- 6 Ekim 2018
- 310
- 612
- 53
- 40
Allah hakkinda hayirlisini versin ins pozitif sonuclanir transferinCanım merhaba maşallah gebeliğin hayırlı olsun bana da 3. Gün embriyosu taze transfer olcak sen neler yaptın nelere dikkat ettin bana da yardımcı olur musun
Yaa basimda öyle bir eşim var ki sağa sola bilr döndürmüyor bile bugün yatarım ama yarından sonra yatmam dedim o da bakarız dedi gözün aydın canım benim çok sevindim Rabbım hayırlı şekilde kucağına almayı da nasip eder insallahAllah hakkinda hayirlisini versin ins pozitif sonuclanir transferin
Ben ne dinlendim, ne yattim
Transferden sonra merkez 1 saat asla kaldirmadi yerimden, intralipid diye bir serum onermislerdi onu taktirdim ve 1 saat dinlendikten sonra taburcu oldum sonrasi 3 gun evimdeydim ama asla yatmadim ev isi yemek temizlik her seyimi yaptim olacagi varsa Allah nasip ettiyse oluyor kalbini ferah tut dua et nasip olsun
Serum falan takılmadı bana tüh bilseydim sorardım ya
Kan testi yaptin mi epey zaman gecmis merak ettimMerhaba hamileliğiniz hayırlı olsun
Sizin 3. Gün embriyosu galiba?
Kan değerleriniz kaç çıktı yazar mısınız?
Benimde 3 gün embriyosu yarın kan testi yapacağım
Evet yaptımKan testi yaptin mi epey zaman gecmis merak ettim
Tebrik ederim saglikla kucaginiza alin insEvet yaptım
12. Gün 445
14. Gün 868
Kese ve kalp atışı için 29 Nisan da gideceğim
Sizin nasıl gidiyor ?
Merhaba kan değeriniz 4den direk 0 mi oldu yoksa aynı mi kalmistiYok canım artmadı
Recai hocadan memnun kaldiniz miAmin kuzum inşallah dokotrum Recai Papuççuydu zahide yetişe falan çıkıyor oydu terettüt etme günü birlik gidip geldik biz zaten sadece yumurta toplama da kaldık biz o aralar birde transferden sonra kaldık Allah maddi manevi yardımcın olsun canım
Evet canım şuan ben 31+3 günlük hamileyim önce rabbim nasip etti hocamızda vesile oldu darısı tüm isteyenlere nasip etsinRecai hocadan memnun kaldiniz mi
Ne guzel ben de oglu emre beye gitmeyi dusunuyorum sizce nasilEvet canım şuan ben 31+3 günlük hamileyim önce rabbim nasip etti hocamızda vesile oldu darısı tüm isteyenlere nasip etsin
Onada iyi diyorlar canım ama ben hiç gitmedim ona ama Recai hocam muhteşemNe guzel ben de oglu emre beye gitmeyi dusunuyorum sizce nasil
Rabbim sanada nasip etsinNe guzel ben de oglu emre beye gitmeyi dusunuyorum sizce nasil
Amin tesekkur ederim allah dualarini duysunRabbim sanada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?