Embriyo transferim 15 Mart gelin beraber bekleyelim🤲🤲

Sanki heran adet olacakmışım gibi hafif hafif yokluyo yemek yerle. Belim çok ağrıyor bide arada ürperti geliyor sanki allahım inş tutunuyordur🙏rabbim hepimizin emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
Amin inşallah boşa çıkmaz emeklerimiz. Belirti aramıyorum ben sende arama bence kafanı doldurma 🙏☺️

Amin inşallah boşa çıkmaz emeklerimiz. Belirti aramıyorum ben sende arama bence kafanı doldurma 🙏☺️
Off çok zor ya onca ilacı iğneyi kullanınca insan bosveremiyor 🤦‍♀️ sürekli başka seylerle meşgul olmaya çalışıyorum bol bol yatıyorum şuan ama hep aklımda son 8 gün allahım hayırlı haberi ver bize🙏🙏

Bir çok topikte okudum hiç bir belirtisi olmayıp tutanda var adet olacakmış gibi olup tutanda hayırlısı olsun Allah emretsin inşallah bizlerinde olsun 🤲🏻

Off çok zor ya onca ilacı iğneyi kullanınca insan bosveremiyor 🤦‍♀️ sürekli başka seylerle meşgul olmaya çalışıyorum bol bol yatıyorum şuan ama hep aklımda son 8 gün allahım hayırlı haberi ver bize🙏🙏
Beklemek zor tabi kolay diyemem ben de zorlanıyorum ama kafamı rahatlatıyorum. Olumlu yada olumsuz olucak ikisi de allahtan artık ben bıraktım kendimi hayırlısı olur inşallah 🙏

Benimde öyle kızlar 3 gündür sabahları kaşık ağrılarım var Allah'tan hayırlısı diyorum artık kaç gününüz kaldı teste

Benimde öyle kızlar 3 gündür sabahları kaşık ağrılarım var Allah'tan hayırlısı diyorum artık kaç gününüz kaldı teste
Hoş bir bakıyorum adet sancısı bir bakıyorum birşey yok İnan inşallah yinede pozitif olur sonuçlarımız hepimizin🤲🏻

Amin kızlar benim sabah kalktığımda kahve rengi lekelenmem oldu inşallah kötü birşey olmaz

Back
X