• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emin adımlarla zayıflıyoruz

kızlar ben ayrıca çay almak istiyorum ama 150 - 200 lük çaylar değil böyle basit çaylar yeşilçay gibi ama başka ne olabilir. 9lu çaylar var ya onlardan mı alsam

kızlar ben bugün acıktım nedense :KK43::KK43::KK43: akşam yemeğim de yok ne yapsam gidince bilemedim ama tok tutacak bişe lazım yoksa oturup gömebilirim ne bulursamm :KK17::KK17::KK17::KK17:

Selamlar,
Öğle yemeğini yiyemedim
Ama küçük bi paket kuru üzümle fındık yedim su içtim
Akşam fesleğenli peşto soslu kepekli makarna(4 kaşık)
5 kaşık bezelyeli havuçlu sulu yemek(susuz)
Bir tane az yağda pişmiş cordon bleu
Roka ve marul yaprakları
Egzersiz yaptım 355 kalori harcadım
3 gündür egzersiz yapıyorum 1061 kalori harcamışım

Selamlar,
Öğle yemeğini yiyemedim
Ama küçük bi paket kuru üzümle fındık yedim su içtim
Akşam fesleğenli peşto soslu kepekli makarna(4 kaşık)
5 kaşık bezelyeli havuçlu sulu yemek(susuz)
Bir tane az yağda pişmiş cordon bleu
Roka ve marul yaprakları
Egzersiz yaptım 355 kalori harcadım
3 gündür egzersiz yapıyorum 1061 kalori harcamışım
afiyet olsun canım akşam güzel beslenmişsin :KK50:

Günaydın kızlarr,:KK61::KK61::KK61:

ben dün akşam çiğköfte yedim 1 küçük boy ayran içtim :mad: ortalama 360 kaloriymiş bu yediğim..

bu yüzden de akşam 30dakka spor yaptım (leslie yaptım, birde 4 dakikalık hızlandırılmış squat tarzı şeylerden yaptım.. ev süpürdüm) derken sanırım bunun birazını yakmışımdır.. bugün kaçamak yapmicam söz veriyorummm :KK61:

Günaydın kızlarr,:KK61::KK61::KK61:

ben dün akşam çiğköfte yedim 1 küçük boy ayran içtim :mad: ortalama 360 kaloriymiş bu yediğim..

bu yüzden de akşam 30dakka spor yaptım (leslie yaptım, birde 4 dakikalık hızlandırılmış squat tarzı şeylerden yaptım.. ev süpürdüm) derken sanırım bunun birazını yakmışımdır.. bugün kaçamak yapmicam söz veriyorummm :KK61:
Çiğköfteyi kendiniz mi yaptınız dışarıdan mı yediniz?

Back
X