empati kurarmisiniz lutfen cok.kotuyum:(

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
bir arkadasik.var yeni yeni tanisiyoruz cok.kafadengiyiz baya sevdik.birbirmizi 2.kez oturmaya gittim.daha once 1 kere o geldi..hani birbirimizi komsuluk.arkadaslik evresinde tanima.surecindeyiz:) bugun cok guzel vakit gecirdik tam kalkmama yakin facede bana benim istegimle eski nisanlisini aratip gosterdi merak.etmistim neyse baktik sonra bana espriyle dedi ki hani senin faceyi ac da kimleri aratmisin bakalim.dedi gulerek bende aman bak kimi aratcsm.dedim arama butonunu tikladim 2.sirada kocasi..şok.oldum.nerden geldi anlamadim...kizin sanki bi yuzu dustu yada bana oyle geldi bilmiyorum...biraz sustuk ben yanlis anlasildim.diye berbat bi ruh haline girdim ve aciklama yapmak istedim canim.benim. suan cok canim.slkkln sakin beni yanlis anlama ben senin kocanin facesine acip acip.bakiyorum gibi duruma dustum.sanki dedim...kocasiyla ikisi ortak.kullaniyor saniyordum bendeki arkadasimin hesabini..ve arkadasimin esinin adina ait bir hesapla karsilasinca bunlarin faceleri ayni degilmiydi yaa deyip.girip baktim incelemeden ciktim aylar once yani..tabikide aklimda asla.kotu bir.niyet yoktu.ne isim.olur ya..ama.bugun arananlarda birden ilk siralarda cikmasina da cok sasirdim...moralim.sifirin altinda...kiz hakkimda kotu dusunurse kendi bilir beni kaybeder ama aklinda.kotu bi izlenim.birakmak.istemem...ben aciklama.yapinca o da sen demesen aklima gelmezdi dedi..ortak arkadas oldugu icin.cikmistir ilk sirada falan dedi ama bilmiyorum yuz ifadesi beni dusunduruyor...bu sey olmadan bir saat oncede en kisa zamanda bize yemege gelin dedim.tamam dedi ..bu olaydan sonrada durup.dururken biz gelemeyiz dedi...acaba aklina kotu seyler geldi beni yanlis anladi da mi oyle dedi...off cok uzgunum.siz olsaniz ne dusunurdunuz..esime bile.anlattim.bise yok onda abartma dedi..ama arkadas ne dusunur ki ya ...sevdigim.bir arkadasti surekli.dertlesirdik.msjlasirdik...bakalim bundan sonra hal ve hareketleri nasil olucak..cok uzgunum.cok...

Saklayacak bir durumun olsaydi hic gostermezdin . Bunu da ayrica dusunmesi gerek . Bir de face kimi arattin demek cocukca degil mi. Baska isiniz yok mu?

Kafa dengi arkadas guzeldir de cocukca hareketler degil.
yani hic gostermezdim insalah boyle dusunur..ya tamamen masumum.suan ne isim.olur allah korusun ya ama dustugum duruma bak ins ben abartiyorumdur...cocukca mi bilmiuorum.ama face muhabbetindeydik iste tam aratma muhabbetinde esi cikinca kotu duruma.dustum

Canım eşini öyle aratan biri olsam sana hemen arama kaydını göstermezdim o kadar aptal değilim de. Sadece seni tanırken bu kim eşi kim baktım de

Önce yemeğe tamam deyip ardından gelemeyiz demesi zaten durumu suphesini gösteriyor.
Sevdiğin bir arkadaşın olmasaydı bu kadar uzulmezdin...
Bence zamana bırak duruma göre tavır al

Bir de evli degil mi bu arkadas. Eski nisanlisini aratip sana gosteriyor. Onun yaptigi seninkinden beter aslinda. Bunu da ayrica dusun/sun.

Canım eşini öyle aratan biri olsam sana hemen arama kaydını göstermezdim o kadar aptal değilim de. Sadece seni tanırken bu kim eşi kim baktım de
oyle de demedim direkt soyisimleriniz ayni diye merak.edip.baktim.bikere yalan yok.dedim ki gercektende oyle

Önce yemeğe tamam deyip ardından gelemeyiz demesi zaten durumu suphesini gösteriyor.
Sevdiğin bir arkadaşın olmasaydı bu kadar uzulmezdin...
Bence zamana bırak duruma göre tavır al
evet oyle deyince şok.oldum.baska zaman geliruz de demedi...ama ben giderken yine gel.dedi tabi.nekadat icten dedi bilmiyorum of cok uzgunum benya

Bu kadar abartmayın bence. Karşısında eziklendikce kötü anlar. Rahat davranın.
Size güvenmeyeceksin biriyse zaten yoluna gitsin.
..

Bu arada, hesap hareketinize bakmak istemesi çok tuhaf geldi gerçekten.

Facede , yanlış duymadiysam, kim kimin profiline bakıyorsa gördüğü bir program vardı. Bilerek mi sordu acaba ?

yok canim.doģaclama gelisti gercekten facede aratma muhabbetindeyidk hatta biri birini aratiyosa taniyo olabilecegi kisilerde cikiyo diye konusurken bende espiri yaptim ooo ben herkeze bakiyom.merakli.melatim ozaman cikiyom.mu heryetde falan derken ac sen kimleri aratmisin dedi gulduk actim yaninda ve kocasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…