Eltimle görüşmek istememem normal değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamda ben eşime kızıyorum zaten kendi kardeşi gelip anlatıyor mu ki sen anlatıyosun hayır anlatınca değişen ne birde
Valla ben kardeşime derdimi anlatabilmek isterdim. Belki o olayla ilgili eşiniz kardeşinden yapıcı bir akıl aldı? Siz istemediniz diye cezasını niye başkaları çekmeli? Düğün sonrası bişiyler yapmaya gelmediler demişsiniz ama bu bir nezaket kuralıdır gelinle damat rahatsız edilmez, eğer bir kutlama varsa gelinle damat haber eder ve diğerleri öyle katılır. Çok ofansif bir insana benziyorsunuz. Kendinizi törpüleyin yoksa siz de yorulursunuz

Erkekler için erkekler kulübü de yok ki adam ne yapsın gitmiş kardeşiyle dertleşmiş siz burada dertleri yüzlerce binlerce kişiye anlatıyorsunuz adam bir kişiye anlatmış sadece
Şimdi orasını bilmiyoruz ama.
Kim bilir kaç kişiye anlattı.
Konu sahibi onu paylamis ama artık anlatmayacak

Şimdi orasını bilmiyoruz ama.
Kim bilir kaç kişiye anlattı.
Konu sahibi onu paylamis ama artık anlatmayacak
Yani insan biriyle dertleşmek istiyor adamda kardeşiyle dertleşmiş bence bu normal arkadaşıyla konuşsa elaleme anlatıyor diyecek.. bizler kimseyle konuşmuyor muyuz vallahi erkeklere 1000 basarız konuşmak konusunda

Hic bir yorum okumadan yorum yapacağım , benim eltim gibi bir eltim olsa herhalde degil evine yaşadıgi sehre girmezmissiniz. Daha durun ne yasadiniz da ne gordunuz de rahat edemem diyorsunuz. Ben siz gibi insanları bir türlu anlayamadım, anlamayayim da zaten. Herkes kalbinin ekmegini yer , yesin de

Aynı şeyler elti içinde geçerli. Eşinizi ikna edin de gitmeyin kadının evine. Başarabilirsiniz bence bunu.

Baaaa ne bajım baaa ne,derdim başımı aşmış zaten.

Eşimin yüzünden çekiniyorum kavgalarımızi bildiğini düşünüyorm
Ohoo onlarında neleri vardır olabilir her evlilikte iniş çıkışlar olur onların da oluyordur sizdeki problemlerden . belki de eşi söylememiştir bile erkekler bizim gibi çok dedikodu yapmıyorlar bu konularda kadın bilmiyor bile olabilir bence çok ön yargılısınız elti belki çok iyi anlaşacaksınız ön yargılı olmayın eşinizin hatırına da tabii ki görüşün kadın size bir şey yapmamış

Kadına bisey dediğim yok zaten anlatmak istediğim daha farklıydı teşekkür ederim anladığın için

Ben eltimin şahsına birşey demedim zaten

Ben mesela ilk görüşte kime gıcık olduysan sonra çok iyi anlaştım sonradan çok sevdiğim kişiler oldu siz de öyle olacak gibisiniz eltiyle demedi deme

Ben eltimin şahsına birşey demedim zaten
Eşinize kızıp abisi ile görüşmesine bir anlamda mani oluyorsunuz ama. Sizin eltiniz ile bir probleminiz yok , gorusmenizde de sakınca yok. Herkes esi ile tartışır bazen ailelerin de haberi olur. Büyütülecek mevzu değil. Bir de belki abi esine bahsetmedi konulardan. Zan beslemek iyi bir sey değildir. Gidin birkac saat görüşün derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…