Embriyo transferim 15 Mart gelin beraber bekleyelim🤲🤲

Evet canım negatif doktorumuz embriyo kaliteleri gayet iyi demişti halbuki 5. Emriyosuydu doktorda şok oldu ben böyle beklemiyordum dedi aksi gibi karnimda sis 1 hafta dur kontrolle gel dedi nasip değilmiş
Benim de öyle oldu 2 tane 5. Gün embriyosuydu. Doktor en umutlu olduğum hastalardan biriydin dedi. Ama nasip işte

Ben ön hazırlık sürecine girdim şimdi propolis kullanıyorum düzenli bir de prowomen’a başladım. Zihnen ve bedenen kendimi Haziran’a hazırlıyorum. Önerileriniz olursa açığım

Her gün mü yiyeceğim?
Valla canım faydalarını oku nettennben hergün yedim sen iki günde birde yesen olur biraz tatlandır tek başına yemek çok zor muz ile ez ye yada ben hafif zeytinyağ ve nar eksişi birde bir dal yeşil soğan doğradım dal dediğimde yeşil yerinden birtane çok güzel lezzet veriyor faydası da çok birde bol bol su iç

Tamamdır denerim. Teşekkür ederim. Psikolojik olarak biraz rahatlayabilsem keşke sürekli arkadaşlarımın hamilelik haberlerini alıyorum kendimi kötü hissettiğim için kızıyorum kısır bir döngü içindeyim tüm dünya beni depresyona sokmaya kararlı bence

Öyle düşünme canım emin ol rabbim en doğru zamanı biliyor ona sığın sen dua et

Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun
Sizin 3. Gün embriyosu galiba?
Kan değerleriniz kaç çıktı yazar mısınız?
Benimde 3 gün embriyosu yarın kan testi yapacağım

merhaba evet 3. Gun embriyosu transfer edildi transfer sonrasi 10. Gun 86 cikti14. Gun 711 bir daha yaptirmadim cuma randevum var kese gormeye gitcm nasipse
Sizin kacinci gun bugun

merhaba evet 3. Gun embriyosu transfer edildi transfer sonrasi 10. Gun 86 cikti14. Gun 711 bir daha yaptirmadim cuma randevum var kese gormeye gitcm nasipse
Sizin kacinci gun bugun
Bugün 11. Gün
Bana hastaneden 12. Gün yapın dediler
Erken yapmak istemedim
Sabah evde test yapıp sonra kan vermeye gideceğim
Sizin de taze transfer miydi?

Sizin kacinci gun bugun
Canım merhaba maşallah gebeliğin hayırlı olsun bana da 3. Gün embriyosu taze transfer olcak sen neler yaptın nelere dikkat ettin bana da yardımcı olur musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…