empati kurarmisiniz lutfen cok.kotuyum:(

hayir ya benim faveme nasil girsin muhannetten dolayi sordu sormasi bile esporiydi zaten ulkede ac bakacam.demedi ben sazanlama atladim arananlari actim.oda bakiyodu yanimda

hayir adima leke gelmesin kimse beni kotu hatirlamasin allah korusun cok kotu bir itam

Amaannn sallaaa.

Pamuk ipligine bagli yasiyoruz senin dusundugun seye bak. Kendisi eski nisanlisini arastiriyor yani cok masum degil ona bakarsan. Yanlissa ikinizin aratmasi da yanlis tek tarafli degil.

Amaannn sallaaa.

Pamuk ipligine bagli yasiyoruz senin dusundugun seye bak. Kendisi eski nisanlisini arastiriyor yani cok masum degil ona bakarsan. Yanlissa ikinizin aratmasi da yanlis tek tarafli degil.
of bilmiyorum.canim bu saatte teselli verdigin icin cok.saol.cok tatlisin:) ama icim.icimi yiyo nisanlisini aratmasi falan hepsini espiriye vurduk ama.kocasi olunca is degisiyor tabi nebilim.hala o anlarin etkisindeyim...bide aklina bise gelmesin diye kocasini begeni falan tarzi bise gelmesin die aklina dedimki kendi resmini gosteriyodu iste bNa ay cok guzelsiniz kiz burnun bile yaptirma gibi gercekgn ck begeniyom seni dedim hatta esinin yaninda baya baya guzel duruyon dedim begeni falan bise dusunmesin diye ki gercekten oyle duaunuyorum.zaten esini biraz cirkin buluyorum bunu da ozellimle belirtmek istedim ( aramizda boyle muhhabetlerde sikinti yok gayet konusuruz bu tip.meselelerini falan)

Aslında ben de olsam utanirdim.ama hadi sen de kimi araştırdın bakalım demek saçma olmuş ne anlamı var anlamadım.acaba senin onları araştırıp aratmadigini mi öğrenmek istedi.cunku önce onun gösterip böyle birşey önermesi planli gibi geldi bana.bir de tam da senin arattırdığının cikmasi kötü olmuş.ama olan olmuş çok takma kafana bari açıklama da yapmissin

planli bise degildi canim adim.gibi eminim...ani ben yasadim biliyorum nisanlisini falan gormek ben istedim.zaten o da sakasina senin listeyede bakak kimi aramissin dedi israr da etmedi kendi teliyle ilgileniyidu e benim aklimda da yok boyle bise tabi hemen actim ona gosterdjm cikti kocasi nerden hortladi anlamadim ya

Aslinda sen bu arkadasligini bitir cunku soylediklerin goze batabilir. Kocasina bakmadigini ispatlamak icin turlu seyler soyluyorsun. Biraz oluruna birak, o sana gelsin.

Aslinda sen bu arkadasligini bitir cunku soylediklerin goze batabilir. Kocasina bakmadigini ispatlamak icin turlu seyler soyluyorsun. Biraz oluruna birak, o sana gelsin.
o aramadan msj atmadan ben arayip sormayacam bakalim.neler olucak

O da sen isteyerek açmış olunca çok sorun etmez o zaman istersen gizlemeye calisirsin

İki kere gorustugunuz insana neden hareket dokumunu gosteriyorsunuz ki?

İki kere gorustugunuz insana neden hareket dokumunu gosteriyorsunuz ki?
Hadi bi delilik yapalım demişler bence
aa bakalım sen evli olmana rağmen kimleri araştırıyorsun kız seni hınzır seni gidi seni dicekken başlarına bu geliyor film gibi ya

sevgili depiedra arkadasınızla aranız nasıl cok merak ettım... inşallah düzelmiştir ama size birşey söyleyimmi suçluluk pskolojisiyle gereksiz açıklama yaparak dikkat cekmıssınız bence olmayan seyı aklına getırmıssınız birde cok yakısıyorsunuz sen daha guzelsın demeler falan tam tuz biber olmuş

Kotu olmus da, ondan ziyade ilişkiniz bana zaten cok seviyeli gelmedi; yok eski nisanliyi aratmalar, yok ver bakayim sen kimleri aratmissin demeler.. Gereksiz muhabbetten baska bisey degil.. Bu kadar içli dışlı olmak hele hic iyi degil.. Samimi de olsan bi cizgi olmali.. O kadar dostum arkadasim var yakın, ne ozel alanina girerim ne de o izni veririm.. Samimiyet, iyi anlaşmak bu demek degil.. Iki evli kadinsiniz; liseli ergen kiz cocuklari değil..

Son düzenleme:
yok artııııık iyimisiniz
kankiyse kankidir ne hakla gösteriyosunki o kim ?
şifrenide vereydin bari
kocasının çıkmasındada abartı bi durum yok bakmış olabilirsinde gayet normal göstermesin o zaman kimse profilini
merak ettim baktımda diyebilirdin bişey yokki bunda kocasına göz dikmiş olmakmı bu
iyiki kullanmıyorum şu laneti böyle saçmalıklar duydukçada tiksiniyorum sanki facebook=kalpgözü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…