- 20 Ağustos 2020
- 10
- 5
- 0
- 39
- Konu Sahibi yildizsev86
-
Yahu söyleseler ya böyle olunca arkadan iş çevirmeye giriyorBence de orta da bir plan vardikkat edin Tonga’ya gelmeyin demek ki uzak kalmak istemiyorlar
İşte o iş çevirme insanın güvenini kırarYahu söyleseler ya böyle olunca arkadan iş çevirmeye giriyor
Görümceye çanakkale deyip antalyaya taşının sürpriz olsun
Belki siz deyince öyle aklına düşüyordur. Kocasının bile haberi yokmuş sizin kocanızın da haberi olmama ihtimali yüksek.
Bazı insanlar (mesela eeltim) biri bi yere taşınacağı zaman gaza geliyor hemen aynısını yapası geliyor. Ama sonra icraat olmuyor. İşleri yok mu sizin durumunuza göre ha bire peşinize bi oraya bi buraya nasıl taşınma kararı alıyorlar?
Eşim de bnu riske alıyor resmen umursamıyorİşte o iş çevirme insanın güvenini kırar
Konu her açıldığında eşi de var zaten adam benim niye hbrim yok diyo o da oldu şimdi diyo şaka gibi yaBen görümcenin eşinin de olduğu bir ortamda açarım konuyu. Beraber taşınıyormusuz, size de ev bakıyor eşim diye
Gidince mutlu olma ihtimalinizi kıskanıyorlar bence huzur vermemek için peşinize takılacak numarası yapıyorlar
Valla bilmiyorumböyle oynlara nee gerej var anlamyorum benm sinirimi bozan yapılan şekil işçevirmek resmen. Gelebiliyosan gel birlikte gidelim yani
Yani eşinin haberi yokken zor değil mi? Gidecek orada is bulacaklar falan..Konu her açıldığında eşi de var zaten adam benim niye hbrim yok diyo o da oldu şimdi diyo şaka gibi ya
Resmen kıskançlık hadi eltiyi anlarım görümceye ne demeli abin kardeşin mutlu olacak işte sevin yani senin yuvan ayrı benmki ayrıGidince mutlu olma ihtimalinizi kıskanıyorlar bence huzur vermemek için peşinize takılacak numarası yapıyorlar
Bizimki bizden 3 4 ay önce kendi isteğiyle başka şehirde yaşamayı tercih etti karı koca. Ne zaman biz evlenip eşimin memleketine geldik onlar da buraya taşınma derdine düştü. Özellikle de eltimHer sorana oraya gelmek istiyoruz dediler. Ama neredeyse 1 yıl oldu icraat yok. Hatta oldukları yerde yatırım yaptılar maksat keyif kaçırmak yani temelde
Benim kocamı ilgilendiren bi durum yok ki onun kocası düşünsün biz niye taşınıyoruz 3 4 ay önce o şehre taşınmaya karar verdik de diyeResmen kıskançlık hadi eltiyi anlarım görümceye ne demeli abin kardeşin mutlu olacak işte sevin yani senin yuvan ayrı benmki ayrıtemelde huzursuzlk yaratmaksa kocanızın bunu görmemesi de garip
Gördüm telefon dan bakarken 2 ev olduğunu direk görümcem ortalık yerde söyleyince eşimde bak onlarda düşünüyormş diyip bakmaya başladı . Onların bi işi var eşi de kendiisi de çalışıyor işte garanti olup olmadıklarını bilemem. Ama bu durumda böle olması rahatsız etti beni . Eşimde dünden razıymış gibi bi hevesle öğrenince bakmaya başladı ev2 ev bakıyor kısmını anlamadım. Nasıl 2 ev bakıyor? Siz nasıl anladınız ki?
Bir de diyelim ki sizden gizli ve sinsi planlar içindeler, =) görümce çalışmıyor mu, eşi çalışmıyor mu? Ha deyince herkes başka bir şehre taşınıp, iş bulabiliyor mu ki, sizin peşinizden her yere gelmeleri garanti olsun?
Zaten sorun uzaklaşmaları değil ki tabi ki uzaklaşmasınlar benm demek istediğim bnu planlı gibi yapmaları 2 kardeş bi ortamda söylenmiş bişy ya bizde gelelim hep birlikte olmak demek ayrı her söylememizde hemen fikir değiştirmek ayrı ben istda yaşamaya karşıyım birlikte olmaya değil eşimde bunu biliyomş gibi hareket edince ne oluyo oldmSize zararı yoksa taşınsın ne olabilir? Belki öne sürdüğünüz özellikler ona da cazip geliyordur. Ayrıca eşinizin memleketi olan şehir, görümcenizin de memleketi sonuçta.
Kv kp, diğer kardeşler falan var mı? Belki tek kök akrabası abisidir ve aile bağları için yakın olmak istiyordur. Art niyet yoktur yani, 40 yıllık kardeşler, 2,5 aylık evli olunca niye uzaklaşsın ki birbirlerinden.
Dert derttir kimine ağır gelir kimine hafifYine derdiniz küçükmüş ben en çok kaynana
İle alakalı derdi büyük dertsayarım görümce onun bir küçüğü
Gerçekleşmemiş henüz söylesin dursun maksat belki morelinizi bozmak sizde onun morelini bozacak konu bulunDert derttir kimine ağır gelir kimine hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?