- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Yaa sen önce kendi yazdığına bak sonra bana laf anlat benim kavgacı olduğumu söyle ne demek has yüzüne hasret değil yazdığından haberin yk galibaİyi de ben mıç mıç bir ilişki istiyorsunuz ama karşı taraf vermemiş mi dedim? Siz yakınlık kurmak istediniz de kuramadınız mı dedim?
Ben diyorum ki ortada görüşmek istemeyecek bir sebep yok. Zaten mesafeli bir ilişki var. Siz onunla samimiyeti ne kadar istemiyorsanız belli ki karşı tarafta istemiyor zaten.
Ama sizin net şekilde kavgacı bir insan olduğunuzu söyleyebilirim.
:))) evet çok kıskanıyorum 1 kez gördüğüm insanı evet kiiskaaniuorm çatlıyorum geberiyorum istediğin cevap bu al sana cevap eltim hakkında o kadar bilgiye sahibim ki kıskançlıktan çatladımNet eltinizi kiskaniyorsunuz
Heeee sorma bacımEltinde senin yollarını gözlüyordu zaten gelsede bağrıma bassam diye
Gitselerdi bu sefer eve geldiler diye konu açacaktıEltinizle görüşmeyecek kadar birsey yasamamıssınız ki
.
Dügündrn sonra hemen gezmeye gittiler demissiniz ee ne yapacaklardı. Sizinle birlikte eve mi geleceklerdi
Öncelikle “has yüzüne hasret değil” demedim ben. “Has yüzüne hayran değil” dedim ve bu bir deyimdir. Yani onun da zaten size karşı çok büyük bir ilgisinin olmadığını anlatır. Ama siz tartışmak için okuduğunuz için okuduğunuzu dahi anlamıyorsunuz.Yaa sen önce kendi yazdığına bak sonra bana laf anlat benim kavgacı olduğumu söyle ne demek has yüzüne hasret değil yazdığından haberin yk galiba
Aynenn bende kalmak için can atıyorum oteller dururkenDüşünsene eltin eşi yüzünden seninle muhatap olmak zorunda kalıyor, evinde misafir etmek zorunda kalıyor... Kabus gibi.
Kendini anlatma Bana benim demek istediğim çok farklı için karalar bağlamışAyy hicbirsey yasanmadigi halde dusmanlik besliyor kardeslerin arasini bozmaya calisiyorsunuz tam bir eltisiniz ya yazik o aileye gelen geline bak tam fitne fucur
Öncelikle “has yüzüne hasret değil” demedim ben. “Has yüzüne hayran değil” dedim ve bu bir deyimdir. Yani onun da zaten size karşı çok büyük bir ilgisinin olmadığını anlatır. Ama siz tartışmak için okuduğunuz için okuduğunuzu dahi anlamıyorsunuz.
çevir kazı yanmasın aman kız uyanmasın
Ayy bosverin ya bende ettim tanımam etmem sohbetimiz yok 3 yıldır esimin elbiseyle evli yuzyuze gelmedik 1 2 kez tek tlfonla konuştuk kaynanam varken yada esim abisiyle konuşurken bide esiniz neden aranizda olan kavga tartismayi abisiyle paylasir tabikide esine anlatmistir zaten aramiz bi sohbetimiz olmayan bi insan esimle olan kavgamizi bilmesi benide asiri rahatsiz eder neyse kısacası iletişimim yok bi başımda yok kısacası bende görüşmek istemem burdaki yorum yapanlara da anlam veremedim yani olabilir istemiyor aradaki pozitif elektriği alamadım bi elektirik bi bağım yok hiç işim olmaz ne diye kalayım sığıntı gibi Sizi çok çok iyi anlıyorum benim fikrim ben kalmazdım kesinlikle etlisiyle kalmak isteyen kalsın istemeyeni eleştirmeyinİyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
Hep birilerinden adım beklemek yanlış kendisi sonuçta düğününe katılmış gelmiş , bu bir adımdır her detayı görmek gözden geçirmek düşünmek gerekiyor .. bilmiyorum ben çok ince düşünen insanım ben eltim için çok şey yaptım ama o düşmanın bile bana yapmayacağı şeyler yaptı. Beni dinlersen bir kahvesini içersin eşinle insan gibi bir özelini de anlatma ama orda kalmayın başka bir şey olanda başınıza kalkarlar. Ben zamanında kaldım ve iki lokma ekmeğini yedim diye yemediğim laf kalmadı sakın kalmayın stress atmaya gidin kafanızı dağıtın yeni evlisiniz herzaman böyle fırsat bulunmuyor sonuçtaİyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
Yaa nerenle okuyorsun anlamıyorum cidden aile evi diyorum iki taraf ta kaynanamin memleketinde toplandık hemen balayına gitmedik diyorum yani normal insanlar gibi oturup evde ya da dışarda bir yemek yiyecek vaktimiz vardıGitselerdi bu sefer eve geldiler diye konu açacaktı
Ay valla sizin gibi yorum yapanlarn sayısı nadir cidden anlamak isteyen çok güzel anlıyor elinize sağlık çok güzel anlatmışsınz tam da bu yüzden kadınla görüşmek istemiyorum illaki duymuştur Neden yanında ezik gibi durayım ki tatile gidiyorm neden görüşeyim bu zamana kadar zaten görüşmemisimAyy bosverin ya bende ettim tanımam etmem sohbetimiz yok 3 yıldır esimin elbiseyle evli yuzyuze gelmedik 1 2 kez tek tlfonla konuştuk kaynanam varken yada esim abisiyle konuşurken bide esiniz neden aranizda olan kavga tartismayi abisiyle paylasir tabikide esine anlatmistir zaten aramiz bi sohbetimiz olmayan bi insan esimle olan kavgamizi bilmesi benide asiri rahatsiz eder neyse kısacası iletişimim yok bi başımda yok kısacası bende görüşmek istemem burdaki yorum yapanlara da anlam veremedim yani olabilir istemiyor aradaki pozitif elektriği alamadım bi elektirik bi bağım yok hiç işim olmaz ne diye kalayım sığıntı gibi Sizi çok çok iyi anlıyorum benim fikrim ben kalmazdım kesinlikle etlisiyle kalmak isteyen kalsın istemeyeni eleştirmeyin
Kiz bosver sinirlenme herkes eşiyle ufak tefek tartışır barışır kime ne sanki kimsenin evliliği 4 4 lük değil illaki tartışma olan evlilikler oluyor ama bunu 3. Kişilere etrafa abisi de olsa anlatması ben istemem aramızda olan aramızda kalsınNe biliyorsun da konuşuyosn senin evliliğinde hiç mi sorun olmadı ayrıca benim kocam la öyle aman aman sorunum olmadı ufak tefek şeyler ve evlilign ilk aylarında olacak şey ele güne deigiin de kardeşi kocam beni aldatmadı dövmedi neyine kocamı bırakcam pardon
Ay sus Konumada yorum yapma Bi git lütfen gerdek merdek saçma sapan konuşma yazmak için yazıyorsun beynini kullanmadanDüğünden sonra neden gerdeğe kalmadilar ki?
Haklisiniz bence.
Kadini Düğünde görür görmez kıskanılcaklar listenize almissiniz.
da ayri, konuma da..Ay sus Konumada yorum yapma Bi git lütfen gerdek merdek saçma sapan konuşma yazmak için yazıyorsun beynini kullanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?