iyi bayramlar herkese bende aralıkta tedaviye başlıycam inşallah bir sorun çıkmaz, 1,5 aydır dhea kullanıyorum vitamin aspirin ve folbiol e başlıycam, yumurta sayısı ve kalitesi düşük 5.deneme olacak inşallah son olur ve bebeğime kavuşurum
arkadaslar dhea ne ıse yarıo.benım ılk denemem.esımden dolayı bu yola gırdık.ama bana doktor ne folıkasıt vrdı ne baska bısey ama ben yınede folık plus alıyorum.ıncır kuru falan yapsammı dıorum ama ohss olursa dıe korkuyorum.sız nekadar cok destek ılac kullanıosunuz,nasıl oluyo doktor mu verdı?
duru ben dhea yı günde 3 tane alıyorum sabah öğlen akşam, başka bildiğiniz yumurta sayısını ve kalitesini artıran burda paylaşalım
bak şimdi işkillendim ben de ya Ben de etçilimdir yani Acaba bu da mı etkiliyor? Dhea ve co enzim bana da kist yapmış çok üzüldüm kısmetten öte yok işte Yine ertelendi tedavim
merhabalar, evet 4 ,5 aylık uzun bir hazırlıktan sonra tedaviye başladık... yılın son günü OPU işlemim yapılacak sanırım. diğer iki tüp bebekten sonra çok farklı bir hazırlık süreci farklı ilaçlar.. ama tedavi ilaçlarım miktarı, oluşan yumurta sayısı aynı.. umarım bu sefer embriyolar kaliteli çıkar... ve umarım sonuç olumlu olur. buradan tüm yapılanları ayrıntısı ile yazarım..
hepimize bol şans...
merhabalar, evet 4 ,5 aylık uzun bir hazırlıktan sonra tedaviye başladık... yılın son günü OPU işlemim yapılacak sanırım. diğer iki tüp bebekten sonra çok farklı bir hazırlık süreci farklı ilaçlar.. ama tedavi ilaçlarım miktarı, oluşan yumurta sayısı aynı.. umarım bu sefer embriyolar kaliteli çıkar... ve umarım sonuç olumlu olur. buradan tüm yapılanları ayrıntısı ile yazarım..
hepimize bol şans...
meraba arkadaslar bende tup bebek yaptırdım ve 29 aralıkta sonuc alcam ınsallah.burda dhea baslıycam demıssınız bu nedır ben kullanmadımda merak ettım
sağolun hanımlar. inşallah hepimizin dilekleri kabul olur. dualarım sizlerle.. cuma günü toplama olacak galiba. toplamda 6 filan gözüküyo şimdilik yumurta. diğerlerindede sayı aynıydı. ama önemli olan kalitesi o da döllenmeden sonra anlaşılır galiba. buradan mutlaka yazıcam işe yarayıp yaramdığını.
duru inşallah hayırlı haberlerini alırız dhea yı bende kullanıyorum 3 ay olacak bende ocak 9 gibi başlıycam sen başka bitkiseller kullandınmı ben hayıt suyu ve incir kürü yapıyorum tedaviye kadar ,bakalım benim yumurta sayısında bir değişiklik olacakmı ben de en fazla 3 veya 4 tane oluyor oda kalitesiz çıkıyor.[/QUOT
-yoğurt hariç tüm hayvansal gıdalar yasaklandı
-hayıt otununda bulunduğu çay içtim
-bir kaç gün soğan kürü
-omega 3, folik asity, glucobay... ilaç kulandım.
işe yararsa ayrıntıları ile anlatıcam. benim 7-8 yum. oluyo. üstelik 20 mm büyüyo. ancak embriyo kalitesi kötü. bununda yumurtadan olduğu tahmin ediliyo. yani görünürde bi kalite problemi yok.. umarım bu sefer olur. heyecanlıyım. senin için de hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?