Emin olamıyorum..

Bazın insanlar çabuk etkilenir, belki sesli düşünmüştür ki görümcenizin eşinin haberi yoksa bence öyledir. Abisi de o söyleme nazaran bakmıştır, iş ciddiyete binince haberiniz olur zaten.

Belki sizin bile hoşunuza gidebilir ileride, çocuğunuz olur belki kuzeniyle aynı yaşlarda, güvenecek/ görüşebileceğiniz bir kapınız olur. Niyetler iyiyse zararını değil faydasını görürsünüz.

Gerçekleşmemiş henüz söylesin dursun maksat belki morelinizi bozmak sizde onun morelini bozacak konu bulun
Bazisi moral bozacak konuyu resmen ariyor. Bir arkadasimin gorumcesi arkadasimin yasadigi sehre tasinacakmis. Kiz resmen ben burada durmam artik havalarina girdi. Gorumcesi geliyor diye cekip gidecekmis.

Bazisi moral bozacak konuyu resmen ariyor. Bir arkadasimin gorumcesi arkadasimin yasadigi sehre tasinacakmis. Kiz resmen ben burada durmam artik havalarina girdi. Gorumcesi geliyor diye cekip gidecekmis.
Demek ki zararlı huzur bozucu görümce

Ee ne guzel iste hep birlikte olursunuz sonucta aynı evde kalmayacaksınız,yabancılık cekmezsiniz ya da abisine düskündür

Ee ne guzel iste hep birlikte olursunuz sonucta aynı evde kalmayacaksınız,yabancılık cekmezsiniz ya da abisine düskündür
Abisine düşkünlük başka planlar yapıp abisinin eşine bu planını dayatmak başka bütün mesele bundan oluşuyor

Kardeşiyle aynı şehirde yaşamak istiyordur niye bu kadar sıkıntı yaptın ki

Anlamadığım şey, nevarki bunda? Aynı şehirde yaşasanız ne olacak ayrı evde olduktan sonra? Belliki görümceniz, eşinizi seviyor, bundan daha güzel ne olabilir ki baya abartmışsınız olayı, hiç takmayın bence. Aranızıda bozmayın

Süpersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…