diyet listeni şimdi okudum bende daha önce diyetisyene gittim ve banada buna çok benzer bi diyet listesi verdi sonucunda 10 kilo vermiştim . diyetimin son günlerinde iskender bile yiyebiliyordum değişim yaparak ihtiyacın olursa yardım edebilirim bu konuda . şimdi ben tekrar başlıcam yarın için niyetlendim artık kendimi kilolarla görmek istemiyorum yazda geliyo hem =)
ne güzel vermişsin kilo yazamasamda takipçinim ve bakıyorum da hiç kaçamak yapmıyosun nerdeyse tebrikler canım
Canımmm, şarap dışında kaçamağım olmadı hiççç
Böyle devam eder umarımmmm
Bugünkü menümmm
Uyanınca 2 gün kurusu, 1 bardak ılık su
Sabah standart
Ara: 3-5 fındık , birkaç tane leblebi, 2 badem
Öğlen: çooook kötüydü, 2 yk kadar taze fasulye, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt (şirket yemeklerinden nefret ediyorum)
Ara: 1 elma
Ara: 1 kepekli galeta
Akşam: 6 köfte (yulaf kepekli), 1dilim tam buğday ekmeği, salata, yoğurt
Aylincigim selam,
Uzun zamandır ugrayamıyordum.. Dersler iş falan derken. Kendi günlügümü bile bosladım..
6 lı rakamları görmüssün, tebrik ederim.. Yediklerin herzaman ki gibi.. Cok iradelisin..
Ögle yemegine neden kötü dedin, normal yemissin.. Tadını mı begenmedin ki?
Canımm özledim seni.
6 yı gördüm eveeet yarın ne çıkacak merak ediyorum
Tadı çok kötüydü tatlım, çok ağır oluyor şirkette çıkan yemekler.
İyisin umarım sen de, merak ettimmmm
Bende özlüyorum acaba ne yapmıs diye merak etmiyor da degildim.. Ama aöf sınavlarım var onlara hazırlanıyorum.. Ben bu hafta cok cok kacırdım ve 100 gr vermisim sadece.. Cips yedim bir kase düsün yanicips yedigimde denge yaptım kendimce ama olmamıs verememisim.
Neyse ki toparladım 3 gündür..
Sen iyisin hala Antalyada mısın? Yoksa buralara tasındınız mı?
süpersin aylin
Aylin merhaba, simdiye kadar hic yorum yazmasam da gunlugunu hep okudum.
bu azimle istedigin kiloya ulasacagina eminim.profil resminden bile ne kadar kilo verdigin belli.yuzunun guzelligi daha cok ortaya cikmis,daha da genc gozukuyorsun.
aman sakin pes etme
yeni isin de basarilar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?