- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Ne bilim ben çocukluk arkadaşıma bile sormam. Yani aklıma bile gelmedi böyle bir şey sormakyok durdukyere degil. 1 ssattir faceyle ugrasiyoduk en son muhabbet buydu
Valla aynen oyleeBen olsam kotu düşünürdüm kusura bakma yani ne diye esimi arattiriyosunki .gozunmu var zaten ortam kotu millet birbirine bekarmi ,evlimi gozuyle bakmior maalesef.sen ne desende gozunde aklanamazssin eger kocamda gozu var dusuncesine kapilmissa arkadasin.birde ayni durumu sen dusun arkadas esini arattirmis ne dersin aa ii yapmışsın mi diyecen.valla hem nie facede kimi arastirdin tarastirdin muhabbetine girionuz.faceyle yeni tanismis ilkokul cocuklarina benzionuz isinizmi yok bak sonunda face meraki faciyaya dönüşuomus belkide donecek bilemedim
Evli kadina eski nisanlisini merak edip te neden gostertiyorsunuz?bir arkadasik.var yeni yeni tanisiyoruz cok.kafadengiyiz baya sevdik.birbirmizi 2.kez oturmaya gittim.daha once 1 kere o geldi..hani birbirimizi komsuluk.arkadaslik evresinde tanima.surecindeyiz:) bugun cok guzel vakit gecirdik tam kalkmama yakin facede bana benim istegimle eski nisanlisini aratip gosterdi merak.etmistim neyse baktik sonra bana espriyle dedi ki hani senin faceyi ac da kimleri aratmisin bakalim.dedi gulerek bende aman bak kimi aratcsm.dedim arama butonunu tikladim 2.sirada kocasi..şok.oldum.nerden geldi anlamadim...kizin sanki bi yuzu dustu yada bana oyle geldi bilmiyorum...biraz sustuk ben yanlis anlasildim.diye berbat bi ruh haline girdim ve aciklama yapmak istedim canim.benim. suan cok canim.slkkln sakin beni yanlis anlama ben senin kocanin facesine acip acip.bakiyorum gibi duruma dustum.sanki dedim...kocasiyla ikisi ortak.kullaniyor saniyordum bendeki arkadasimin hesabini..ve arkadasimin esinin adina ait bir hesapla karsilasinca bunlarin faceleri ayni degilmiydi yaa deyip.girip baktim incelemeden ciktim aylar once yani..tabikide aklimda asla.kotu bir.niyet yoktu.ne isim.olur ya..ama.bugun arananlarda birden ilk siralarda cikmasina da cok sasirdim...moralim.sifirin altinda...kiz hakkimda kotu dusunurse kendi bilir beni kaybeder ama aklinda.kotu bi izlenim.birakmak.istemem...ben aciklama.yapinca o da sen demesen aklima gelmezdi dedi..ortak arkadas oldugu icin.cikmistir ilk sirada falan dedi ama bilmiyorum yuz ifadesi beni dusunduruyor...bu sey olmadan bir saat oncede en kisa zamanda bize yemege gelin dedim.tamam dedi ..bu olaydan sonrada durup.dururken biz gelemeyiz dedi...acaba aklina kotu seyler geldi beni yanlis anladi da mi oyle dedi...off cok uzgunum.siz olsaniz ne dusunurdunuz..esime bile.anlattim.bise yok onda abartma dedi..ama arkadas ne dusunur ki ya ...sevdigim.bir arkadasti surekli.dertlesirdik.msjlasirdik...bakalim bundan sonra hal ve hareketleri nasil olucak..cok uzgunum.cok...
ben o anki espirilerle gorseydim esimi arattirdigini gercekten kiskanmazdim cunku cok seviyorum arkadasimi ve az cok tanidim o da diyordu cunku meraktan bakmadigim kimse yok deyip kahkaha atiyordu bu lafin ustune horseydim gercekten kiskanmazdimBen olsam kotu düşünürdüm kusura bakma yani ne diye esimi arattiriyosunki .gozunmu var zaten ortam kotu millet birbirine bekarmi ,evlimi gozuyle bakmior maalesef.sen ne desende gozunde aklanamazssin eger kocamda gozu var dusuncesine kapilmissa arkadasin.birde ayni durumu sen dusun arkadas esini arattirmis ne dersin aa ii yapmışsın mi diyecen.valla hem nie facede kimi arastirdin tarastirdin muhabbetine girionuz.faceyle yeni tanismis ilkokul cocuklarina benzionuz isinizmi yok bak sonunda face meraki faciyaya dönüşuomus belkide donecek bilemedim
olay aninda kisa bi aciklama yaptim 10 dk sonra benim cok moralim bozuldu bak beni yanlos anlamani istemem diye ustune basa basa aciklama yaptim estagfurullah canim nolucak falan dedi dil ucuyla ama yuz ifadesi bi degistiArkadaşım engelledipi sevgilisine baktırırdı bana.Ben de ona.Bazen merak eder bakarlardı arkadaşlarım facesinin linkini atardım.
Ama arama motoruna bakayım ne alaka?Çocukken oynadığımız don gösterme oyunu gibi.
Eşini gördün mü hiç sen?
Durumu aynen anlatsaydın oan.Anlatmadın mı?Anlat bence durumu.Kimisi çok fesattır kimisi daha anlayışlı.
Açıklamadan sonra hala kasıyorsa kendini boşver öyle fesat arkadaşı.
ya canim bu yazdigin sanki icimi rahatlatti insallah dedigin gibi olur..ama senin de dedigin gibi olay oncesi baya bi espiriler havada ucusuyordu dedim yani ben kimleri aratiyom merakli melahtim falan dedim o da bende oyl3 valla dedi espirilesiyoduk yani bu konuda ve o anda görduBen sizi anlıyorum şuanda olayın nasıl geliştiğini de az çok tahmin ettim. İlk şak diye kocasınun adınu görünce bence yüzü düşmesi doğal hani şaşkınlıktan, ama siz zaten açmadan önce zTem ben meraklı melahatim kimlere bakarım kimlere diyerek bence açıklamayı önden yapmışsınız . Sosyal medya bu olur böyle şeyler utanmanızı çok iyi anlıyorym benim yaşım 21 sevgilimin çok yakın arkadaşının sevgilisi benim yakın arkadaşım. Bu durumda bile kızın sevgilisini arattığım gözükse çok utanırım. Ama iyi niyetli bi insansa sizi de tanıdıkça kötü şeyler düşünceğini sanmıyorum sadece zamana bırakın bence üzülmeyin biraz geçsim üstünden unutulacak nasılsa bundan sonra kendinizi tanıtma aşamasında dikkatli olun ki o da szi tanıyınca yersiz dşünceleri varsa bile vazgeçer. Zamanla unutulacak nasılsa kafanıza takmayın sakın
panikledim cunku aslaaa yanlis anlasilmak istemem hayatta en korktugum seydir haketmedigim bir muamele gormek ve arkadasimda az cok biliyor pimpirikli oldugumi i sallah paniklememi buna yorar baska seye degilNiye bu kadar paniklediniz ki? Çok normal bir şey. Arkadaşlarımin eslerine bende bakarim hatta birbirimizde ekliyiz, paylasimlarimizi karsilikli begeniriz. Arkadasinizin yerinde olsam kocami aratmaniza sasirmaz veya hic kotu bir sey dusunmezdim ama sonra yaptiginiz aciklama gozunun icine bakmaniz falan sanki suclu gibi insani işkillendirir.
ya evet sacma bi muhabbet olabilir ama espiri yapiyorduk eski nisanliyi da oylesiye merak ettim az bakim faceden dedim acti gosterdi ...ya listeyi gormek istemesine ben bisey demiyorum cunku dakikalar icin gelisen dogaclama konusmalardi espiriler havada ucusurken birden buz gibi oldu sanki ortamValla bence ikinizde bir tuhafsiniz. Evli barkli iki kadin oturup eski nisanli hakkinda mi konustunuz. Nasil anildiysa artik sizde merak uyanmis gormek bile istemissiniz.
Sonra sizin eski nisanliyi gormek istemenize karsilik arkadasiniz sizin tum arama listenizi gormeyi talep etmis. Bu istek bana pek iyi niyetli gelmedi. Ayrica cocukca ve sacma da buldum. Kime ne benim facebook arama listemden.. ozel seyler bunlar.
arakadaslogin basi derken 1 aylik bir arkafaslik degil nerdeyse bir seneye yakin samimi konusmalarimiz var yani bu muhabbet acilmisken boyle sacmalamis olabilirz ama kotu oldu dustugum durumEvli kadina eski nisanlisini merak edip te neden gostertiyorsunuz?
Daha arkadasligin basinda arkadasin sana nasil ac ta kimleri aratmissin bakalim diyebiliyor?
Hizli lackalasmaya neden bu kadar meyilliyiz ben de bunu anlamiyorum.
20 senelik arkadasim bana face ini ac ta kimleri aratmissin bakalim diyemez, ne curet yani.
ya bilmiyorum biz arkadaslar arasinda bazen suna baktim nakadar degismis sunun kaynanasi na baktinmi neguz3l cikmis falan muhabbetlerine giriyoruzNe bilim ben çocukluk arkadaşıma bile sormam. Yani aklıma bile gelmedi böyle bir şey sormak
Sanmiyorum canim .eger oyle olsaydi sen kendini ispatlama cabasina girmezdin arkadasininda o anda yuzu degismezdi guler gecer hatta espiriye vururdunuz.ama soguk ruzgarlar esmis bi anda demekki normal karsilamadi ve de karsilanmazdida.sahsen ben yanlis dusunurdum.burda dusunmezdim diyen kac kadin cikar onuda merak ediyorum.sen eger gercekten kiskanmam diorsan eger kendini ispatlama cabasina girme o zaman.zaten kiz anlayacagini anlamistir.donerse sana arkadasindir donmesse arkadasin olmamis demekki espirisinide yapmadan edemeyecegimben o anki espirilerle gorseydim esimi arattirdigini gercekten kiskanmazdim cunku cok seviyorum arkadasimi ve az cok tanidim o da diyordu cunku meraktan bakmadigim kimse yok deyip kahkaha atiyordu bu lafin ustune horseydim gercekten kiskanmazdim
Ay unut gitsin bu kadar abartma bence. Ben olsam orda kahkahayi koymustum yakalandim diye. Insan kendini bildikten sonra daha rahat olmali bence. Yanlis anlayabilecegini bile dusunmezdim. En fazla onun yerinde olsam suna bak ne merakli derdim. E siz bunu pesinen soylemissiniz merakliyim kimlere bakiyorum diye. Abartmayin kapatin konuyu. Ici fesatsa yanlis anlar. Fesatsa da kurtlmus olursunuzpanikledim cunku aslaaa yanlis anlasilmak istemem hayatta en korktugum seydir haketmedigim bir muamele gormek ve arkadasimda az cok biliyor pimpirikli oldugumi i sallah paniklememi buna yorar baska seye degil
Evet bence de kotu olmus.arakadaslogin basi derken 1 aylik bir arkafaslik degil nerdeyse bir seneye yakin samimi konusmalarimiz var yani bu muhabbet acilmisken boyle sacmalamis olabilirz ama kotu oldu dustugum durum
evet o espirili ortamda bu konuda soguk ruzgarlar esti ben olsam arkafasim rahatlasin diye espiriye vururdum ama o sadece sustu...cok uzgunum.gozume uyku girmiyo...bakalim.bundan sonraki tutumu belli edicek herseyi;(Sanmiyorum canim .eger oyle olsaydi sen kendini ispatlama cabasina girmezdin arkadasininda o anda yuzu degismezdi guler gecer hatta espiriye vururdunuz.ama soguk ruzgarlar esmis bi anda demekki normal karsilamadi ve de karsilanmazdida.sahsen ben yanlis dusunurdum.burda dusunmezdim diyen kac kadin cikar onuda merak ediyorum.sen eger gercekten kiskanmam diorsan eger kendini ispatlama cabasina girme o zaman.zaten kiz anlayacagini anlamistir.donerse sana arkadasindir donmesse arkadasin olmamis demekki espirisinide yapmadan edemeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?