• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emin adımlarla zayıflıyoruz

Ya benim telimde sknti vardi giremedm canm kusura bakma ben adet olamiyorum varmi bildigim bi yontem sokulmesi icin
yok canım ne kusuru üzüldüm telefonunda sorun olmasına masraf herşey..

1 demet maydanozu 1 litre suda kaynat canım gün içinde sürekli içn tadı kötü gelirse limon sık içerken tatlım.. adet olmamak çok kötü bi his ya şişiyor insan..

afiyet olsun canım portakalı sıkma direk ye yoksa şeker yüksek oluyor sıkmada
Sabah malesef bu donemim verdigi canavarlasma hissinden ogluma sktgm sudan yarim cay bardagi tukettm bunada sukur daha fazla olsa icerdm yani tutamazdm kendimi.aksam sadece yogurt yiyecegm gecede tarcinli sut icerm cikolata tuketmemek icin.izme bir ay kaldi ve ben halen 6 lari goremedm cidden dovmek istyrm kendimi:(

Sabah malesef bu donemim verdigi canavarlasma hissinden ogluma sktgm sudan yarim cay bardagi tukettm bunada sukur daha fazla olsa icerdm yani tutamazdm kendimi.aksam sadece yogurt yiyecegm gecede tarcinli sut icerm cikolata tuketmemek icin.izme bir ay kaldi ve ben halen 6 lari goremedm cidden dovmek istyrm kendimi:KK43:
stres yapma böyle de kilo veremezsin çay alacaktın naptın o işi

Back
X