Embriyo kalitesini arttırmak için dhea+diyet+femara?

duru nerelerdesin canim
nasilsin iyimisin
test tarihin ne zaman
insallah sonucun yuzunu guldursun

selam canım. ilgin için sağol. valla çocuk gibi ilgi bekliyorum. bu gün 7. günüm bitiyo. 16 ocak cumartesi test günüm. adet ağrısına benzer ağrım hafif hafif artıyo. belim hiç ağrımıyo artık.. endişeliyim doğrusunu istersen. ama garip bi umudum da var. karışık yani... aslında kanda baktırsam çıkar ama korkuyorumm.. diğer denemelerde 10. gün ve 11. gün adet olmuştum. inan pozitif sonucu sadece kendim için istemiyoum, pişman oldum burada yazdığıma belki bende yaramayacak ama başkalarında yarayacak bu ilaçlar+tedavi. insanların umudunu kırmış olmam umarım. çünkü embrio kalitesinin kötü olması çok zor bi durum.. yenik başlıyosun sanki 1-0.. neyse dualarını bekliyorum.. Rabbim hepimize yardımcı olsun.. dilerim kucaklarımız sağlıkla bebiş dolsun.

ay canm birde bu halinle bunlari dusunme
canim sanki herkez buradaki okuduklarini yapabiliyormu
yani kendini ornek koyma ortaya zaten kismet isleri birazda bunlar
belki sana iyi gelicek digerine degil
bilemeyiz degilmi
ben senden umutluyum
iyice dinlen inan hep aklimdasin
Allah hepimize annenlik duygusunu tattirsin

Amin canım... ne bileyim işte, karışık duygular içindeyim. bu konuda bir birimizi en iyi anlayanlar bizleriz. hatta eşlerimizden ailemizden de çok. çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.
adetim başlamazsa içimdeki umudu taze tutmaya çalışıcam... idrarda baktım az önce negatif. gerçi 2 tl ye aldığım çok da hassas olmayan bi test, çok da güvenim yok...
neyse çok da başını ağrıtmayayım sevgiyle kal...

Merhaba Duru. Heyecanlı bekleyişin güzel sonuçlanır inşallah.. Başından beri okudum, çok tanıdık sorunlar ve endişeler.. Benim de tedavilerim de embriyo kalitesizliğim oluyor. Döllenme oranımız da düşük. Protokol ve ilaç değişikliğiyle daha iyi sonuç alınır mı bilmiyorum, muhtemelen yumurtadan kaynaklanan bir sorun. Bir sonraki tedavimde bana da famera verilecek. İnşallah güzel sonuçlar alırsın, biz de deneyimlerinden faydalanırız :)
Bu arada benim de eşim panik atak tedavisi görüyordu uzun süredir ve tadvi sırasında antidepresan kulanıyordu. Bu etkilemiş olabilir mi gerçekten döllenme oranını ?

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. senin de tedavin hayırlı olsun. dene ve tedavine güven bence. döllenme oranını bilmiyorum da sanki sayısını etkilediğini yazmışlardı. sen miydin yoksa tam hatırlayamadım ama öyle bi yazı hatırlıyorum. az buçuk kıyısından bende de var panik atak ama ilaç kullanmıyorum, kendi derdimiz yetiyo bi de bunlarla uğraşıyoruz. ama ben söz verdim kendi kendime mücadeleye devam, bu bir sınav olmasa dahi isyan ederek kendimi yormıycam..
dualarını bekliyorum,
sevgilerimle.

Teste 2 gün mü kaldı :) Hadi hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah. Ara ara sayfaya bakıyorum, takipteyim :) Allah yüzünüzü güldürsün inşallah..

Teste 2 gün mü kaldı :) Hadi hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah. Ara ara sayfaya bakıyorum, takipteyim :) Allah yüzünüzü güldürsün inşallah..

ah sağol canım. hayırlısı. dünden beri ben çok heyecanlıyım.. cumartesiyi beklemiycem yarın baktırıcam.. aslında bu gün de çıkar ama 1 gün daha bekliycem . çünkü 10. veya 11. günü adet oldum diğer iki denememde. adet belirtilerime gelince artmadı. o da beni umutlandırıyo.. yarın olumlu veya olumsuz burdan yazarım.. sabah kan vericem, sanırım öğlen çıkar. ama ne yalan söyleyeyim yaptırmak istemiyorum... idrar testi vardı evde bir tane daha yapamıyorum içimden gelmiyo.. dualarını bekliyorum. sevgilerimle

benim eşimin de sperm oranları düşük çıktı (15 milyon ve 17 milyon sınır altı yani) ileri hareketlilik de azmış. ama eski eşinden 1 çocuğu var ve 1 hamileliği daha. ben de sonlanmasa da 2 kere doğal hamile kalmıştım (en son 2 yıl önce) nasıl oluyor diye düşünüyordum burada okuduklarımdan anti depresan ilaçlarının yapabildiğini okudum.eşim 2 yıldır 3 tane ilaç içiyordu. ilaçları kesti (dr 2-3 ay önce bırakabileceğini söylemişti o direniyordu) ama henüz yeni başka test yapmadı. yalnız sayı çok çok düşük değilse tüp bebekte veya aşılamada döllenmeyi etkilemiyormuş. sayının çok az ve morfolojinin de bozuk olması lazım. yoksa birkaç milyon sperm ile aşılama bile denenebiliyor

duru bende de yaş nedeniyle yumurta yetmezliği ve kalitesizliği var. seni takip ediyorum. inşallah müjdeli haberlerini yazacaksın :CüvCüv:

duru bende de yaş nedeniyle yumurta yetmezliği ve kalitesizliği var. seni takip ediyorum. inşallah müjdeli haberlerini yazacaksın :CüvCüv:

çok teşekkür ederim. inşallah müjdeli haberler veririm. benim rezervim çok ii gözüküyo. her opuda 16-17 olgun yumurta toplanıyo. ama neyleyeyimki embrio kalitesi düşük. döllenme de var. iyi.. en az 10 embrio çıkıyo. ama 3. güne erişene kadar zar zor 3 tane kalıyo onuda transfer ediyolar.. onlarda tutmadı diğer ikisinde Rabbim inşallah bu sefer nasip eder. pek umudum da yok...
dhea rezerve iyi geliyo diye biliyorum. en az 3 ay önce başlamak gerekiyomuş galiba. tabi dr a danışmak lazım...
sevgilerimle.

Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum . Zuhalecim biizmkinde morf kötüydü hareketlilik sayı da kötüydü tatilde bir beslemişim hergün çupra havuç portakal nar karışımı ve yüzme yüklemişim ki adamın sayı fırladı Ama morfolojiye bakmamış dandik merkez ya ucuz etin yahnisi nasıl kızdım . Neyse şimdi de larginin haplarıyla idare ediyor da Drum o zaman demişti ki çok kaliteli de olsa tohum kök salacak toprak yoksa neylesin ? yani endometrium inceydi adamcağız bi türlü düzeltemediydi . Şimid en son durum 3 aydır dhea ile 34 olan fsh ı 7.5 a düşürdüm ( kendimi atsaydım merkeze değer yine yükselmeden :) bu arada çocukisityorum da scbulut un basarı hikayesini okuyun arkadaşlar yemin ederim dhea değil de sanki bu hanımın yazdıkları benimkini düşürdü sanki. onun içtiği destek haplarına başladım Bilmem endometrium ne durumda Onun için akupunktura gitmem gerek de sivas da yok işte !

Durucum sevgili arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum herşey güzel olacak arkadaşım panikleme rahat ol Zaten bebeiş ilk 3 saatte tutunuyormuş tutmuştur o şimdi annesi . Hadi kal sağlıcakla .

teşekkürler papatya, inşallah. valla heyecanlıyım kanamam başlamdı henüz. olamssam yarın a kadar biraz umutlanabilirim. yarın baktırıcam. umarım müjdeli haberi yarın veririm...yada yine sabrın yolları gözükür bize..

canım eşine ne veriyorsun? ben günde 2 solgar çinko tablet 1 de pharmaton vitamin, her gün olamıyor ama günde 2 çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi vermeye çalışıyorum. kendime yine hayıt tohumuna ve yabancı sitelerde bulduğum buğday çimi tabletlerine başladım. dha yı yazın kullanmıştım o zaman fsh bu kadar yüksek değildi ama sanki sivilce dışında bana bir etkisi olmadı. sen ne kullanıyorsun? fsh düşerse ve folikül de olursa o ayı kaçırmamak lazım

sabah kan vericem hanımlar. dualarınızı bekliyorum. bu gün 10. günüm. adet olmadım. sevinmelimiyim bilmem ama . umutlandım....öğlen filan sonucu alırım herhalde..

sağol canım. ya şuan heyecandan ölüyorum. sabahın 3 ünden beri uyuyamıyorum. az önce idrar testi yaptım, çoooook silik çizgi gördüm. yada hayal görüyorum.. valla çok kafam karıştı, hep yapıyodum idrar testini ikinci çizgiden iz yoktu . ama bu sefer çok zor gözüken bi çizgi daha var.
Rabbim hayırlısını ver....dualarınızı eksik etmeyin ne olur.

inşallah hayal değil gerçektir o çizgi ve güzel bir sonuç alırsın. dualarım seninle

Heyecanla sonucunu bekliyorum.. İnşallah güzel haberler veririsin..
Bu arada silik de olsa varsa bir çizgi, hamilesindir bence :) Hadi saat 11, yakındır güzel haberin gelmesi inşallah..

bunu yazacağımı hiç düşünmezdim. rüyadayım sanki sonucum 75.. hamileyimmm. Rabbim bu uğurda emek veren isteğen herkesin dileğini muradını gerçekleştirsin... şuan o kadar içten diliyrum ki bunu.. bana dua eden hepinize teşekkürler.. şimdi dışarı çıkıcam, hemen soucu fakslamalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…