duru nerelerdesin canim
nasilsin iyimisin
test tarihin ne zaman
insallah sonucun yuzunu guldursun
ay canm birde bu halinle bunlari dusunme
canim sanki herkez buradaki okuduklarini yapabiliyormu
yani kendini ornek koyma ortaya zaten kismet isleri birazda bunlar
belki sana iyi gelicek digerine degil
bilemeyiz degilmi
ben senden umutluyum
iyice dinlen inan hep aklimdasin
Allah hepimize annenlik duygusunu tattirsin
Merhaba Duru. Heyecanlı bekleyişin güzel sonuçlanır inşallah.. Başından beri okudum, çok tanıdık sorunlar ve endişeler.. Benim de tedavilerim de embriyo kalitesizliğim oluyor. Döllenme oranımız da düşük. Protokol ve ilaç değişikliğiyle daha iyi sonuç alınır mı bilmiyorum, muhtemelen yumurtadan kaynaklanan bir sorun. Bir sonraki tedavimde bana da famera verilecek. İnşallah güzel sonuçlar alırsın, biz de deneyimlerinden faydalanırız :)
Bu arada benim de eşim panik atak tedavisi görüyordu uzun süredir ve tadvi sırasında antidepresan kulanıyordu. Bu etkilemiş olabilir mi gerçekten döllenme oranını ?
Teste 2 gün mü kaldı :) Hadi hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah. Ara ara sayfaya bakıyorum, takipteyim :) Allah yüzünüzü güldürsün inşallah..
Merhaba Duru. Heyecanlı bekleyişin güzel sonuçlanır inşallah.. Başından beri okudum, çok tanıdık sorunlar ve endişeler.. Benim de tedavilerim de embriyo kalitesizliğim oluyor. Döllenme oranımız da düşük. Protokol ve ilaç değişikliğiyle daha iyi sonuç alınır mı bilmiyorum, muhtemelen yumurtadan kaynaklanan bir sorun. Bir sonraki tedavimde bana da famera verilecek. İnşallah güzel sonuçlar alırsın, biz de deneyimlerinden faydalanırız :)
Bu arada benim de eşim panik atak tedavisi görüyordu uzun süredir ve tadvi sırasında antidepresan kulanıyordu. Bu etkilemiş olabilir mi gerçekten döllenme oranını ?
duru bende de yaş nedeniyle yumurta yetmezliği ve kalitesizliği var. seni takip ediyorum. inşallah müjdeli haberlerini yazacaksın :CüvCüv:
canım aynı sorun bizdede var erkek faktörü morfolojik yapısında bozukluk ve yıllarca panik atak tedavisi şuanda biraz azaldı allaha şükür yalnız ben hiç bilmiyorum iyi gelen bişey olduğunu ne denedysek fayda etmedi ilk tüp bebek denemem olumsuzlukla sonuçlandı şimdi 2. için hazırlanacağız en azından yardım edersen onlarda takviye olur
Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum . Zuhalecim biizmkinde morf kötüydü hareketlilik sayı da kötüydü tatilde bir beslemişim hergün çupra havuç portakal nar karışımı ve yüzme yüklemişim ki adamın sayı fırladı Ama morfolojiye bakmamış dandik merkez ya ucuz etin yahnisi nasıl kızdım . Neyse şimdi de larginin haplarıyla idare ediyor da Drum o zaman demişti ki çok kaliteli de olsa tohum kök salacak toprak yoksa neylesin ? yani endometrium inceydi adamcağız bi türlü düzeltemediydi . Şimid en son durum 3 aydır dhea ile 34 olan fsh ı 7.5 a düşürdüm ( kendimi atsaydım merkeze değer yine yükselmeden :) bu arada çocukisityorum da scbulut un basarı hikayesini okuyun arkadaşlar yemin ederim dhea değil de sanki bu hanımın yazdıkları benimkini düşürdü sanki. onun içtiği destek haplarına başladım Bilmem endometrium ne durumda Onun için akupunktura gitmem gerek de sivas da yok işte !
Durucum sevgili arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum herşey güzel olacak arkadaşım panikleme rahat ol Zaten bebeiş ilk 3 saatte tutunuyormuş tutmuştur o şimdi annesi . Hadi kal sağlıcakla .
sabah kan vericem hanımlar. dualarınızı bekliyorum. bu gün 10. günüm. adet olmadım. sevinmelimiyim bilmem ama . umutlandım....öğlen filan sonucu alırım herhalde..[/QU
canim dualarim seninle
insallah senle birlikte bizde seviniriz
ama canim unutma ne olursa olsun sonuc senin hakkinda hayirlisi olan olsun
inşallah hayal değil gerçektir o çizgi ve güzel bir sonuç alırsın. dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?