencede ama kaliteli cevap vermiyor çok haz alamıyorum o yüzden bende uğraşmadan yazıyorum biraz etkili olsaeğlencez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?