Durucum
bilmiyorum niye 19.gün mail atmıştım İşte memoria de Güvenç bey 19. gün demiş Belki bi yumurta ilerdeyse o günden başlıyorlar baskılamaya ki bende durum hep böylydi ilk ikiisnde yani . Diğerleri yetişemedi bi tanesi hariç . 1. tedavide 3. yum 13 cm de kaldı ikici de de 5. yumurta idi başlangıç 1. i geride kaldı toplanan 4 den 2 si transfer edildi araya bayram tatili girmişti hormonları yarıya düşürmüştü dr um işte yavaş yavaş ancak 4 tane Endometrıumda inceydi ama transferi yaptlar yine de parayı paeşin aldılardı ya da belki tutar diye düşündüler zahir.
Durucum
Bana femara uygulamadı dr. Galiba altın vuruş için uygulanıyormuş ve sanırım herkes uygulayamıyor. e2 ye bakıyordu zaten sevgili dr um her 3 günde bir Ama sanırım bir de endometrium inceliği sorunum vardı Onu kalınlaştıramadık bi türlü Yine de transfer edildi
Hadi bakalım bu sefer hayırlısı arkadaşım
femara hapmı yoksa iğnemi arkadaşlar
duru2 arkadaşım emin ellerdesin
2 kez başarısız tedavi sonucu
Çapa tıp fakültesinde sıfırdan başladık.
3 kez aşılamadan sonra tüp bebek deneyecekler.
Eşimde androloji doktoru tarafından tekrar değerlendiriliyor.
İkimizinde tahlil sonuçları normal çıktı.
Tekrar son tüp bebek yaptırdığım yere
sorunumuzun çözümü amacıyla gittim
bir vitamin veya ilaç takviyesi diye sordum
doktorumuza yok dedi.Tekrar deneyeceğiz diyor.
İnşaallah başarıya ulaşırsın.Ve bizim gibilere örnek olursun.[/QUOTE
umarım hepimiz için hayırlısı olur. benim tedavime karşı çıkan bir çok doktor oldu ama ben harfiyen uyguluyorum ve denemek istiyorum. umarım sonucum olumlu olur davul zurnalarla her ayrıntısına kadar yazarım burdan...
iyi bayramlar herkese bende aralıkta tedaviye başlıycam inşallah bir sorun çıkmaz, 1,5 aydır dhea kullanıyorum vitamin aspirin ve folbiol e başlıycam, yumurta sayısı ve kalitesi düşük 5.deneme olacak inşallah son olur ve bebeğime kavuşurum
iyi bayramlar arkadaşlar
dhea yı daha öncede kullanmıştım, 3 denemem de, 2 ye göre iyiydi en azından transferi görebilmiştim. 2 ve 4 de transfere kadar gelemedik malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?