anlamadım ben. geçen gelip 2 ye kadar oturanlar değil mi bunlar?
jameya gecen gunku konunda beni arasalar hayir derdim ama esimi ariyorlar o da hayir diyemiyor demistin
seni aramis sende hayir dememissin
tek cozum hayir demek
Keşke "kusura bakma o gün başka bir planım var" deseydiniz. Direk kesip atsaydınız. Eşinin işi varsa bundan size ne, eşi gelsin işini görsün gitsin. Bu nedir arkadaş. Bu arada eğer üçüncü kere bu mevzuda konu açmanız gerekirse(umarım gerekmez) "emrivaki" yazar mısınız?
Şimdi msj çekti anlamış olmalı :)acmayin telefonu o zaman banyodaydim sonrada unuttum dersiniz..gelirse giyin disari cikacam de...kuzenimde beni arar ne yapiyorsun der bu demektir ki işi düştü.ben baska farketmedim abim onlar isi dusmeden aramaz dedi sonra farkettim ki dogru..simdi ne yapiyrosun deyince is uretiyorum...gecen habersiz geldi o da anladi ama devam ediyor
2 saat gitsin avmde cafede bir yerde takılsın yani,çocuk mu bu?
Ben anlamiyorum misafirim var diyorsunuz hala geleceğim sorun olur mu diyor.
Yerinizde olsam dısarda işlerim var kusura bakma der geçerdim yani.
Hayır demeyi öğrenin. Diyemiyorsanız bahane bulun. Yapacak başka birşey yok.
Keşke "kusura bakma o gün başka bir planım var" deseydiniz. Direk kesip atsaydınız. Eşinin işi varsa bundan size ne, eşi gelsin işini görsün gitsin. Bu nedir arkadaş. Bu arada eğer üçüncü kere bu mevzuda konu açmanız gerekirse(umarım gerekmez) "emrivaki" yazar mısınız?
Ben Vatan TV'deyim sen nerdesin de asdfghj....Öff vallahi kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. "Ay olmaz buyur" demeye devam edin daha çok konu açarsınız buraya
Sende açık açık evinde bekle 2 saat deseydin istemiyorsan kabul etme
Yahu konum at diyor kız. Napıyorsun dedi temizlik yapıyorum misafirim gelicek dedim. İnsan o durumda tamam o zaman canım brnde sana gelicektim de müsait değilsin demesi gerekiyor. Yüzsüzlük yapınca hayır diyemiyorsun :)
kuzum bu kadar yuzsuz insan sence bunu ipler mi?Misafirim var dedim bu da bir çeşit hayır demek zaten :) ben misafirin üstüne gitmem yani bir yere.
Ayy rabbim kimseyi size muhtac etmesin...
Konu sahibi mazeret amaçlı yalan söyler de eşinin kulağına giderse hoş olmayabilir yalana yönlendirmemeli .
Onlar da belliki yüz bulmuş ben yüz bulmadığım eve gitmem .
İnsanlar rahatlar ya yavaştan mesafe koymanız gerek
kuzum bu kadar yuzsuz insan sence bunu ipler mi?
anlamamistir bile o hayir demek istedifini
bi dahaki sefere bahane sunma direk hayir de
hayir demek kabalik degil ki :)Ya şöyle bir durum va milana ben kaba bir şekilde hayır diyemem eşimin akrabası bu. Misafirim var dememi anlamalı yüzsüzlüğün bu kadarı olmamalı.
Neyse anlamış olmalı biraz önce msj çekti biz gelmeyelim diye. Yani ben tavrımı koydum zaten :) o biraz geç algılamış :))
Ya nasıl diyim hayır müsait değilim diye? Kibarca misafirim var dedim. Elbette ki eşimin akrabası olduğu için ben bu insanlara kaba davranamam. Sadece eşimle değil hala ile de uğraşıcam çünkü çok dedikoducular. 2 saat için kaba davrandı diyecekler bu stresle uğraşamam ki.
Bunu düşünen tek kişi olmuşsunuz yorumunuz düşünceniz için teşekkür ederim :)
Msj çekmiş biraz önce biz gelmeyelim diye bende tamam dedim. Düşünmüş olmalı yani tavrımı algılamış geç de olsa.
Daha iki gün oldu paylaşmıştım,eşimin kuzeni geliyoruz biz diye emirvaki yaptı. Neyse o gün görüştük ama ne görüşme.
Kocası ayrı eşi ayrı gelmişti,biz otogardan kızı ve çocuklarını almaya gittik. Eşi de yakınlarda olmasına rağmen üstelik. Neyse sonra gittik yemek yesinler bir yerde diye,eşini beklicez tam tamına 2 bucuk saat bekledik adamın gelmesini!
Ben o sırada sinir küpüyüm tabi.
Saat 2 bucuğa kadar da bizde oturduk ama ben gözümden yaşlar akıyor yorgunluktan. Evime gelen misafiri de bırakıp uyumaya gidemiyorum.
Gittiler dün dinlendim anca kendime geldim.
Şimdi 10 dk önce kız beni arıyor,”biz sizin şehre geliyoruz eşimin 2 saatlik işi var sana bırakıcak beni konum atar mısın” diye!!
Benim de misafirim gelicek dedim,ki gerçekten de gelicek sevdiğim bir arkadaş..
“tamam sizin için sorun olmaz dimi? “ dedi
Ay olmaz Gel dedim evdeyim!!
Şimdi sorun 2 saat değil,sorun şu ki o iki saat olucak bi 5 saat. Eşinin işi bitince eşi de gelicek!!!!!
Gelicek ve yine 2 3 ü bulucak gitmeleri.
İnsan gibi oturup edepli konuşsalar yine sorun olmaz. Benim bu insanlara karşı,yani eşimin kuzenine karşı mesafe koymam lazım ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.
Yine sinirleneceğime eminim.
Kızlar bana akıl fikir verin lütfen
Anladığım kadarıyla yakın oturuyorlar bu kadar sık gelip gittiklerine göre. Adamın 2 saatlik işi varsa ne alaka eşini getiriyor? Bunların evi filan yok mu? Adam heryere eşinide mi götürüyor? Çok rahatlar anlaşılan.
Eşinizle bu durumu açık açık konuşun 8 aylık hamile bir kadının gece yarılarına kadar misafir ağırlamak mecburiyeti yok. Zaten birkaç hafta sonra uzun süre ne oturabilirsiniz ne yatabilirsiniz. Bebek doğana kadar bol bol dinlenin.
Ya şöyle bir durum va milana ben kaba bir şekilde hayır diyemem eşimin akrabası bu. Misafirim var dememi anlamalı yüzsüzlüğün bu kadarı olmamalı.
Neyse anlamış olmalı biraz önce msj çekti biz gelmeyelim diye. Yani ben tavrımı koydum zaten :) o biraz geç algılamış :))
Aaa gelmiyorlar demek o zaman bi gözünaydın diyeyim :) yük gitmiştir üstünüzden :)) sevindim gerçekten adınıza ..Ya nasıl diyim hayır müsait değilim diye? Kibarca misafirim var dedim. Elbette ki eşimin akrabası olduğu için ben bu insanlara kaba davranamam. Sadece eşimle değil hala ile de uğraşıcam çünkü çok dedikoducular. 2 saat için kaba davrandı diyecekler bu stresle uğraşamam ki.
Bunu düşünen tek kişi olmuşsunuz yorumunuz düşünceniz için teşekkür ederim :)
Msj çekmiş biraz önce biz gelmeyelim diye bende tamam dedim. Düşünmüş olmalı yani tavrımı algılamış geç de olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?