Emin olamıyorum..

yildizsev86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
10
5
0
39
Kızlar selam
2,5aylık evliyim eşimle severek evlendik o 41 ben 34 yaşlardayız.
İstdn gitmeyi planlıyoruz ev alıp ama sorun şu ki ne zaman bi yere gitmeyi planlasak kızkardesi de oraya yerleşeceğini söyluyor. İlki şöyle bi sohbet esnasında ailecek otururken bizde bandırmaya gidicez dedim ev alıp fln dedim hop bi baktım o da bandırmay yerleşmeye karar vermiş ses etmedim htta o an eşi alla alla benm niye hbrim yok diyince denemek için bşka bi gün eşim bandırmadan iş bulamayabilirmiş sanayi gelişmemiş sanırım dedim çanakkale gündemimizde ama bakalım bi baktım o da Çanakkale yi düşünüyor ne oluyo oldm ama kendi kocasınn bnlardan hbri yok bende bi daha ses etmedim benm eşim sürekli bandırmadan ev bakıyor (memleketi) bende kızkardesınn durumunu söyledim ne bileyim ben dedi ev bakarken de 2 ev bakıyor belli dedim bilmiyorsun planlanmanız bu yönde sanırım saçmalama ben kimseyle plan yapmıyorum bak dedi bakıyorum ona da bize de bandırma ya gitmeyiz Balıkesir e Çanakkale ye gideriz biz dedi hayırlısı kısmet dedi. Ama benim kafama takıldı sanki kardesi ile plan yapıyormş gibi üsteleyemdim sizce benm kuruntum mu ? Görumcem biraz düzdür ama pek samimi değilim mesafe hep var .

Görümceye çanakkale deyip antalyaya taşının sürpriz olsun

Belki siz deyince öyle aklına düşüyordur. Kocasının bile haberi yokmuş sizin kocanızın da haberi olmama ihtimali yüksek.

Bazı insanlar (mesela eeltim) biri bi yere taşınacağı zaman gaza geliyor hemen aynısını yapası geliyor. Ama sonra icraat olmuyor. İşleri yok mu sizin durumunuza göre ha bire peşinize bi oraya bi buraya nasıl taşınma kararı alıyorlar?

Valla bilmiyorum böyle oynlara nee gerej var anlamyorum benm sinirimi bozan yapılan şekil işçevirmek resmen. Gelebiliyosan gel birlikte gidelim yani

Valla bilmiyorum böyle oynlara nee gerej var anlamyorum benm sinirimi bozan yapılan şekil işçevirmek resmen. Gelebiliyosan gel birlikte gidelim yani
Gidince mutlu olma ihtimalinizi kıskanıyorlar bence huzur vermemek için peşinize takılacak numarası yapıyorlar

Bizimki bizden 3 4 ay önce kendi isteğiyle başka şehirde yaşamayı tercih etti karı koca. Ne zaman biz evlenip eşimin memleketine geldik onlar da buraya taşınma derdine düştü. Özellikle de eltim Her sorana oraya gelmek istiyoruz dediler. Ama neredeyse 1 yıl oldu icraat yok. Hatta oldukları yerde yatırım yaptılar maksat keyif kaçırmak yani temelde

2 ev bakıyor kısmını anlamadım. Nasıl 2 ev bakıyor? Siz nasıl anladınız ki?
Bir de diyelim ki sizden gizli ve sinsi planlar içindeler, =) görümce çalışmıyor mu, eşi çalışmıyor mu? Ha deyince herkes başka bir şehre taşınıp, iş bulabiliyor mu ki, sizin peşinizden her yere gelmeleri garanti olsun?

Size zararı yoksa taşınsın ne olabilir? Belki öne sürdüğünüz özellikler ona da cazip geliyordur. Ayrıca eşinizin memleketi olan şehir, görümcenizin de memleketi sonuçta.
Kv kp, diğer kardeşler falan var mı? Belki tek kök akrabası abisidir ve aile bağları için yakın olmak istiyordur. Art niyet yoktur yani, 40 yıllık kardeşler, 2,5 aylık evli olunca niye uzaklaşsın ki birbirlerinden.

Resmen kıskançlık hadi eltiyi anlarım görümceye ne demeli abin kardeşin mutlu olacak işte sevin yani senin yuvan ayrı benmki ayrı temelde huzursuzlk yaratmaksa kocanızın bunu görmemesi de garip

Resmen kıskançlık hadi eltiyi anlarım görümceye ne demeli abin kardeşin mutlu olacak işte sevin yani senin yuvan ayrı benmki ayrı temelde huzursuzlk yaratmaksa kocanızın bunu görmemesi de garip
Benim kocamı ilgilendiren bi durum yok ki onun kocası düşünsün biz niye taşınıyoruz 3 4 ay önce o şehre taşınmaya karar verdik de diye

Sizin kocanızın gözleri de açılır umarım bi an önce

Gördüm telefon dan bakarken 2 ev olduğunu direk görümcem ortalık yerde söyleyince eşimde bak onlarda düşünüyormş diyip bakmaya başladı . Onların bi işi var eşi de kendiisi de çalışıyor işte garanti olup olmadıklarını bilemem. Ama bu durumda böle olması rahatsız etti beni . Eşimde dünden razıymış gibi bi hevesle öğrenince bakmaya başladı ev

Zaten sorun uzaklaşmaları değil ki tabi ki uzaklaşmasınlar benm demek istediğim bnu planlı gibi yapmaları 2 kardeş bi ortamda söylenmiş bişy ya bizde gelelim hep birlikte olmak demek ayrı her söylememizde hemen fikir değiştirmek ayrı ben istda yaşamaya karşıyım birlikte olmaya değil eşimde bunu biliyomş gibi hareket edince ne oluyo oldm

Yine derdiniz küçükmüş ben en çok kaynana
İle alakalı derdi büyük dertsayarım görümce onun bir küçüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…