İnşallah canım duamda emin ol hepiniz varsınız rabbim sizlerede nasip etsin bende daha keseyi görüp kalp atışın duymadan inanamıyorum
Evet canım benimde 1denememde üç gün sonra olmuştumİlaçları bıraktıktan tam 3 gün sonra oluyormuş öğrenmiş oldum
İnş duyarsın herşey sorunsuz ilerler.Allah keyifle kucağına almak nasip etsinİnşallah canım duamda emin ol hepiniz varsınız rabbim sizlerede nasip etsin bende daha keseyi görüp kalp atışın duymadan inanamıyorum
Ben ben 5 gün sonra oldumİlaçları bıraktıktan tam 3 gün sonra oluyormuş öğrenmiş oldum
Duyarsın inşallah canımİnşallah canım duamda emin ol hepiniz varsınız rabbim sizlerede nasip etsin bende daha keseyi görüp kalp atışın duymadan inanamıyorum
Benim de öyle oldu 2 tane 5. Gün embriyosuydu. Doktor en umutlu olduğum hastalardan biriydin dedi. Ama nasip işteEvet canım negatifdoktorumuz embriyo kaliteleri gayet iyi demişti halbuki 5. Emriyosuydu doktorda şok oldu ben böyle beklemiyordum dedi aksi gibi karnimda sis 1 hafta dur kontrolle gel dedi nasip değilmiş
Ne yapalım canım uğraşıyoruz sen napıyorsun15 Mart’ın güzel kadınları neler yapıyorsunuz
Ben avokadoBen ön hazırlık sürecine girdim şimdi propolis kullanıyorum düzenli bir de prowomen’a başladım. Zihnen ve bedenen kendimi Haziran’a hazırlıyorum. Önerileriniz olursa açığım
Valla canım faydalarını oku nettennben hergün yedim sen iki günde birde yesen olur biraz tatlandır tek başına yemek çok zor muz ile ez ye yada ben hafif zeytinyağ ve nar eksişi birde bir dal yeşil soğan doğradım dal dediğimde yeşil yerinden birtaneHer gün mü yiyeceğim?
Öyle düşünme canım emin ol rabbim en doğru zamanı biliyor ona sığın sen dua etTamamdır denerim. Teşekkür ederim. Psikolojik olarak biraz rahatlayabilsem keşke sürekli arkadaşlarımın hamilelik haberlerini alıyorum kendimi kötü hissettiğim için kızıyorum kısır bir döngü içindeyimtüm dünya beni depresyona sokmaya kararlı bence
Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsunbenim 3. gündü
Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun
Sizin 3. Gün embriyosu galiba?
Kan değerleriniz kaç çıktı yazar mısınız?
Benimde 3 gün embriyosu yarın kan testi yapacağım
Bugün 11. Günmerhaba evet 3. Gun embriyosu transfer edildi transfer sonrasi 10. Gun 86 cikti14. Gun 711 bir daha yaptirmadim cuma randevum var kese gormeye gitcm nasipse
Sizin kacinci gun bugun
Evt taze transfer bana da 14. Gun yapin dendi ama ben duramadim :)Bugün 11. Gün
Bana hastaneden 12. Gün yapın dediler
Erken yapmak istemedim
Sabah evde test yapıp sonra kan vermeye gideceğim
Sizin de taze transfer miydi?
Canım merhaba maşallah gebeliğin hayırlı olsun bana da 3. Gün embriyosu taze transfer olcak sen neler yaptın nelere dikkat ettin bana da yardımcı olur musunmerhaba evet 3. Gun embriyosu transfer edildi transfer sonrasi 10. Gun 86 cikti14. Gun 711 bir daha yaptirmadim cuma randevum var kese gormeye gitcm nasipse
Sizin kacinci gun bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?