Eltimle tartıştık

Yani ben onu kardeşler için dedim benim yüzümden eşim abisiyle asla küslük kırgınlık araya girsin istemem yoksa bayılmiyorum bende ona tabi ki
Eşin görüşsün sen görüşme. Böyle karşılıklı yükselip sonra görüşme bana uygun gelmiyor. Ha bayram seyran büyüklerin evinde denk gelirseniz aynı ortamda oturun ama konuşmadan

Biliydim bişiler var

Eşin görüşsün sen görüşme. Böyle karşılıklı yükselip sonra görüşme bana uygun gelmiyor. Ha bayram seyran büyüklerin evinde denk gelirseniz aynı ortamda oturun ama konuşmadan
Aynen bende onu kastettim ama o hani asla aynı ortamda bulunmam falan gibisine konuştu bende konuşmam ama sen varsın diye de kayinvalidemin evine mi gelmiycem dedim

Once kendini değil bebeğim sadece kendini düşüneceksin. Sevdigim bir söz var, "senin kendine biçtiğin değer neyse, hayat onun ustune cikmaz" diye.
Hakedene hak ettiğini vermeye devam et.
Çok beğendim doğru bir söz gerçekten

Valla okudukça içimin yağları eridi. Cevap vermediniz sandım bi an konuşup görüşmem dediğinde de hadi yallah deseydiniz 10 numara olurdu
O kadarı abartı olur diye düşündüm şimdi o kadar milletin içinde görusmem seninle diyen o oldu ben değil biri bir şey dese herkes duydu kendi görüşmem dedi yani o mantıklı anladın mı

O kadarı abartı olur diye düşündüm şimdi o kadar milletin içinde görusmem seninle diyen o oldu ben değil biri bir şey dese herkes duydu kendi görüşmem dedi yani o mantıklı anladın mı
Yani mantıklı o da

Bazı düşünceleri içinde tutmak gerekir. Bakamayacakları çocuğun yapılmasına karşı biri olarak bunu söylemem kimseye. Hadsizlik etmiş. Şahsen az bile konuşmuşsunuz ben daha ağır konuşurdum hiç tahammülüm yoktur seçimlerimi eleştirenlere. Yorumlara da ayrı şaşırdım. Resmen yargılamış çocuk yaptığınız için ona neymiş acaba sanki büyütecek olan kendisi gibi ki onunda iki çocuğu varmış yüzsüze bak ya Hayır hem laf sokup hem de ben seninle görüşmem demesi de ayrı trajikomik olmuş o saatten sonra evime bile kabul etmem öylesini. Abartan biri varsa eltiniz olmuş. Hayır yorum yapmanın bir üslubu, adabı vardır.

Tebrikler herkesin gözü önünde haklı yapmışsınız kendinizi bide ağlamisin ya tam olmuş:) Allasen ne gerek var ne yani elti diyemi bu kadar battı lafı normal biri deseydi bu kadar abartmazdiniz eminim nedir bu elticilik oyunları hiç anlamıyorum bana dese böyle eltim yada arkamdan dese hiç böyle sizin gibi davranmam sizin elinize koz geçmiş gibi aile onun de yardirmissin eltine :) sen mi büyük eltin mi büyük merak ettim :) hamilelegin hayırlı olsun bu ara da :) sonra deme de kıskandı hayırlı olsun demedi :):)

Açıkcası sınır çizmen iyi olmuş yoksa daha ileri gidebilirdi eline koz geçince ve hissettiğim şey içinde bebek özlemi çekiyor olabilir bu yüzdende karalıyor olabilir saygı çerçevesinde haklarıniza tabiki sahip çıkın bunubyükselmeden rahat bir tavırla yapın

Aynen öyle ben ona meraklı değilim mecbur görüşüyoruz yoksa bı kere nasılsın diye telefonda konusmuslugum olan biri değil. Arkamdan kendi böyle konuşma hakkı bulabiliyorsa bende cevap verme hakkım tabi ki doğdu

Çocuğu olmayan biri değil ki isterse yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…