Embriyo transferim 15 Mart gelin beraber bekleyelim🤲🤲

Arkadaşlar 15 Mart pazartesi embriyo transferim var heyecanliyim umutsuzum çikolata kistlerimden dolayı durumu benim gibi olanlar varmi
Yaaaa senin heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki benim de 18 Mart Perşembe günü transferim var çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırız

O şu süreçte sürekli oluyordu. Şu an aldığım Protestan nedeniyle beyaz oluyor

Opu dan sonra zaman zaman oluyordu bende. Normal kesinlikle yazılı kağıtta da yazıyordu

Bana da yapıldı kasık ağrısı bel ağrısının çok normal olduğu söylendi çok ağrınız varsa sadece parol kullanabilirsiniz dendi. Ara ara oluyor benim de

arkadaşlar merhaba benimde mart ayında değil ama nisanda transferim olacak cuma günü opu oldu dondurulmuş transfer yapılacak hepimiz için hayırlısı olsun inşAllah

Bana da yapıldı kasık ağrısı bel ağrısının çok normal olduğu söylendi çok ağrınız varsa sadece parol kullanabilirsiniz dendi. Ara ara oluyor benim de
Genelde adet olacagim zamanlar sabah ilk kalktığımda ağrım olurdu kasıklarımda bugünde oldu biraz kafaya taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…