Merhaba hanimlar..
Bir bucuk yillik evliyim eltimle yakın oturuyoz 3 cocugu var ve ilk baslarda sık sık gelirlerdi cocuklari heryeri kırıp döküp giderdi ses etmezdim.
Allah var çocuklarını da cok severim ama annelerinin eve gelince ses etmemesine sinir olurum beni gorunce, yapma falan der ben mutfağa gidince susar ses etmez.
Neyse asil konuya gelelim. Benim elim lezzetlidir, guzel yemekler pogacalar yaparim. Birgun onlara giderken kek yapip götürdüm oda benim keki dilimleyip birazini cayla getirdi bir tabagada doldurup komsuna kendi yapmis gibi ikram etti ozaman bozulmamistim.
Sonra gecenlerde bana msj atmis sizde yediğimiz kurabiye ve pogacalar cok guzeldi yarin gel sen onlari yap bende kek yapim oturur vakit geciririz dedi. Bende gittim kek yapmadi neymis seker bitmis . Bende kizim 7 aylik olmasina ragmen kalkip iki cesit yaptim oda daha bjzim önümüze ikran etmeden bir tabaga doldurup karşı komsusuna goturdu kapi acik birakmisti, ben yaptim buyrun dedi ozaman cok bozuldum acikcasi.
Sonra eve geldikten bir iki gun sonra tariflerini istedi verdim vatsaptan, o buyuk ihtimalle eşine benden tarifi aldığını ogrenmesin die silio sonra tekrar bir hafta sonra msj atio verdigin tarifi yapamadim silinmis tekrar yolla.
Silinmesinin nedeni eşi her aksam gelince telefonuna bakiyo bilmesin benden aldigini .
Dun aksam mesaj atmis ne yapiyon die bende yemek yaptim oturuyom dedim ne yaptin dedi bende mercimek kofte yaninda da baska seyler dedim bugun geldi eve fazla yapmistim, yedik biraz kalmisti dedim giderken yaninda götür senin buyuk oglan seviyo tamam dedi unutmustum vermeyi, aradim tamam gelirim dedi
Sonra mesaj atmis isim cikti gelemedim oglum duymuş yaptığını cok istiyo bu sefer gel bana evde yaparsin dedi sizce normal mi bu durum yoksa bozulmam normal mi siz olsaniz tavriniz nasil olur?