Empati yeteneği olan kk hatunları fikirlerinize ihtiyacım var

Bu aşerme durumunun tatlılığını kullanmamak kendimede haksızlık olur
Haklısınız genel kanıda ertelemem yönünde
Üzmeden konuşmayı deneyeceğim

Ay doguruyorum galiba diyip evde çığlık atınca paldir küldür yere kapaklanan bi esin olsun istemezmisin ?

Yok yok dogurmuyomusum dediğin de suratına Aval Aval bakan bi es bence çok tatlı
Ayy çok şirin ben zaten çok sakarım bu profil tam oturdu bana

aa eşim için demişsin benim algılar kapandı :) yok ya o kontrol manyağıdır cebinde yara bandı sargı bezi taşıyan adam

Kesinlikle eşini bekle. . Hamilelik çok zor bi süreçtir.. yanında olup desteğini aLip mutlu olman bebegide olumlu etkileyecektir.. Aksi taktirde yalnız başına kaldığında bi problem olduğunda üzülmen yine bebeğini etkileyecektir. Anlayacağın babasının yanında olmasi, onunla konuşması, birbirlerini hissetmeleri çok önemli bence..
Eşinede anlat bunları.. "kontrol zamanlarinda kalp atışını birlikte duymak istemezmisin,ultrasyonda minicik bebegimizi izlemek istemezmisin" de
Zaten emin ol kendisi erteleyecektir bu konuyu:)))

Hamilelik bazı kadınlarda destek gerektırebılıyor..Eşinin yardımı ve desteğine ıhtıyac duyacagına emınım..Empatı yapacak olursam,yerınde olsam gelmesını beklerdım..Ben 4 ay kovayla kusarak gecırdım hamılelıgımı ve depresyona gırmıstım,hormonlar degısıyor,alıngan-hassas olabılıyorsun...Yanında destek gerekecektır..Şimdilik erteleyebılırsen ıyı olur.

Aynı durumda ben olsam dönmesini beklerdim o süreci beraber yaşamak isterdim iyisiyle kötüsüyle

Aslinda 'artik cocuk istemiyorum" cumlesini kurmak yerine biraz oturup sakin kafayla konusabilirsiniz etrafindan.
Siz bu cumleyi kurmazsiniz, ama " hamile kalirsam bundan snra bizi ne bekliyor?" Diye bi konuyu baslat. Siraya dizicektir " hamilelikten snra 9 ay, e benim seyahatim 9 ay.." diye..Orda jeton dusucektir bence ya.
Bende cok uyumlu bi cift izlenimi biraktiniz. Bence kocan zaten kendiliginden diycek " en guzeli askiya alalim hamileligi" diye. Cunku bence gonlu razi olmaz o ordayken sen hastenelere tek basina gitmeni, agrinda sancinda uzakta olmayi.

Eşin
Eşin seyahate gidene kadar gizlice korun bence ona erteleyelim dememiş olursun o da üzülmez 9 ay uzun bir süre ben ilk 6 ayı yalnız geçirdim hiçbir yaşanmışlık olmadan ve çok yıpranmıştım
Hakkı'nızda hayırlısı olsun asker yolu beklemek gibi birşey bu
Ha şu da var sizin aileniz yanınızdaysa ve tanlarında çok rahat isiniz pek sıkıntı çıkmaz ben üç ay onların yanındaydım Prensesler gibiydim sonra üç ay onun dedesinin yanında kaldım uuuuuf anlatmayım daraldım :)

Ben
Olsam erteledim. Çünkü hamilelik bazen çok zor bi süreç olabiliyor. Bazen insan illa yanımda biri olsun derken bazen de sadece eşinin elini tutmak ıstıyor. Kendimden örnek vermek gerekirse ailelerimiz farklı şehirde. Hamılelıgımın başında ameliyat olmak zorunda kaldım ve 1,5 ay kadar evde sadece sırt üstü yattım. Onun dışında her şeyi eşim yaptı. Bu işleri yapacak biri de olsa eşim yanımda olsun isterdim zaten çok farklı bi psikolojiye burunuyoruz. Diyelim ki hiç bi sorun çıkmadı bu psikolojiyle eşimden ayrı kalamazdım herhalde. İyi günü var kötü günü var

Dönmesini bekleyin derim. Hamilelik bambaşka bir ruh hali,hasta değilsin ama hastaymış gibi hissediyorsun yer yer,olmadik şeylere kafanı takıp üzülüyorsun,kaygı yaşayabilirsin,ben haber dahi seyredemiyordum hamileyken,oturur ağlardım tv karşısında. Yanlız geçirilmemesi taraftarıyım. Ha belki çok çok iyi hissedeceksiniz,mutlu olacaksınız ama yukarıda bahsettiğim psikolojidede olabilirsiniz,bu riski almayın derim. Ki zaten eşinizin aklıda sizde kalacaktır.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Evli değilim ama bende yazayım madem. Ablam 2 hamileliğini de eniştemsiz geçirdi tabi bu onun için hayli yıpratıcı oldu ilk bebekte gayet rahat bir hamilelik yaşarken 2.hamileliği düşük yüzünden çok riskli geçti eşine en ihtiyaç duyduğu zamanlar yoktu yanında. Seninki nasıl seyreder bilinmez ama muhtemelen eşin yanındayken daha doğru olacaktır hem çocuğunuzun olmasını bu kadar isterken bence hamileliğinin her anına tanıklık etmeli.

Sanırım erteleyeceğim kendisinin henüz haberi yok ama

Öyle yapmayı düşünüyorum
Artık korkularımı yendim aslında o yüzden çocuk istemiyorum u kullanmayacağım önerin için teşekkürler daha konuşma hazırlamadım bunları kullanıcam hep

Çok tatlısın ya
Amin inşallah aslında b u mevzu yüzünden 9 ay nasıl bekleyeceğim kısmına gelemedım rabbim sabrımızı artırır inşallah

Canım geçmiş olsun sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına
Sizlerin önerlieri önemli ben nasıl hissedeceğimi bilemiyorum sonuçta
Teşekkür ederim

Benim normaldede gel gitlerim çok ya
Ağlarken gülebilirim bi anda ağlarım haberler zaten mümkün mertebe izlemiyorum
Sanırım baya zorlanacağım

Haklısın
Aslında her anınmda yanımda olmak ister ama sanırım biraz yaşına takılıyor
Henüz 32 yaşında ama ona sorsan dede olacak yaşta

Benim gibi gec kalma. Artik cocugum olmuyor

senin esinle gitme sansin yokmu?
herseyden uzakta hamileligini daha rahat gecirirsin belkide.

Açılııın tecrübe geldi
3. Gebeliğimde eşim yanımda değildi yurtdışındaydı çok şükür hiçbir risk de yoktu buna rağmen çok zor oldu
Sizinkisi ilk olduğu için sakın tek başına geçirmeyi kabul etmeyin derim
Bu arada aklıma geldi de ben Nasıl bir naz niyaz kaprisler yaptıysam eşim en son " keşke ben taşısaydım" demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…