Emirvaki misafir round 2!!!!

Ayy rabbim kimseyi size muhtac etmesin...

Konu sahibi mazeret amaçlı yalan söyler de eşinin kulağına giderse hoş olmayabilir yalana yönlendirmemeli .
Onlar da belliki yüz bulmuş ben yüz bulmadığım eve gitmem .
İnsanlar rahatlar ya yavaştan mesafe koymanız gerek

Sende açık açık evinde bekle 2 saat deseydin istemiyorsan kabul etme

Keşke "kusura bakma o gün başka bir planım var" deseydiniz. Direk kesip atsaydınız. Eşinin işi varsa bundan size ne, eşi gelsin işini görsün gitsin. Bu nedir arkadaş. Bu arada eğer üçüncü kere bu mevzuda konu açmanız gerekirse(umarım gerekmez) "emrivaki" yazar mısınız?

Neden misafirim gelecek diyorsun
dışarı çıkıyorum desene

Ya bir de sürekli kayınpederinin yeni eşi gelen üye vardı. Kadın bitip tükenmişti gözümüzün önünde. Valla okurken benim bile sinirim bozuluyor bu konuları

Ee ne yaparsanız yapın olacak bu. Evinize gelmemelerini istiyorsunuz. Eşiniz mesafe koymuyor. Siz bahane bulmuyorsunuz. O zaman kabullenin de bu halde sinirleriniz bozulmasın hiç değilse.

Olan olmuş artık bir kere kabul etmişsiniz. Telefonlar arayanın kim olduğunu gösteriyor bundan sonra aradığında açmayın ya da açıyorsanız bile bahane uydurun.

Direk konum at diyor bide yani. 2 saatlik iş için gelmeseymiş evinde otursaymış. İki saat gelince ne olacak. Niyet belli yayılmak.
Biz bigün ablama gittik oturduk. Eşinin bi akrabası var aynı böyle emrivaki yaptı. Bide plan yapmış sana gelirim sonra şuraya gideriz falan diye. Ablamda kardeşlerim var şimdi dedi. Cevap olsun yabancı değil onlar ablam:da çok hazır cevaptır. akşamada annemler enişteler çocuklar falan gelecek ne iyi olur gelip yardım edersin yemeğe çaya, Malum bizim kızların küçük çocuğu var onlar yardım edemiyor dedi. Hemen u dönüşü canım sen müsait değilsin başka zaman gelirim dedi. Birkaç kere daha böyle atlatınca ayağını kesti

Yani birine emrivaki yapıp gidecek kişi evde başka misafir olmasını umursamaz zaten.

Kaldı ki sorun olmaz değil mi demiş. Siz de kusura bakma, başka misafir varken gelmen iyi olmaz diyebilirdiniz. Evde bi kahve içip sonra dışarı çıkacaktık, o yüzden seni ağırlayamam diyebilirdiniz.

İstedikten sonra pek çok cevap üretebilirsiniz. Ya da en basiti, böyle emrivaki ziyaretlerden hoşlanmıyorum, kusura bakma diyebilirsiniz.

Ama siz karşınızdaki insana hiçbir şey söylemeden onun değişmesini bekliyorsunuz.

Geçmiş olsun, ben tahmin etmiştim böyle olacağını. Bence ya evde yokuz diyin ya da sorun olmaz diyince açık açık konuşun... Ben sizin yerinizde olsam sanırım bir süre görmezden gelirdim, aradığında açmaz, yazdığında okumazdım. Belki öyle anlar. Sanmıyorum gerçi.

2 saat gitsin avmde cafede bir yerde takılsın yani,çocuk mu bu?
Ben anlamiyorum misafirim var diyorsunuz hala geleceğim sorun olur mu diyor.
Yerinizde olsam dısarda işlerim var kusura bakma der geçerdim yani.
Hayır demeyi öğrenin. Diyemiyorsanız bahane bulun. Yapacak başka birşey yok.

acmayin telefonu o zaman banyodaydim sonrada unuttum dersiniz..gelirse giyin disari cikacam de...kuzenimde beni arar ne yapiyorsun der bu demektir ki işi düştü.ben baska farketmedim abim onlar isi dusmeden aramaz dedi sonra farkettim ki dogru..simdi ne yapiyrosun deyince is uretiyorum...gecen habersiz geldi o da anladi ama devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…