Olmuyor olmadığı gibi herşeyde beni suçluyor. Ben kendimi savunmaya kalktığımda hem suçlu hem güçlü herşeye bir lafı olan sivri dilli oluyorum hadsizlikle suçlanıyorum.Bu adam ikizler burcu mu?
Lütfen seni böyle manipüle edip hasta etmesine yaşam enerjini emmesine izin verme.
Hiçbir şeyden memnun olmuyor bu ne be.
İçim şişti.
Geçmişte bu tarz bir insan yüzünden sağlığımdan oldum lütfen hayatınızdan çıkartın.Olmuyor olmadığı gibi herşeyde beni suçluyor. Ben kendimi savunmaya kalktığımda hem suçlu hem güçlü herşeye bir lafı olan sivri dilli oluyorum hadsizlikle suçlanıyorum.
Koç burcu.
Birde hakkın rahmetine kavuşanBu modellerden bir uçan bir kaçan kurtuluyor. 3.seçenek yok.
Her zaman söylerim hiç kimse 3. Şansı hak etmez.
Bir defa üzdü mü ikinci şansı verebilirsin. Hani bilemedi, düşünemedi, denk gelmedi vs.
Ama üzmeye devam ediyorsa kapıyı göstermekte geç kalmışsın bence bu yüzden hatalı sensin.
Çok çok fena şekilde manipüle ediliyorsunuz, izin verdiğiniz müddetçe asla yaranamayıp daha da dibe batacaksınız.
Hayat bir erkekten ibaret değil, bağımlı kişilik bozukluğunuz olabilir mi?
Her saçmalığa narsist yazmak da moda oldu
Adam rezil davranıyor, aman koşun narsist le beraberimmm
Eee ayrılın kaçın o zaman? Ayrılmak neden zor?
Herkes bi önce kendi içine dönse. Bağımlı kişilik bozukluğu olan herkes narsist avı olmuyor. Gayet düz ayı avı da olabiliyor.Her saçmalığa narsist yazmak da moda olduadam kaba saba hayvan gibi narsist, karı kızla mesajlaştı narsist, şiddet uyguladı narsist eeee rezilliğin adı olmuş narsizm
Adam rezil davranıyor, aman koşun narsist le beraberimmm
Eee ayrılın kaçın o zaman? Ayrılmak neden zor?
- Çok kez ağladım, bana göre yersiz ona göre ben buyum diye tabir ettiği öfke patlamaları oluyor. Arabada trafikte özellikle, ben sakin bir aileden geliyorum kavga gürültü olmaz ses yükselse elim ayağım titrer bunu biliyor buna rağmen trafikte tartışmaya girince korkuyorum ve lütfen sus yapma sakin ol deyince bana öyle bir bağırdı ki bir kere sinirden gözlüğünü kırdı o hırsla benim avımla arama girme olan sana olur diyor hep ben de susuyorum sinirlenince artık kendimi sakinleştirmeye calısıyorum. Üzdüğü kadar da tam tersi günler olunca sevgisini öyle bir hissettiriyor ki diyorum beni kimse bu kadar sevmedi sevemez de. Ki sevdi daha önce onları ben istemedim.
- Bence yok sadece fazla empati kuruyorum sanırım, o tek başına biri fazla arkadaşı yok annesi ile görüşmüyor ablası yurtdısında. Benden başka kimi var ki diyorum.
Herkes bi önce kendi içine dönse. Bağımlı kişilik bozukluğu olan herkes narsist avı olmuyor. Gayet düz ayı avı da olabiliyor.
Bu benim koyacağım bir tanı zaten değil kolay konulan bir tanı da değil. Okuduğum kitaplardan makalelerden bu sonuca ulaştığımı belirttim zaten ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?