- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Tamm öyle yapıcamEşinize kızıp abisi ile görüşmesine bir anlamda mani oluyorsunuz ama. Sizin eltiniz ile bir probleminiz yok , gorusmenizde de sakınca yok. Herkes esi ile tartışır bazen ailelerin de haberi olur. Büyütülecek mevzu değil. Bir de belki abi esine bahsetmedi konulardan. Zan beslemek iyi bir sey değildir. Gidin birkac saat görüşün derim
Bilmem ki belli de olmaz:)Ben mesela ilk görüşte kime gıcık olduysan sonra çok iyi anlaştım sonradan çok sevdiğim kişiler oldusiz de öyle olacak gibisiniz eltiyle demedi deme
ben sadece kötü eltilere dedimAbla sen ne diyon ya eltinin ne günahı var şimdi sayıp dökmüşsün
Güzel ruhtan anlamayan katibin ruhu..evet kisilestirdim ne oldu cokmu komik bende kisisellestirdim kendimceAcayip kişiselleştirmiş olayı. Bence konu açsın.
Hey maşallah. Tertemiz.Güzel ruhtan anlamayan katibin ruhu..evet kisilestirdim ne oldu cokmu komik bende kisisellestirdim kendimceSenin adina konu acacam katibin ruhu sirlar aleminde..
Kadın sorunlu bir tip olsa alir numarani vs hayatini didik didik yapip iyi yaklaşıp dedikodunu yapar bende eltimle mesafeliyim hiccc oralı da değilim mesafe iyidir siz kendi kendinize sorun cikarmaya yer ariyorsunuzİyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
Iyi ki ayy sizinle samimi değilmiş eltinize üzülürdüm Allah sizin gibilerden uzak eylesinYaptı dedim mi?
Senin gibilerden deIyi ki ayy sizinle samimi değilmiş eltinize üzülürdüm Allah sizin gibilerden uzak eylesin
Haksızsın maalesef. Ortada bişi yok neden adam kardeşiyle kardeşinin ailesiyle görüşmesin. Belli ki kadın da has yüzünüze hayran değil ki bi yakınlık oluşmamış ama bi kavga da olmamış. Mesafe korumuş ne güzelİyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
Hanfendi ben yakınlık kurmak istesem bnde kurardım benden yüz bulamadı belkide o açidan baksanız iyi olur çünkü mic mic ilişki istesem ben önce davranirdim allahım çattıkHaksızsın maalesef. Ortada bişi yok neden adam kardeşiyle kardeşinin ailesiyle görüşmesin. Belli ki kadın da has yüzünüze hayran değil ki bi yakınlık oluşmamış ama bi kavga da olmamış. Mesafe korumuş ne güzel
Hey maşallah. Tertemiz.
İyi de ben mıç mıç bir ilişki istiyorsunuz ama karşı taraf vermemiş mi dedim? Siz yakınlık kurmak istediniz de kuramadınız mı dedim?Hanfendi ben yakınlık kurmak istesem bnde kurardım benden yüz bulamadı belkide o açidan baksanız iyi olur çünkü mic mic ilişki istesem ben önce davranirdim allahım çattık
Net eltinizi kiskaniyorsunuzSenin gibilerden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?