hayir ya benim faveme nasil girsin muhannetten dolayi sordu sormasi bile esporiydi zaten ulkede ac bakacam.demedi ben sazanlama atladim arananlari actim.oda bakiyodu yanimdaYani bence tuhaf olmuş. Sanki senin facene girip kendi eşini aratmış önceden. sana da söylemiş bak bakalım sen kimi aratmışsın. demiş sanki. onun dışında çok saçma bir merak ona ne senin kimi arattığın? hadi belirli birini sorsa bana göster dese bu anlamlı olur. ama kimi arattın bakalım demesi tam saçmalık.
uyuyamiyorum
hayir adima leke gelmesin kimse beni kotu hatirlamasin allah korusun cok kotu bir itamBu konu yuzunden mi . Ne kadar cok takiyorsun. Farzet ki arkadasliginiz bitti , cok mu onemli biri.
hayir adima leke gelmesin kimse beni kotu hatirlamasin allah korusun cok kotu bir itam
of bilmiyorum.canim bu saatte teselli verdigin icin cok.saol.cok tatlisin:) ama icim.icimi yiyo nisanlisini aratmasi falan hepsini espiriye vurduk ama.kocasi olunca is degisiyor tabi nebilim.hala o anlarin etkisindeyim...bide aklina bise gelmesin diye kocasini begeni falan tarzi bise gelmesin die aklina dedimki kendi resmini gosteriyodu iste bNa ay cok guzelsiniz kiz burnun bile yaptirma gibi gercekgn ck begeniyom seni dedim hatta esinin yaninda baya baya guzel duruyon dedim begeni falan bise dusunmesin diye ki gercekten oyle duaunuyorum.zaten esini biraz cirkin buluyorum bunu da ozellimle belirtmek istedim ( aramizda boyle muhhabetlerde sikinti yok gayet konusuruz bu tip.meselelerini falan)Amaannn sallaaa.
Pamuk ipligine bagli yasiyoruz senin dusundugun seye bak. Kendisi eski nisanlisini arastiriyor yani cok masum degil ona bakarsan. Yanlissa ikinizin aratmasi da yanlis tek tarafli degil.
cocuk yasda degiliz 26Yaş kaç?
planli bise degildi canim adim.gibi eminim...ani ben yasadim biliyorum nisanlisini falan gormek ben istedim.zaten o da sakasina senin listeyede bakak kimi aramissin dedi israr da etmedi kendi teliyle ilgileniyidu e benim aklimda da yok boyle bise tabi hemen actim ona gosterdjm cikti kocasi nerden hortladi anlamadim yaAslında ben de olsam utanirdim.ama hadi sen de kimi araştırdın bakalım demek saçma olmuş ne anlamı var anlamadım.acaba senin onları araştırıp aratmadigini mi öğrenmek istedi.cunku önce onun gösterip böyle birşey önermesi planli gibi geldi bana.bir de tam da senin arattırdığının cikmasi kötü olmuş.ama olan olmuş çok takma kafana bari açıklama da yapmissin
of bilmiyorum.canim bu saatte teselli verdigin icin cok.saol.cok tatlisin:) ama icim.icimi yiyo nisanlisini aratmasi falan hepsini espiriye vurduk ama.kocasi olunca is degisiyor tabi nebilim.hala o anlarin etkisindeyim...bide aklina bise gelmesin diye kocasini begeni falan tarzi bise gelmesin die aklina dedimki kendi resmini gosteriyodu iste bNa ay cok guzelsiniz kiz burnun bile yaptirma gibi gercekgn ck begeniyom seni dedim hatta esinin yaninda baya baya guzel duruyon dedim begeni falan bise dusunmesin diye ki gercekten oyle duaunuyorum.zaten esini biraz cirkin buluyorum bunu da ozellimle belirtmek istedim ( aramizda boyle muhhabetlerde sikinti yok gayet konusuruz bu tip.meselelerini falan)
o aramadan msj atmadan ben arayip sormayacam bakalim.neler olucakAslinda sen bu arkadasligini bitir cunku soylediklerin goze batabilir. Kocasina bakmadigini ispatlamak icin turlu seyler soyluyorsun. Biraz oluruna birak, o sana gelsin.
O da sen isteyerek açmış olunca çok sorun etmez o zaman istersen gizlemeye calisirsinplanli bise degildi canim adim.gibi eminim...ani ben yasadim biliyorum nisanlisini falan gormek ben istedim.zaten o da sakasina senin listeyede bakak kimi aramissin dedi israr da etmedi kendi teliyle ilgileniyidu e benim aklimda da yok boyle bise tabi hemen actim ona gosterdjm cikti kocasi nerden hortladi anlamadim ya
Hadi bi delilik yapalım demişler benceİki kere gorustugunuz insana neden hareket dokumunu gosteriyorsunuz ki?
defalarca acikladim yorumlari okurmusun vallahi daha yazamicamİki kere gorustugunuz insana neden hareket dokumunu gosteriyorsunuz ki?
valla aynen oyle olduHadi bi delilik yapalım demişler bence
aa bakalım sen evli olmana rağmen kimleri araştırıyorsun kız seni hınzır seni gidi seni dicekken başlarına bu geliyor film gibi ya
Kotu olmus da, ondan ziyade ilişkiniz bana zaten cok seviyeli gelmedi; yok eski nisanliyi aratmalar, yok ver bakayim sen kimleri aratmissin demeler.. Gereksiz muhabbetten baska bisey degil.. Bu kadar içli dışlı olmak hele hic iyi degil.. Samimi de olsan bi cizgi olmali.. O kadar dostum arkadasim var yakın, ne ozel alanina girerim ne de o izni veririm.. Samimiyet, iyi anlaşmak bu demek degil.. Iki evli kadinsiniz; liseli ergen kiz cocuklari değil..bir arkadasik.var yeni yeni tanisiyoruz cok.kafadengiyiz baya sevdik.birbirmizi 2.kez oturmaya gittim.daha once 1 kere o geldi..hani birbirimizi komsuluk.arkadaslik evresinde tanima.surecindeyiz:) bugun cok guzel vakit gecirdik tam kalkmama yakin facede bana benim istegimle eski nisanlisini aratip gosterdi merak.etmistim neyse baktik sonra bana espriyle dedi ki hani senin faceyi ac da kimleri aratmisin bakalim.dedi gulerek bende aman bak kimi aratcsm.dedim arama butonunu tikladim 2.sirada kocasi..şok.oldum.nerden geldi anlamadim...kizin sanki bi yuzu dustu yada bana oyle geldi bilmiyorum...biraz sustuk ben yanlis anlasildim.diye berbat bi ruh haline girdim ve aciklama yapmak istedim canim.benim. suan cok canim.slkkln sakin beni yanlis anlama ben senin kocanin facesine acip acip.bakiyorum gibi duruma dustum.sanki dedim...kocasiyla ikisi ortak.kullaniyor saniyordum bendeki arkadasimin hesabini..ve arkadasimin esinin adina ait bir hesapla karsilasinca bunlarincokceleri ayni degilmiydi yaa deyip.girip baktim incelemeden ciktim aylar once yani..tabikide aklimda asla.kotu bir.niyet yoktu.ne isim.olur ya..ama.bugun arananlarda birden ilk siralarda cikmasina da cok sasirdim...moralim.sifirin altinda...kiz hakkimda kotu dusunurse kendi bilir beni kaybeder ama aklinda.kotu bi izlenim.birakmak.istemem...ben aciklama.yapinca o da sen demesen aklima gelmezdi dedi..ortak arkadas oldugu icin.cikmistir ilk sirada falan dedi ama bilmiyorum yuz ifadesi beni dusunduruyor...bu sey olmadan bir saat oncede en kisa zamanda bize yemege gelin dedim.tamam dedi ..bu olaydan sonrada durup.dururken biz gelemeyiz dedi...acaba aklina kotu seyler geldi beni yanlis anladi da mi oyle dedi...off cok uzgunum.siz olsaniz ne dusunurdunuz..esime bile.anlattim.bise yok onda abartma dedi..ama arkadas ne dusunur ki ya ...sevdigim.bir arkadasti surekli.dertlesirdik.msjlasirdik...bakalim bundan sonra hal ve hareketleri nasil olucak..cok uzgunum.cok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?