• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emeklilik ve mezuniyet hediyesi ??

sulltan

Hayalimi hep hissettir Allah'im
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
833
1.001
133
merhaba arkadaşlar. babam öğretmen bu yıl emekli oluyor inşallah. kız kardeşimde üniversiteyi bitirdi. öğretmenlik ( ilk. mat. ) okudu.
onlara ne gibi hediyeler alabilirim. fikirlerinize ihtiyacım varr :26:

merhaba arkadaşlar. babam öğretmen bu yıl emekli oluyor inşallah. kız kardeşimde üniversiteyi bitirdi. öğretmenlik ( ilk. mat. ) okudu.

Öğretmen figürlü pasta yaptırablirsin. Güne özel. yanınada yine konuya uygun şekerkurabiyeleri.

kız kardeşinize hani şu kutulu şık kalemler var ya onlardan alabilirsiniz.
babanıza ise ailecek bir plaket yaptırabilirsiniz günün anısına.

Son düzenleme:

İkisine de tablet bilgisayar alabilirsiniz. Babanız sıkılacağı için işine yarar, kardeşinizin zaten işine kesin yarar. :)

İkisine de tablet bilgisayar alabilirsiniz. Babanız sıkılacağı için işine yarar, kardeşinizin zaten işine kesin yarar. :)

en güzel mezuniyet hediyesi bence dolmakalemdir, hem mesleğinde de işe yarar. Değişik fiyat ve modellerde binlerce seçenek de var ciddiler daha ciciler vs...emeklilik içinde fotoğraf makinesi olabilir eğer emekliliğinde gezmeyi düşünen biriyse

Cok tesekkurler arkadaslar. Kiz kardesim icin isme ozel kalem ajanda tarzi uygun olur gibi. Ama babama hala bisey bulamadim
.tarlamiz falan var. Muhtemelen emeklilikten sonra onla ugrascak. Foto mak. Pek ihtiyaci olmayacak gibi.
Yeni fikirlerede acigim :-)

Kalemden ziyade şık bir kunye yada kolyeden yana tercihimi kullanirdim ömur boyu kullanir ve hep yaninda olur:)babaniz icin de saat , eski fotograflarindan (ogrenciligi meslek hayati vs de) album yaptirip sonuna ailece duygu dusuncenizi yazabilirsiniz.ya da annenizle ikisi icin sehir disi gezi,guzel bir yerde kutlama yemegi falan olabilir

benim mezuniyet hediyem diz üstü bilgisayardı yıllar evvel, ölüp bitmiştim mutluluktan:52:
tabi şu an daha ulaşılabilir bir şey, o kadar mutlu eder mi bilmem.
takı düşünebilirsiniz kardeşinize, kolye, bileklik hoş olur.
ama babanıza ne alınır hiçbir fikrim yok.

Kardeşine markalı pahalı bir dolma kalem al ya da saat. Baba biraz daha zor. Emeklilik hediyesi almak hiç aklıma gelmemiş babama. O bize almıştı :1:

Back
X