Eltimle görüşmek istememem normal değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamm öyle yapıcam

Cekindiginizi anliyorum, ama bence icinizde fazla büyütmeyin. Her evlilikte sonrunlar oluyor. Olmayan yok. Böyle seyleri akisina birakmak lazim. Denk gelse bir yerde bulusursunuz veya bir caya gidersiniz. Duruma göre bakarsiniz belki ilerde kalirsiniz. Ilk görüsmede bende damdan düser gibi kalmak istemem hemen

Gidem de eltimi öpem siz gibi biri olmadığı için.

Kavga etmişsiniz eşiniz abisine anlatmış evet muhtemelen abisi de eşine anlatmıştır, ee? Ömür billah yan yana gelmeyecek misiniz kavganızı biliyor diye?

Kadın sorunlu bir tip olsa alir numarani vs hayatini didik didik yapip iyi yaklaşıp dedikodunu yapar bende eltimle mesafeliyim hiccc oralı da değilim mesafe iyidir siz kendi kendinize sorun cikarmaya yer ariyorsunuz

Eltiniz unutmuştur sizin kavga meselesini hatta belki eşi anlatmamıştır bile. Hem kimsenin evliliği de kusursuz değil neler oluyor neler. Sizin kafanızda büyüttüğünüz kadar değil yani merak etmeyin. Gidin mutlaka görüşmeye, belki çok seveceksiniz? Çekinecek, önyargılı olacak bir durum yok. Kalmayın ama ilk görüşmeden samimiyet oluşsun önce.

Elti mühessesesini sevmem ama sizinki biraz fazla gereksiz sanki. Eşinizle olan probleminiz eltinizden çıkarmayın. Öfkenizi sahibine yönlendirin yada söndürün. Mantıken söndürüp bir kaç gün idare edip evliliğinizi kavga gürültüsüz sürdürmeye çalışmak daha mantıklı geliyor ama yinede siz bilirsiniz.

Haksızsın maalesef. Ortada bişi yok neden adam kardeşiyle kardeşinin ailesiyle görüşmesin. Belli ki kadın da has yüzünüze hayran değil ki bi yakınlık oluşmamış ama bi kavga da olmamış. Mesafe korumuş ne güzel

Hanfendi ben yakınlık kurmak istesem bnde kurardım benden yüz bulamadı belkide o açidan baksanız iyi olur çünkü mic mic ilişki istesem ben önce davranirdim allahım çattık

Hanfendi ben yakınlık kurmak istesem bnde kurardım benden yüz bulamadı belkide o açidan baksanız iyi olur çünkü mic mic ilişki istesem ben önce davranirdim allahım çattık
İyi de ben mıç mıç bir ilişki istiyorsunuz ama karşı taraf vermemiş mi dedim? Siz yakınlık kurmak istediniz de kuramadınız mı dedim?
Ben diyorum ki ortada görüşmek istemeyecek bir sebep yok. Zaten mesafeli bir ilişki var. Siz onunla samimiyeti ne kadar istemiyorsanız belli ki karşı tarafta istemiyor zaten.
Ama sizin net şekilde kavgacı bir insan olduğunuzu söyleyebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…