Eşin görüşsün sen görüşme. Böyle karşılıklı yükselip sonra görüşme bana uygun gelmiyor. Ha bayram seyran büyüklerin evinde denk gelirseniz aynı ortamda oturun ama konuşmadanYani ben onu kardeşler için dedim benim yüzümden eşim abisiyle asla küslük kırgınlık araya girsin istemem yoksa bayılmiyorum bende ona tabi ki
Bende öyle düşünüyorum kesin olarak artık teşekkür ederim kendimi uzdugume değmediBence iyi yapmışsınız kimseyi ilgilendirmez.
Biliydim bişiler varValla iki gün önce iki eltim pazar günü evdeydim çalışmıyordum çıkıp bana geldiler nasılsın görüşemiyoruz diye onlar kendi geldi mesaj attılar bende buyrun gelin dedim kimseyi çağırmadim.yani buda bunu duyunca biraz bozuldu sanırım ama ben cagirmadim ki cagirsam zaten hep toplu cagirilir bizde görümcem kayınvalidem falan anlık gelişen birşey di
Aynen bende onu kastettim ama o hani asla aynı ortamda bulunmam falan gibisine konuştu bende konuşmam ama sen varsın diye de kayinvalidemin evine mi gelmiycem dedimEşin görüşsün sen görüşme. Böyle karşılıklı yükselip sonra görüşme bana uygun gelmiyor. Ha bayram seyran büyüklerin evinde denk gelirseniz aynı ortamda oturun ama konuşmadan
Once kendini değil bebeğim sadece kendini düşüneceksin. Sevdigim bir söz var, "senin kendine biçtiğin değer neyse, hayat onun ustune cikmaz" diye.Doğru diyorsun aslında önce kendimizi düşünmeliyiz artık o mantiktayim
Yani ama burda şimdi benim suçum neBiliydim bişiler var
Çok beğendim doğru bir söz gerçektenOnce kendini değil bebeğim sadece kendini düşüneceksin. Sevdigim bir söz var, "senin kendine biçtiğin değer neyse, hayat onun ustune cikmaz" diye.
Hakedene hak ettiğini vermeye devam et.
Ay boşver zaten ha bir elti eksik ha bir fazlaAynen bende onu kastettim ama o hani asla aynı ortamda bulunmam falan gibisine konuştu bende konuşmam ama sen varsın diye de kayinvalidemin evine mi gelmiycem dedim
O kadarı abartı olur diye düşündümValla okudukça içimin yağları eridi. Cevap vermediniz sandım bi ankonuşup görüşmem dediğinde de hadi yallah deseydiniz 10 numara olurdu
Yani mantıklı o daO kadarı abartı olur diye düşündümşimdi o kadar milletin içinde görusmem seninle diyen o oldu ben değil biri bir şey dese herkes duydu kendi görüşmem dedi yani o mantıklı anladın mı
Doğru cidden 6 sene de ramazan da davet dışında hiç gelmemiştir bende ona gitmemisimdir böyle de iyi olduAy boşver zaten ha bir elti eksik ha bir fazla
Bazı düşünceleri içinde tutmak gerekir. Bakamayacakları çocuğun yapılmasına karşı biri olarak bunu söylemem kimseye. Hadsizlik etmiş. Şahsen az bile konuşmuşsunuz ben daha ağır konuşurdum hiç tahammülüm yoktur seçimlerimi eleştirenlere. Yorumlara da ayrı şaşırdım. Resmen yargılamış çocuk yaptığınız için ona neymiş acaba sanki büyütecek olan kendisi gibi ki onunda iki çocuğu varmış yüzsüze bak yaMerhaba biz 4 eltiyiz bir de gorumcemiz var. Ailece kayınvalidemler de oturuyorduk. Bende daha çok yeni hamileyim 2. Bebeğime oğlum 5 yaşında. Yarında hamilelik için ilk kontrolüm var. İşte kadınlar oturuyor herkes hayırlı olsun falan dedi. Büyük eltim dışında 35 yaşında 2 kızı var. Ben kalktım mutfağa gidicem kapıdan çıkar çıkmaz 2. Çocuğa nasıl bakacak ne kadar erken ne gerek varmış hemen çocuk yapmaya( kendi çocukları arasında 2 yaş var ve çok net alaycı kötü bı niyetle söyledi) bende içeri girip şu ana kadar benim çocuğuma 1 bardak su vermemişsindir. Sen mi bakıp büyüttün de bu şekilde bunu söylüyorsun bı hayırlı bile olsun demeden bu nasıl terbiyesizlik dedim ve ağladım. Kayınvalidem bile 5 dk bakmamıştır benim oğluma ben nereye o oraya hiç kimseye asla bırakmam nasıl böyle saygısızca konuşuyor. Bundan sonra dedim karşılıklı saygılı konuşalım ben nasıl saygılı konusuyorsam sende saygılı konuş benimle dedim. Ben seninle konuşup görüşmem yolun açık olsun dedi bana. Bende çocuk muyuz biz kocalarimiz kardeş tabi ki aynı ortama girip konusulucak ama saygılı konusucaz dedim. Sonra da eşime söyledim ben eve geçmek istiyorum diye eve geçtik herkes bana hak verdi çünkü nasıl bı tavırla konuştuğu ortadaydı. Ben mi yanlis bı tepki verdim anlamıyorum
Açıkcası sınır çizmen iyi olmuş yoksa daha ileri gidebilirdi eline koz geçince ve hissettiğim şey içinde bebek özlemi çekiyor olabilir bu yüzdende karalıyor olabilir saygı çerçevesinde haklarıniza tabiki sahip çıkın bunubyükselmeden rahat bir tavırla yapınMerhaba biz 4 eltiyiz bir de gorumcemiz var. Ailece kayınvalidemler de oturuyorduk. Bende daha çok yeni hamileyim 2. Bebeğime oğlum 5 yaşında. Yarında hamilelik için ilk kontrolüm var. İşte kadınlar oturuyor herkes hayırlı olsun falan dedi. Büyük eltim dışında 35 yaşında 2 kızı var. Ben kalktım mutfağa gidicem kapıdan çıkar çıkmaz 2. Çocuğa nasıl bakacak ne kadar erken ne gerek varmış hemen çocuk yapmaya( kendi çocukları arasında 2 yaş var ve çok net alaycı kötü bı niyetle söyledi) bende içeri girip şu ana kadar benim çocuğuma 1 bardak su vermemişsindir. Sen mi bakıp büyüttün de bu şekilde bunu söylüyorsun bı hayırlı bile olsun demeden bu nasıl terbiyesizlik dedim ve ağladım. Kayınvalidem bile 5 dk bakmamıştır benim oğluma ben nereye o oraya hiç kimseye asla bırakmam nasıl böyle saygısızca konuşuyor. Bundan sonra dedim karşılıklı saygılı konuşalım ben nasıl saygılı konusuyorsam sende saygılı konuş benimle dedim. Ben seninle konuşup görüşmem yolun açık olsun dedi bana. Bende çocuk muyuz biz kocalarimiz kardeş tabi ki aynı ortama girip konusulucak ama saygılı konusucaz dedim. Sonra da eşime söyledim ben eve geçmek istiyorum diye eve geçtik herkes bana hak verdi çünkü nasıl bı tavırla konuştuğu ortadaydı. Ben mi yanlis bı tepki verdim anlamıyorum
Aynen öyle ben ona meraklı değilim mecbur görüşüyoruz yoksa bı kere nasılsın diye telefonda konusmuslugum olan biri değil. Arkamdan kendi böyle konuşma hakkı bulabiliyorsa bende cevap verme hakkım tabi ki doğduYok ya..zaten millet hep sustugu icin herkes kendinde konusma hakkini buluyor. Arkanizdan konusmayi denedi ama onu da becerememis. Ben pasif agresif tavirlara karsiyim. Madem konusmayi biliyor, cevabini da alabilmesi lazim. Birde söyle bir nokta var: Aile icinde biri öyle olumsuz konussa bu arkasindan baska dedikodular da getiriyor. Ay niye öyle dedi simdi, bizim bilmedigimiz birsey mi var blabla..oh ne güzel pat diye cevabini aldi. Birde "görüsmeyiz" demez mi, sanki siz ona cok merakli olucakmissiniz gibi.
Çocuğu olmayan biri değil ki isterse yaparAçıkcası sınır çizmen iyi olmuş yoksa daha ileri gidebilirdi eline koz geçince ve hissettiğim şey içinde bebek özlemi çekiyor olabilir bu yüzdende karalıyor olabilir saygı çerçevesinde haklarıniza tabiki sahip çıkın bunubyükselmeden rahat bir tavırla yapın
Bende işte bu durumu o an hissettiğim için böyle bir tepki verdimHakettiğini söylemişsiniz. Ağzınıza sağlık, kıskanç fesat insanları sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?