en son yaptırdığımız yer çaresi yok tekrar deneyeceğiz dedi. Yalnız eşim araştırmaya devam ediyor.Tekrar androloji doktoruna gitti sonuçlar normal olduğu halde ileri aşama
bir test olan sperm dna hasarı yönünden incelenmesi testi yaptırdı.
sperm değerleri normal olduğu halde şekil bozukluğundan bu sorun kaynaklanıyor olabilirmiş. Bunun bir çözümü IMSI yüksek çözünürlüklü mikroskop altında iyi sperm seçimi.
inşallah senin gerek kalmayacak
en son yaptırdığımız yer çaresi yok tekrar deneyeceğiz dedi. Yalnız eşim araştırmaya devam ediyor.Tekrar androloji doktoruna gitti sonuçlar normal olduğu halde ileri aşama
bir test olan sperm dna hasarı yönünden incelenmesi testi yaptırdı.
sperm değerleri normal olduğu halde şekil bozukluğundan bu sorun kaynaklanıyor olabilirmiş. Bunun bir çözümü IMSI yüksek çözünürlüklü mikroskop altında iyi sperm seçimi.
inşallah senin gerek kalmayacak
durucum
ben de erkek faktörü de var morfoloji kötü varikosel Bir de adamım panik atak ameliyat da olmuyor. ben de bitkisellerden gidiyorum bakalım ne olacak siz de de öyle bi sorun varsa net araştırmalarımı yazayım . Senini reçeten daha teferruatlı geldi bana Bir de siteden iki arkadaş olumlu sonuç aldoı çamlıca medikanayı da rayacağım bakalım ne reçete verecekler onu da yazarım inşallah
Kal sağlıcakla
duru2
canim takibindeyim insallah sonucun guzel olucak
bugun bende halit beyle gorustum cok olumlu konusuyor halledilir cozulur diyor
ben email gondermistim Burcak hanim diyen birisi okumus o da olumsuz birsey gormemis
bende dedim iyi guzel diyorsunuz ama benim yumurtalar kaliteli degil dedim
bunun icin birsey yapabilirmiyiz dedim
zayiflamam gerektigini soylediler
bakalim onumuzdeki gunler ne kararlar alicam ama halit beyle konusmak beni umutlandirdi
hakkimizda hayirlisi olsun
duru senin için ne hayırlısı ise o olsun.duam seninde güzel bir anne olman.bizde sebebsiz infertiliteyiz.ama bu sefer memorialde spermlere ımsı yapılacak.embriyolarım hep birinci kaliteydi.sonuç ne olur allah bilir.
arkadaslar bizimde erkek faktörü şuan ön planda eşimde de panik atak vardıı , 6 ay önce sperm testinde 3 milyon sperm vardı sinir ilaçları verdi psikolog onu kullanıyordu eşim 2 ay önce tekrar sperm verdi canlı hücre 4 tane kalmıstı hemen sinir ilacını kestik ... psikologuda bıraktık. sperm azlıgı için verdigi ilaçları kullandık . gecen hafta verdigi spermde yine 1 milyon olmus bence sinir hapı verirlerse içmesinler
duru2
bence kendini dinleme karsilastirmada yapma bana gore bir dogrulugu yok
benim birincide hic agri yasamamistim
ikincide bel agrisi gibi karin agrisi yasamistim tamam dedim bu kez oldu
ama olmadi
kisiden kisiye de degisiyor
bol bol dinlen suyu cok ic rahim icin iyi gelir
kendine iyi bak
insallah hersey guzel olacak
merhaba arkadaşlar benim yarın yumurtalarım toplanacak ilk tüp bebek denemem.sebepsiz infertilite dendi hep ama benim aklım çok karıştı çünkü normalde (2 aşılamada da ) yumurta sayım iyiydi bu sefer ultrasonda 5 folikül gözüküyor ve dün e2 değeri 823 tü bu kötü mü demek acaba gerçi yarın toplanınca belli olur ama ben bu konulardan hiç anlamıyorum doktorumda açıklama yapmıyor.2.aşılamadan 2 ay sonra yani 2.adette tüp bebeğe geçtik acaba ondanmı böle oldu ne zormuş ya ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?