- 30 Ocak 2019
- 159
- 134
- 23
- 34
- Konu Sahibi Yalniztombik
Ya benim telimde sknti vardi giremedm canm kusura bakma ben adet olamiyorum varmi bildigim bi yontem sokulmesi icinnerdesniniz kızlaaaarr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim telimde sknti vardi giremedm canm kusura bakma ben adet olamiyorum varmi bildigim bi yontem sokulmesi icinnerdesniniz kızlaaaarr![]()
yok canım ne kusuru üzüldüm telefonunda sorun olmasına masraf herşey..Ya benim telimde sknti vardi giremedm canm kusura bakma ben adet olamiyorum varmi bildigim bi yontem sokulmesi icin
Yaa ne guzel zayifliyosun ben kendimi iyice sis hissediyorum adet olamadgm icin tartida alamadm gidemedk merkeze pazar gunu gidicez nasipse pazartesi sabah erken tartilirim
bu arada bugün tartıldım.
pazartesi 61.4 tüm bugün 60.7 olmuşum![]()
Buarada sabah kepekli iki dilim tost ekmeginin arasjna az kasar koyup tost yaptm yedm yarim cay bardagi portakal suyu ile.azomceden bikaseden az ayran corbasi ictim.bu arada bugün tartıldım.
pazartesi 61.4 tüm bugün 60.7 olmuşum![]()
afiyet olsun canım portakalı sıkma direk ye yoksa şeker yüksek oluyor sıkmadaBuarada sabah kepekli iki dilim tost ekmeginin arasjna az kasar koyup tost yaptm yedm yarim cay bardagi portakal suyu ile.azomceden bikaseden az ayran corbasi ictim.
Sabah malesef bu donemim verdigi canavarlasma hissinden ogluma sktgm sudan yarim cay bardagi tukettm bunada sukur daha fazla olsa icerdm yani tutamazdm kendimi.aksam sadece yogurt yiyecegm gecede tarcinli sut icerm cikolata tuketmemek icin.izme bir ay kaldi ve ben halen 6 lari goremedm cidden dovmek istyrm kendimiafiyet olsun canım portakalı sıkma direk ye yoksa şeker yüksek oluyor sıkmada
stres yapma böyle de kilo veremezsin çay alacaktın naptın o işiSabah malesef bu donemim verdigi canavarlasma hissinden ogluma sktgm sudan yarim cay bardagi tukettm bunada sukur daha fazla olsa icerdm yani tutamazdm kendimi.aksam sadece yogurt yiyecegm gecede tarcinli sut icerm cikolata tuketmemek icin.izme bir ay kaldi ve ben halen 6 lari goremedm cidden dovmek istyrm kendimi![]()
Aldm canm ilk kullandigmda etki etti sonra biseye yaramadi afedersn kabizlik cekiyorum buara aksam ayvali yogurt ve iki tane az saf fistik ezmesine bandirilmis hurma yedim cocuk uyuduktan sonrada yesil cay icermstres yapma böyle de kilo veremezsin çay alacaktın naptın o işi
kabizlik için acı cehre yesen arada boşaltıyo içini vallaAldm canm ilk kullandigmda etki etti sonra biseye yaramadi afedersn kabizlik cekiyorum buara aksam ayvali yogurt ve iki tane az saf fistik ezmesine bandirilmis hurma yedim cocuk uyuduktan sonrada yesil cay icerm
Cayi var elimse suan hatta simdi iciyorum canm ben yarin tarti alicm ama carsamba tartilsam olurmu adet oldm bugun sukur carsambaya kadar siskinligimde iner motivem bozulsn istemiyorumkabizlik için acı cehre yesen arada boşaltıyo içini valla
afiyet olsun
afiyet olsun canım tartılma bişe olmaz ne zaman istersenCayi var elimse suan hatta simdi iciyorum canm ben yarin tarti alicm ama carsamba tartilsam olurmu adet oldm bugun sukur carsambaya kadar siskinligimde iner motivem bozulsn istemiyorum
Sagol canm:) sabah kahvaltida iki dilim tb ekmegi yumurta cay kasigi kadar recel tatli kasigi kadar labne yedim bitki cayi ictmafiyet olsun canım tartılma bişe olmaz ne zaman istersen![]()
azıcık yemişsin süper afiyet olsun canım bende bitki çayı hala alamadım yaaaSagol canm:) sabah kahvaltida iki dilim tb ekmegi yumurta cay kasigi kadar recel tatli kasigi kadar labne yedim bitki cayi ictm