Ne olacağı belli olmayan bir durum tabiBen olsam bebek fikrini ertelerdim sanirim. Cunku hamileligin iyi ve Allah gostermesin kotu zamanlarinda yanimda olsun isterdim. Benim esimde ilk 6 ay yanimda yoktu. Destegini herzaman hissediyodum fakat yanimda olsun isterdim zor bi hamilelik gecirdim cunku.gece gunduz doktora gittim. Ne kotu haberlerde yanimdaydi.ne iyi gelismelerde. Zor bence
Ailemde farkli bir şehirde malesef aramızda 8 saat var bu şehirde eşimin akrabalarından başka tanıdığım yok onlarlada merhaba merhabaAileniz yanınızda mı? Ben olsam beklerdim eşimi sanırım. Bana çok destek oldu hamileliğimde. 9 ay istifra ettim. Ayıp söylemesi ona kadar temizledi. Yeri geldi yemek yaptı 5 aydan sonra evi hep o temizledi. Ondan başka kimsem yoktu yanımda. Ama sizin varsa bilemeyeceğim. Sizin cesaretinize kalmış. Çünkü her gebeliğin ayrı bir hikayesi oluyor. Bazıları 9 ay yatıyor,bazıları benim gibi bazılarının sadece karnı şişiyor hissetmiyorlar bile hamilelikleri.
Şimdiye kadar bir dediğimi iki etmedi hep destek olduBen olsam yurtdışı görevinden sonra yapardım. Hamileliğin nasıl geçeceğini bilemezsin.
Bekle diyosunProblemli bir hamilelik geciyorum bu yuzden hamileligimin buyuk bir kismini annemde geçiriyorum ama esimin haftasonu yanima gelmesi bile benim icin inanilmaz destek oluyor. Hamilelik gercekten hic kolay bir süreç degil ve es destegi önemli.
Amin inşallahHamilelik piskolojik olarakta fizyolojik olarakta zor bi okadarda güzel.Ben ertelerdim ilk bebegmin kalp atışında tekmesinde aşermede seninle aynı heyecanı yaşayacak olan zorluklarında destek olucak tek kişi eşin çok özel anlar bunları kaçırmasını tek başıma bu duygu yoğunlugunu yaşamak istemezdm sanırım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ailemde farkli bir şehirde malesef aramızda 8 saat var bu şehirde eşimin akrabalarından başka tanıdığım yok onlarlada merhaba merhaba
70 LERİN TÜRKİYESİ DİYEBİLECEĞİM BİR ÜLKE HASTANE VS ARAŞTIRDIM HEMEN AMA ORADA YAPABİLECEĞİMİ SANMIYORUMCanım az önce ikinci bebek için ne dersiniz tarzı bir konu açacaktım sildim. Eşim yanıma gelince imlasını kontrol edemedim sildim. :)
Bence herşey iyi gidiyor gibi neden olmasın tabiki olabilir. Ayrıca Tubitak Projen eşinin yanına gitmene engel değilse neden gidip doğumu orda yapmıyorsun farklı bir deneyim olur :)
En orta yolu bu gibiBen olsam hamilelik döneminde kesinlikle eşimi yanımda isterdim. O duyguları heyecanları tekme atmaları vs onunla paylaşmak azıcık şımarmak isterdim sanırım. Hamileliğiniz boyunca tamamen yalnız kalmak çok çok zor. Allah korusun sağlık sorunu vs olabilir ve eşinizin desteğine çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Orta yolu bulmak içinse şöyle bir şey yapabilirsiniz, yurt dışına gittiğinin 5. Ayı turkiyeye izne geldiğinde hamile kalabilirseniz eğer, gelmesine 4 ay kala hamile kalmış olursunuz. Yani eşiniz temelli döndüğünde 4 aylık hamile olursunuz kalan 5 aylık hamilelik dönemini de birlikte geçirmiş olursunuz:)
Aslında söylesem yine kabul edecekErteleyin bence tek başınıza olacaksınız o zaman. Allah korusun zor kısmına denk gelirseniz? Ama anladığım kadarıyla eşiniz de naif biri onunda empati yapmasını sağlayarak anlatın. Ay çok tatlısınız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?